Laf dalaşına girmemek ve cevap vermemek

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Sanal ortamda laf dalaşına girmeyi çok severdim eskiden ama artık bana söylenen bir şey varsa bile, üff mal deyip geçiyorum.....
Reelde ise gözlerim doluyor..... genelde lafımı söyleyip daha fazla olayı uzatmadan ortamı terkediyorum gözyaşlarımı görsünler istemem.........

Sanal ortamda laf dalaşına girmeyi çok severdim eskiden ama artık bana söylenen bir şey varsa bile, üff mal deyip geçiyorum.....
Reelde ise gözlerim doluyor..... genelde lafımı söyleyip daha fazla olayı uzatmadan ortamı terkediyorum gözyaşlarımı görsünler istemem.........

sanalda ölüm makinası, real de çamaşır makinası... olmadı bu aze reis

Seni ağlatanın göz pınarlarını …

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Aynı semtte karşılaşma ihtimalimiz 0 olan kişiler yani (istemeden kendimi övdüm :( )

Ben lafımın doğrusunu demekten asla çekinmem.

İletişimi tamamen kestiğim hiç kimsenin sataşmasını dikkate almam ve muhatap da olmam. Benim için hiçbir değeri olmayan şahıslara ayıracak bir saniye bile vaktim bulunmuyor.

Açık sozlüym vallaa direk yapıştırıyorum lafı,

Geri