Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kos gocaman galb.
Kos gocaman galb.
Evettttt ❤çok iyi dimiiii

Ekli dosyayı görüntüle 68708
bir aksilik olmazsa, bu dördü de kütüphanene girecek inş ^^ annie ernaux bu sene edebiyat nobelini almış, kendisini hiç bilmiyordum. bu ödül vasıtasıyla tanıdım. 3 tane kaptım, sana bana, sux'e. bu sabah, "siparişiniz paketlendi" mesajı geldi, bana ulaşır ulaşmaz sendeyim ^^ thomas more'un ütopya'sı ile tanışmam ise çok küçükken bir film vasıtasıyla oldu. ever after. film, cinderella versiyonu ama bildiklerimizden çok farklı. bence cansu ile izlenir ♡ oradaki kızın başucu kitabıydı. murakami bir türlü nobel edebiyat ödülünü alamıyor, bir türlü oscar'ı alamayan leo gibi kfjfj okudukça yazarsın belki ufak ufak. ben de katkıda bulunmaya çalışırım. görüşürüz ebrucum ^^

kavgam için çok sıkıcı diyorlar. her defasında elim gidiyor ama yorumlar aklıma geldikçe okumam diyerek almıyorum.
Polisiye deyince benim aklıma hep Ahmet Ümit geliyor bende onun kitaplarıyla sevmiştim ve hepsini okumuştum.
Sonrasında başka yazarı hiç takip etmedim ve bu dediğiniz ilk sayfadaki yazar ve kitapları dikkatimi çekti.
Evet bide hani bizim kültürümüzde ve yaşam biçiminde olunca, insan komiser nevzatı direk benimsiyor.Ahmet Ümit okudukça okuyasınız geliyor zaten, polisiye ve gerilimde Grange ve Tess Gerritsen'e de bi bakın derim