Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gerektiği zaman girilir ama değer biri olması lazım mesela şizofrense hastalıklı ruhlu ise en yakın arkadaşlarının arkasından sallıyorsa cevap verilmez jujum :=)hiç sevmem yosuncum cevap vermemeyi. bayılırım tartışmaya. bence hepimiz böyle olmalıyız..
eee zaten sanalda klavyeden atıp tutanlar genelde yüzüne 2 çift laf söyle ağlarlarYa bu ortamına göre biraz değişiyor xd burada farklı meselaaa ay ne kavga edicem havasındayım ama gerçekte katil olabilirimmmm dermişimmmmm xd
Heh işte bebeğimm o yüzden en iyisini yapıyosunnn muahhhheee zaten sanalda klavyeden atıp tutanlar genelde yüzüne 2 çift laf söyle ağlarlar![]()
Ay ben bunlar kim hic bilmiyorum. Kaos ve kavgadan uzak duralim..gerektiği zaman girilir ama değer biri olması lazım mesela şizofrense hastalıklı ruhlu ise en yakın arkadaşlarının arkasından sallıyorsa cevap verilmez jujum :=)
kulağına fısıldarım bir araAy ben bunlar kim hic bilmiyorum. Kaos ve kavgadan uzak duralim..
Bir kaynar suya bakar sljfjskfena dalaşırım kimse tutamaz.... hep üstün gelirim... tüylerim yolunmaz... kızdığımda feci gagalarım.... ONA GÖRE!!!!