la mariposa

Konu sahibi son olarak 2999 gün önce görüldü
Sana bir şey söyleyeyim mi? Eskisinden daha iyiyim tarif edemeyeceğim kadar hemde. Zihnimde ki belirsizliklerin getirdiği huzursuzluktan siyrilmanin keyfini çıkarıyorum bozulmaması dileğim.

[YOUTUBE]NoXgxLTp1YU[/YOUTUBE]

Yine hepinize söyleyeceğim dinletecegim gulumseyecegiz cümleten iyi ki varsın(ız)diyeceğim.

[YOUTUBE]1lyu1KKwC74[/YOUTUBE]

Su şarkıyı açıp yürümek ne güzel şey. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

O Emmi nin çok güzel bir hikayesi var işçileri temsil ediyor seni beni bizi : p

Bana sanki şehir onun üstüne inşaa edilmiş gibi.
Bilmiyorum belkide şehri o inşaa ediyor. Bence burdaki portreyi oluşturan 'bizlerin' onun baktığı yerin neresinde olduğumuzdur.

Fotoğraf Van'da bir köy okulundan.
Beslenme çantasından sofra bezini çıkarıp sermiş, uçuşmasın diye üzerine taşları da koymuş, yemeğini yiyen güzel çocuk.
Fotoğraf tatlı, kendisi tatlı, belli ki yemeği de tatlı .

2jAB4d.jpg

Belki bir başkası için de biz öyleyiz

Renkten çok biçime bakılırsa evet bu doğru. Herkes biçimi şekillendirmek yerine bir kutu mor renk boya arıyor nedense.

Bazen insanların dönüm noktası olur. Aslında hep vardır bir dönüm noktası fakat bunun bir dönüm noktası olduğu anca tespit edilebilmiştir. Bazen insan bir kaç dakikalığına elde ettiği tecrübenin, yılların tecrübesinin aslında o bir kaç dakikalık tecrübeden daha basite indirgendiğini görebiliyor.

Bizler hayvan olarak kalmayı çok seviyoruz.

En sevdiğim yemek makarna olabilir ama çok güzel Yemekler yaparim. Basit şeyleri severim. Yorucu şeyler enerjimi harcarken bi müddet sonra uzaklasirim ve basit şeylerin verdiği hazzin devamlılığı beni daha mutlu eder .

Çünkü insanlar sevdikleri şeyi yok etmeye,daha sonra da yok ettikleri şeyi sevmeye ve değer vermeye meraklıdırlar...

[YOUTUBE]9U4XY-W6MmQ[/YOUTUBE]

Bunu bir kitapta okudum çok hoşuma gitti.

Özel biri hayatınıza girdiğinde artık kendinizi tamamlanmış hissettiğinizi söylemek romantiktir.Fakat ilişkinin amacı, birinin sizi tamamlaması değil, biriyle kendi bütünlüğünüzü paylaşmaktır.

tanrım, neden böyle yapıyorsun?

(hiç gelmiyorsun.. bir kaç parça kıyafet yolluyorsun uzaklardan. kimine aşk, kimine kin giydiriyorsun..estağfurullah efendim kızmıyoruz da ) neyse..

Geri