kürtler ne istiyor?

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteyen kütler değil pkk benimde sülalemin bir tarafı kürt fakat ben kürt değilim kürtler de benim kardeşimdir. anlayan anlamıştır...

Bakıyorum da sona doğru baya bir mesaj silinmiş. Herhalde çok şey isteyen var :)

Devletin Türk'e faydası kürde sıra gelene kadar ooo olmayan hakları istemek ölüden yardım dilemeye benzer

Bir kısmı barış istiyor. Bir kısmı bölücülük
Hepsini bir tutmak adaletsizlik olur.
Her milletten olduğu gibi iyisi de var kötüsü de..

Son düzenleme:
Şimdi bir diyarbarkirli olarak yazıyorum. Her kürt PKK li değildir.nasıl her namaz kılan hizbullah olmadığı gibi. Öncelikle bunu bilelim. Her zaman söylediğim birşey var kim bu vatanın ekmeğini yer kim bu vatanın nimetinden faydalanıp bu ülkenin askerine polisine ve bölünmesine kurşun sikiyorsa benim gözümde NAMUSSUZDUR.

Kürtler birşey istemiyor eğer isteyen varsa Irak ve suriye orada gidebilirler.

Bu tarz konu ve başlıklarla Kurt halkini terörist göstermek kimsenin haddi veya haddine değildir.

Egerki her kurt pkk ise her namaz kilanda hizbullahcidir. Lütfen söylem ve basliklarimizda biraz empati yapalim

20. Yüzyılın sonlarında sık-sık gündeme getirilen, 21. Yüzyılın başlarında tekrarlanan ve halende alıcısı olan tezlerden ve sorulardan biri “Kürtler Ne İstiyor?” sorusudur.Bu soruyu hep tuhaf ve saçma olarak nitelendirdim. Bu sorunun alıcılarının Kürtler olması da durumu iki kat tuhaf ve saçma hale getiriyor. Eğer bir topluluk ulus karakterini taşıyorsa, onların doğal olarak istedikleri bağımsız milli devletlerini kurmaları haklarıdır.. Ya da başka milletlerle birlikte ortak, eşitliğe ve adalete dayalı bir siyasal, sosyal, ekonomik yaşam kurmak istiyorlarsa, bağımsız devletlerini konfederal devlet sistemi için birleştirirler. Ya da iki millet ya da üç daha fazla millet ortak federal devletlerini kurmaya karar verirler. Kürtler silahlı, silahsız seküler, muhafazakar bir çok parti, örgüt ve sözcüleri üzerinden yillardir bunları dillendirmişken, halen Kürtler ne istiyor?" diye sormak artık kabak tadı veriyor.
Ayrıca ben biraz aşk istiyorum, ilgi istiyorum şefkat istiyorum anlıyormusun mükremin!?

bu konu çok insan banlatır forumda konu başlıgını da begenmedim .kürt degilim yanlış anlamanı istemem ama kürtler ne istiyor yerine kürt kardeşlerimiz veya
kürt vatandaşlarımız neler istiyor denilebilirdi şimdi diceksin ki buna mı takıldın.Takıldım..

Türkmenler, Uygurlar, Çeçenler, Filistinliler, ...... ne istiyorlar?

Ay o değil de hanımlar beyler
ben, kendime bi anlam atfedebilmek için hala ırk gibi bir kavramın fanatiği olsam bu yüzyılda, içsel olarak kendi kendimi yok etmeye çalışırım
bilim bile diyor insan ırkı yok, sevgili siyaset domuzlarının kurban piyonları.
oyş

Bu yoruma ek olarak aşağıda ki şarkiyi da dinlediğinizde yeryüzünde ki tüm sorunlar çözüme kavuşuyor misal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri