Sözlük laf taşıyan parazitler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
önce sana sorduğum iki sorunun cevabını verirsen olur kardeşim .d
1 min ne demek yani ne aklına geldide imam kallaviyi min yaptın?
2 avatarının manası ne ?
Bu soruları daha önce sordum ama ilk sormamda s1klemedin lskdjflsdkf
ama ciddi sordum .d

önce sana sorduğum iki sorunun cevabını verirsen olur kardeşim .d
1 min ne demek yani ne aklına geldide imam kallaviyi min yaptın?
2 avatarının manası ne ?
Bu soruları daha önce sordum ama ilk sormamda s1klemedin lskdjflsdkf
ama ciddi sordum .d
ben cevap versem sen sadeye rağmen isim verecek misin bana cidden xd
est laf araya girmiştir yoksa sklememk değil kardeşim ne haddimize

Vallah taşıyan düşünsün. Sülalem rahad.

@Stockholm Sendromu ile bizim de bir dönem aramız bozuktu ancak sonra onun olumlu yaklaşımı ile DM üzerinden konuşup çözdük. Bu süreç ve sonrasında ise hiç kimsenin dedikodusunu yapmadık ve sadece kendi aramızdaki sorunu konuştuk. Bu sebeple biri ile aranız bozulunca, o kişiler hakkında laf taşımamaya örnek olarak biz ikimizi baz alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Benim de bir dönem @Gamer ile aram bozuktu keşke yine bozuk olsa bazam hiç çekemiyorum ama işte kuzendir atsan atılmaz satsan satılmaz.

* *

Bu arada bana senin hakkında laf taşıdılar @ne , dediler böyle damdik nik mi olur dediler, Serçe" niki en azından kabul edilebilirdi dediler.

Neyse şimdi Ramazan arefesindeyiz tadımız kaçmasın hayır asla nik veremem hayır asla...

Benim de bir dönem @Gamer ile aram bozuktu keşke yine bozuk olsa bazam hiç çekemiyorum ama işte kuzendir atsan atılmaz satsan satılmaz.

* *

Bu arada bana senin hakkında laf taşıdılar @ne , dediler böyle damdik nik mi olur dediler, Serçe" niki en azından kabul edilebilirdi dediler.

Neyse şimdi Ramazan arefesindeyiz tadımız kaçmasın hayır asla nik veremem hayır asla...
giphy.gif

Geri