kürtler ne istiyor?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar bakın konudan kopuyoruz. mesele kürtlerin ne istediği, sizlerin değil.
Kürtlerin ne istediğini en iyisi bay Recebe soralım. O kesin biliyordur. Hatta çözüm nasıl olacak onu da kesin biliyordur. Onun bildiğini vallahi Kürtler dahi bilmiyordur.

Sizden hiç umudum kalmadı.
Bazı üyeler zaman zaman başlık hortlatmayı seviyor. Hortlak başlığın konjonktürüne ve açılma zamanina dikkat etmeyen diğer üyeler, açılma zamanı iki yorum yapılmamış başlıklar altında altı yıl sonra birbirini dogruyor.

Kaldı ki o dönem bir "hesap sorma" sorusu değildi bu. Bir "anlama" sorusuydu. Yani buradan size kutuplaşma çıkmaz beyler. Boşa rüzgar yapmayın.

Kılavuzu karga olanın hayalleri gerçek olurmuş

@Heisenberg cim hos geldin.Konu biraz iscah jsks
X beni banlayabilir mi?
aglasam sesimi duyabilir mi misralarimda?

Hortlatma konusunda sakınca yok tabi @Kimbuhatunyahu?
Sorun, bugün açılan bir başlık muamelesi gösterilmesi.

Mesela düne kadar kapı kolu ellediginde dezenfektan kullanan adamlara OKB tanısı konuyordu. Ama bugün normal.

Kaldı ki o dönemde gayet samimi bir görüş alma isteği imiş anladığım kadarı ile. Yani "ne istiyon lan daha" tavrı yok orada.

Ama ısrarla etiketleyen arkadaşlar provokatif davranıyor ve etnisite üzerinden "biyolojik olarak ırk yoktur" diyen bir adamı ırkçılıkla itham ediyor.

Elbette devlet de istersin millet de ev de araba da

Ama bunları ben veremem. Benden isteme.

Ben bi Kürt olarak devlet mevlet istemiyorum Ortadoğu’da olacak devletin kimseye hayrı yoktur olanlarında kendine hayrı yok bin yıl sonra olabilir işin Aslı aslında şöyle hiç bir devlet zorbalık katliam yağmacılık talancılık yapmadan kendiliğinden var olmamıştır sadece kağıt üzerindeki yoksul devletlerde sömürmediği talan etmediği için ya yok olmuştur yada fakir geri kalmıştır Abdullah öcalana nefret duyan biri aynı zamanda Cengizhanı ideali olarak seçer hayranlık duyar aynen Osmanlıyıda öyle görürler övünürler 600 yıldır abdestle namazla geçiştirmiş sanırsın hangi güç zorbalık despot olmadan bu kadar ayakta durabilirdi ki işte genel olarak insanı eleştirmek lazım

@climax hortlatabileceğimi biliyorum, ironiydi.
İşin aslı konuya yazdığım ilk mesaja bakarsan sana yalnızca takıldığım apaçık ortada, orada başlıkla içerikle ilgili fikrimi ve tavrımı beyan eden herhangi bir ifade yok. Eski yeni muamelesi ne alaka? Attım taşı ben mi dedim düşün :)

Abi mis gibi konuyu ne hale getirdiniz :( Ayip ama cidden
Benim merak ettigim bir konu, anlamak acisindan da ogrenmek isterim.
Bos yapmayin da konusulsun .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri