Sözlük laf taşıyan parazitler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
taşımayın ya size biri bişey söylemiş ise digerine söylemek zorunda diilsiniz ya ayıp ama lütfen.

Herşey içinizde kalıyor da duyduklariniz mi zor geliyor saklamak için

1771086082233.jpeg

💁

Laf taşımak sureti ile insanları birbirine düşürmeye çalışıyorlar maalesef ve kötülüğü besleyen, körükleyen insanlardan uzak durmak gerekiyor.

Her yerde var bunlardan maalesef iş yerinde vardı en son kendi kendilerini imha edip gittiler..

Demem o ki insan ne ederse kendine eder ve dönüp dolaşıp seni bulur..

Nik verin nik. Birazdan rakıya geçeceğim lütfen kavga edin olaylar olsun birbirinizi kırın üzün...
Çünkü ben çok kırıldım ve üzüldüm ziyadesiyle...
Sizin neyiniz eksik?

Mutlu insan profili bellidir ve kendi hayatına, mutlululuğuna odaklı bir yaşam sürer. Mutluluğunu paylaşır, paylaştıkça daha da mutlu hisseder.

Mutsuz insanlar ise neye sahip olursa olsun, çevresi ile uğraşır, başka yaşamlara karşı hasetlik besler çünkü mutlu olmak için yeterli bilince sahip değildir. Dedikodu ile beslenir, açık arar ve başkalarını da kendi gibi mutsuz etmeye çabalar.

Genelde işletmelerde çay servisi yapan personeller çok tehlikeli oluyor. Özellikle seçilmiş gibi şimdi hepsi için demeyeyim de en azından benim şahit olduklarımin %100'ü.

geçen gün burada karşılaştığım bir şeyden serzenişte bulunurken, yarimin 'peki, o kişi bu detayları nereden biliyor?’ sorusuyla yüzüme tokat gibi çarpan gerçekler….... üçüncü-dördüncü kişilerin zararı yok; herkes muhatap olduklarına dikkat etsin. tongaya düşmeyelim.......

Spiker gibi anında anons ederler
Bu tiplerden uzak durulmalı

• Beğen
Tepkiler: ne
Neyse ki laf taşımak gibi bir huyum yok taşıyacak olsaydık burda kimse kimsenin yüzüne bakamazdi:)

Sırlarınızı herkese anlatmayın. Herkesin tuttuğu ken.. pardon sırrı kendine.
" İki kişinin bildiği sığır değildir", demiş polat alemdar abimiz.

• Beğen
Tepkiler: RK
Bazen bildiğin ve söylemediğin şeyler yüzünden de kötü oluyorsun. Laf taşımak birine yapılan iyilik değil, kötülüktür.​

@ne yani , hic laf tasimadin mi ? Herkes bir kez de olsa laf tasimistir bu forum icerisinde. Ama bilerek ama bilmeyerek.
Genel olarak buranin erkekleri bu konuda iyi...
Kiz kankasi olmak icin hababam sinifindaki sabanin durumuna dusmekten gocunmuyorlar mesela.

@ne yani , hic laf tasimadin mi ? Herkes bir kez de olsa laf tasimistir bu forum icerisinde. Ama bilerek ama bilmeyerek.
Genel olarak buranin erkekleri bu konuda iyi...
Kiz kankasi olmak icin hababam sinifindaki sabanin durumuna dusmekten gocunmuyorlar mesela.
isim ver xd

Geri