eski mesajlad gerçekteb daha kaliteliymisYaklasik 10 sene önceki forum...ve simdiki forum..hemen hemen bütün postlara like atacaktim.
Türkiye'nin zaman ilerledikce, geriye gittigini cok net anlatan bir konu olmus.
Ne oluyor a dostlar?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eski mesajlad gerçekteb daha kaliteliymisYaklasik 10 sene önceki forum...ve simdiki forum..hemen hemen bütün postlara like atacaktim.
Türkiye'nin zaman ilerledikce, geriye gittigini cok net anlatan bir konu olmus.
Ne oluyor a dostlar?
Her ne kadar benzer ideolojiler olsada ikisi çok faklı şeyler aslında
Mantıklı düşünecek olursak zıt bile sayılabilirler
Milliyetçi olgular mevcut ikisinin de temelinde
Sol milliyetçilik, eşitliğe, halk egemenliğine ve self determinasyona dayalı bir milliyetçilikakımıdır. Kökleri Fransız Devrimi'ndeki jakobenizme dayanır. Sol milliyetçilik anti emperyalizmi benimser. Sol milliyetçilik, etnik milliyetçiliği ve faşizmi reddeder; buna rağmen sol milliyetçiliğin bazı minör formları tahammülsüzlük ve ırksal önyargıyı içerisinde barındırır.Sosyalizmin temelinde mi milliyetçi olgular var?
Sol milliyetçilik, eşitliğe, halk egemenliğine ve self determinasyona dayalı bir milliyetçilikakımıdır. Kökleri Fransız Devrimi'ndeki jakobenizme dayanır. Sol milliyetçilik anti emperyalizmi benimser. Sol milliyetçilik, etnik milliyetçiliği ve faşizmi reddeder; buna rağmen sol milliyetçiliğin bazı minör formları tahammülsüzlük ve ırksal önyargıyı içerisinde barındırır.
hoşgeldin kamil abineymis efendim sol milliyetciymis zerrekadar alakasi yok
vatanini milletini bayragini seven herkes milliyetcidir
işin gercegine gidersen sanki VATANIMIZIN KURUCUSU ATATÜRK vatan sever deyilmiydi
ATATÜRKÜN KURDUGU SOL PARTI SANKI ESKIDEN VATAN SEVER MILLIYETCI DEYILDIDE BUGÜNMÜ MILLIYETCI OLDU
akli olan butür siyaset oyunlarina kanmaz
hosbuldum cemil emmihoşgeldin kamil abi
Yaz üstad ufkumuz açılsınEskiden olsa uzun uzadiye yazardım ama şimdi pek motivasyonum yok. Anahtar kelimeleri bırakayım;
- UKKTH
- Fransız Devrimi
- MDD Tezi