Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Kendin bul.. :disim ver xd
İsim vermeyecek..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendin bul.. :disim ver xd
önce sana sorduğum iki sorunun cevabını verirsen olur kardeşim .disim ver xd
ben cevap versem sen sadeye rağmen isim verecek misin bana cidden xdönce sana sorduğum iki sorunun cevabını verirsen olur kardeşim .d
1 min ne demek yani ne aklına geldide imam kallaviyi min yaptın?
2 avatarının manası ne ?
Bu soruları daha önce sordum ama ilk sormamda s1klemedin lskdjflsdkf
ama ciddi sordum .d
dur karışma hep kadınlar mı dedikodu yapacakKendin bul.. :d
İsim vermeyecek..
Önce herkes kime laf sokuyorsa isim versin sonra kocam veririm.. :ddur karışma hep kadınlar mı dedikodu yapacak
Şimdi bir kaos çıksın sayi 60 olur denedik inanır mısın ? AhahahahaVay arkadaş. Hepi topu 25-30 aktif userin olduğu forumda bu kadar karmaşık ve çoklu gruplar nasıl oluştu. Çözümleyemedim.
Challenge accepted !
Son forum bükücüler sizi 😂
Bakma sen her birinin hayatı birer roman dd..Vay arkadaş. Hepi topu 25-30 aktif userin olduğu forumda
ya arkadaş sabahtan akşama biton dedikodu yaparsınız adamcağız 2 isim söyledi diye müdahale etmeÖnce herkes kime laf sokuyorsa isim versin sonra kocam veririm.. :d
akşama sade'nin evine canlı bağlanacağım karşimya arkadaş sabahtan akşama biton dedikodu yaparsınız adamcağız 2 isim söyledi diye müdahale etme
herkes isim verecekse buyur sen başla devamı gelsin
Min ide ekle görüşmeye..akşama sade'nin evine canlı bağlanacağım karşim![]()
Benim de bir dönem @Gamer ile aram bozuktu keşke yine bozuk olsa bazam hiç çekemiyorum ama işte kuzendir atsan atılmaz satsan satılmaz.
* *
Bu arada bana senin hakkında laf taşıdılar @ne , dediler böyle damdik nik mi olur dediler, Serçe" niki en azından kabul edilebilirdi dediler.
Neyse şimdi Ramazan arefesindeyiz tadımız kaçmasın hayır asla nik veremem hayır asla...