Laf dalaşına girmemek ve cevap vermemek

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hiç sevmem yosuncum cevap vermemeyi. bayılırım tartışmaya. bence hepimiz böyle olmalıyız..
gerektiği zaman girilir ama değer biri olması lazım mesela şizofrense hastalıklı ruhlu ise en yakın arkadaşlarının arkasından sallıyorsa cevap verilmez jujum :=)

fena dalaşırım kimse tutamaz.... hep üstün gelirim... tüylerim yolunmaz... kızdığımda feci gagalarım.... ONA GÖRE!!!!

Ya bu ortamına göre biraz değişiyor xd burada farklı meselaaa ay ne kavga edicem havasındayım ama gerçekte katil olabilirimmmm dermişimmmmm xd

Ya bu ortamına göre biraz değişiyor xd burada farklı meselaaa ay ne kavga edicem havasındayım ama gerçekte katil olabilirimmmm dermişimmmmm xd
eee zaten sanalda klavyeden atıp tutanlar genelde yüzüne 2 çift laf söyle ağlarlar :D

gerektiği zaman girilir ama değer biri olması lazım mesela şizofrense hastalıklı ruhlu ise en yakın arkadaşlarının arkasından sallıyorsa cevap verilmez jujum :=)
Ay ben bunlar kim hic bilmiyorum. Kaos ve kavgadan uzak duralim..

Overrated kişilerden bahsediyorsunuz yani ahahaha şu inovasyon ve arge kelimelerini kullanan overratedlar anladım oke

Lafı ağzına geldiği gibi konuşanların ağzını ne ile gerekiyorsa onunla kapatmak lazım. "Edebimden susayım" "nezaket göstereyim" geçin bunları. idare ettikçe size yapılan muameleye siz izin vermiş olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: 0
ilkokulda üst üste iki ay onur öğrencisi seçildiğimden beri laf dalaşına girmem, klasman farkı... cevap verilecek bir şey varsa veririz tabii ama en büyük cevabı kendiyle sınanmak olan insanlara yüklenmeyi sevmem. teşkürler. cCc (yengem gibi) (bak sinir geldi yine)

Laf dalaşına girme kapak oLursun
Uğraşma etiket oLursun
Adam oL,beLki ynımda yeR buLursun!

ÜFF hep bır tartışma dahiyane düşünce yok..... HEP BİR kavga ay aman üff yıldım..... ben KÜMESE geçiyorum....

İçinizde kalmasın ya bazı cümleler.. bence bazen tartışılmalı.. ben fevriyim pat diye bir an da bir şeyler çıkabilir..

Babamla son dalaşımızda benim Fenerbahçeli olduğumu düşünmesi : ) Sen zaten içinden fenerlisin yıllardır senden şüphe duyuyorum dedi lafı patlattı. Delirttiğim için cevap vermedim güldüm.

Genelde taaaam o daha uzaga yapar der gecerim.

Geri