ÜSözlük Lanemoje

A
  • Kullanıcı Asel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
lane hanimcim ikinci cocugunu dunyaya getirmisti... cok mutluydu.. ilk gunlerde sevinci tarif edilemeyecek kadar buyuktu... ama her sevinç tukenmeye mahkumdu.. gece uykusuz kalmaları bitmek bilmiyordu.. lane bu duruma alisamadi.. bir cocugu daha vardi.. ve bir buyuk cocugu daha (kocasi) lane hanim nasil bir isin icine girdigini gece saatin 5inde kendine zaman ayiracak vakiti bile zor buldugunda anliyordu... lane iyice evine kapanir oldu.. "çocuklar buyumeden hicbir yere cikamam ben" diyordu.. kabullenmisti belki ama kendinden bir cok seyi de vermisti.
cocuklari yediriyor banyosunu yaptirip ustlerini giydiriyor uyutuyor... uyandiklarinda tekrar yemek yedirip oyun oynuyor.. onlarla konusuyordu... belki beraber etkinlikler yapiyordu...
daha eve sira gelmedi... dusunebiliyormusunuz.. bir o kadar is lane hanimi bekliyordu... eli opulesi bir annesin sen.. tum anneler bas tacidir efendim.. yazarken ben zorlandim gercekten.. allah yardimciniz olsun lane hanimcim...

Anna hanimcim su an agliyorum, tam depresyondan cikabilecegime inanmistim ki bu musaji okudum. Allah sizi bildigi gibi yapsin efendim. Operim .p

Lane hanimi gorunce kanatlarinin altina al beni diyesim geliyor

skjhs

İnanin yazarken ben bile etkilendim baktim olmayacak depresyona soktum kendimi. hic aklimda yoktu.
asil amacim tamamen motive etmekti... olmadi yapamadim. uzgunum lane hanimcim...

Dert ortağım benim.biricik kardeşim.söyle senden başka kimim var benim! .p
İyi ki varsın anneciğim.

Sen W, Nef

Aynı helvanın fıstıklarınız... bir de Shini var ama o fıstık olamayacak kadar bahtsız.
Bence bu yıl da tatil yapamayacak,hak ediyor zaten bu halleri hahaha
İhmal ediyorum... bu yeterine tanımak ya da alışmakla ilgili olsa gerek.
Maalesef bu hataya çoğumuz düşüyoruz 'o nasıl olsa hep orada' düşüncesiyle en değerlileri unutabiliyoruz hayat koşturmacasında fakat ben senin buna takılmayacağını biliyorum.
Kıymetlimsin.

Nick mi değiştirdi bilmiyorum ama görmüyorum.
Eski üyelerdendi iyiydi güzeldi keşke geri gelse.

Arada gelseniz de... bize biraz ne alemde olduğunuzdan bahsetseniz... Araya uzun bir ayrılık koydunuz diye unutulacağınızı sanıyorsanız yanılırsınız lanemoje hanımcım......

Benim profilime bakmış ama bişey yazmamış.....
Bir selam yazmicak kadar mı olduk... Size cay koymak varken, gönül koydum lane hnm.....

Geri