Her baktığımda gördüğüm ; çocukluğum, gençliğim,heyecanim, her yeni öğrendiğim şey'de kafamın karışması ve ona takılmam tekrar tekrar sormam,beraber spor yapmak,fotoğraf çekmek, MANZARANIN TADINI ÇIKARTMAK! Yurumek,kesfetmek,paylasmak,kedileri sevmek,cimlere ayak yalin basip heidinin teyzesi olmak..
30.Yasim' da İkimize de Not:
Bi kaç kişinin elini sıkı sıkı tut. Onların dertleriyle dertlen, mutluluklarıyla uç, dediklerine kulak ver. Onları kaybetme. Herşey değiştiğinde senin en orjinal halini bilip sevenlere ihtiyacın olucak.
Kendini onunla bununla karşılaştırma. Başkaların kriterlerine göre seçim yapMA! Hayat alışkanlıklıklarla yürüyo. Bişeyi iyi yapmak istiyorsan hemen alışkanlık haline getir. Alışkanlıksa tekrarla oluyo. Beyin böyle programlanıyo. Bişeyi sürekli yaparsan başka şeyi düşünmüyo, onu hep öyle yapıyo. O yüzden alışkanlıklarına çok dikkat et! Neyi alışkanlık yaparsan hayatın ondan oluşucak unutma.
Güzel mi güzel bi kadın olduğunda kendi atın olsun. Kendi paranı kendin kazan, onu şakır şakır harca. Böylece ayrılıklarla ve boşanmalarla attan inip eşeğe binmezsin. Atını kimse altından alamaz. Dört nala başka yere gidebilirsin. Kendinle sosyalleş yoksa unutursun nasıl biri olduğunu. Hayatın, sana başkaları tarafından yansıtılmayan bi aslı var. Onu dinle deniz kabuğu dinler gibi. Yalnızlığını kimseye verme. Yalnızlığın hariç her şeyi paylaş. Çünkü hayat paylaşınca güzel.Hergün şükret! Teşekkürü dualarından asla eksik etme. Teşekkür kadar insana iyi gelen bişey yoktur. Bişeyi istemekten dilemekten bile iyidir. Sıcacık yapar ruhunu. Bende ki bana yeter, hatta artar bile dünyanın en güzel felsefesidir. Birinden bişey isteme onun yerine birine bişey ver, bak neler olucak seyret sonra. Ve kimseyi avucunda sıkarak elinde tutamazsın Tam tersi avucu apaçık bırakıcaksın.Korkmakdan korkma. Ödün bile kopsun. ''karanlık günler olacak. düşeceksin de. yaralar da açılacak. o zamanlarda şunu unutma; tünel bitecek. kalkacaksın da, kabuk da bağlayacaksın. sevdiklerine bakıp usanmadan "seni seviyorum. seni çok seviyorum" de.''
BÖBÜRLENME,KİBİRLENME,ABART, ÇOĞALT,PARLAT
"Gençliğime sevgilerimle" : )