Laf dalaşına girmemek ve cevap vermemek

• Kullanıcı yoSun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Mükemmel bir histir .karşı taraf sizi sürekli kışkırtır, laf dalaşına sokmaya çalışır , tahrik eder , ama avucunu yalar genelde :=)
Değer vermediğim, sevmediğim insanları pek hesaba almam, kafa patlatmam güler geçerim:=)

Mantıklıdır ama nefs taşıyan varlıklar olarak en az veya en son başvurulan durumdur.

Ben kaos sevmiyorum. Sadece sevip değer verdiğim insanlarla tartışırım. Onun haricinde ilgilenmem. Gereksiz büyür öteki türlü. Değer vermediklerime laf bile sokmam, tüm atarım giderim sevdiklerimedir.

• Beğen
Tepkiler: Aze
forum özelinde iplenmeyebilir ama gerçek hayatta işler değişiyor, söylenen lafın ne olduğuyla ve ne için söylendiği ile doğru orantıda değişen durumdur benim için, söyleyen kişi faktörü de önemli taabi.

en sevdiğim huyum kimse ile tartışma içine girmem ya siler geçerim yada söver geçerim.

Niye la?
Allahini yaparim agiz dalasinin.
Canim isterse.

40 yaşındayım 161 boyum
kimseyi sallamam cevap vermem ;) kıpsss

hiç sevmem yosuncum cevap vermemeyi. bayılırım tartışmaya. bence hepimiz böyle olmalıyız..

afferin kız sana. özendim valla..keşke hepimiz senin gibi olabilsek

Nick ya da ismim geçmediği sürece herkes istediğini yazabilir. Hiç umrumda olmaz, ama diğer türlü hoplatırım. Günler, aylar, yıllarca laf dalaşı yaparım.

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Geri