Kürtaj yaptırmak etik olarak doğru mu?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
Doğru tabikide , bunu yasaklıyan 3 çocuklu rabia sistemine ne deyimki.Zamanında düşmandı oralara neoldu dün ağladı hüngür hüngür timsah

Bunun tartismasi bile komik degil mi?
Kisisel bir tercihtir,yaptiran veya yaptiracak sahis disinda kimseyi ilgilendirmez.

Eğer annem babam ben doğmadan beni aldırsalardı çok gönül koyardım onlara.
Çünkü benim gibi tatlı,sevimli bir varlıktan dünya mahrum kalacaktı ve bazı kızlar.
Kürtaj cinayettir.

Yanlış. İstenmiyorsa önceden önlem alınsın.

Anne-Baba ortak olarak karar verdiyse sizi hiç alakadar etmez :torpu:

Yüce rabbim de böyle düşünmüş olacak ki sen ve senin gibi insanların cehaletten ölmenize gönlü el vermemiş, yoksa eminim aşırı cehaletten ölürdün sen. Kusura bakma ama bu böyle.
Sen kusura bakma da Adolf bey de teninin rengini beğenmediklerinin yaşam hakkı olmadığını düşünüyordu. Kendisini çok zekii görenler de genelde en aptal olanlar çıkıyorlar.

Tecavüze uğramış kadınlara sorabilirsiniz, neden kendi canlarınadan olan çocuğa kıyamadılar.

Ismail mesela diyelim bir adam evli ve karisinin basina böyle cok talihsiz bir olay geldi.
Aldatmak falan deil resmen bir psikopat tarafindan bu olay basina geldi.
Koca ne yapmak ister?
Bosamak istemezse ki bosayan da cok böyle durumlarda ki o da baska bir konu.
Bak erkek bakis acisindan soruyorum.

• Beğen
Tepkiler: X
Sen kusura bakma da Adolf bey de teninin rengini beğenmediklerinin yaşam hakkı olmadığını düşünüyordu. Kendisini çok zekii görenler de genelde en aptal olanlar çıkıyorlar.
Adolf bey ahahaha, kardeşim sen Einstein'in atomu parçalaması gibi büyük bir olaysın, beyin ölümü gerçekleşmiş bir insanın normal bir hayat sürüp, her hangi bir tartışma konusunda fikir beyan edebiliyor olması gerçekten atomun parçalanmasına denk bir olaydır benim gözümde.

Empati den yoksun bi zavallısın.

Kürtaja haram diyenler o çocuğun geleceğini nasıl hazırlayacağını düşünmeyen bencil insanlar. Kürtaj haram da çocuğu sefalet içinde yarı aç yarı tok büyütmek helal mi?

Etik bulmuyorum bulmayacağım da.. Hayatta kalmaya hakkı olan bir cana sırf anne baba hüviyetine sahip olması sebebiyle yaşam hakkı tanımama hakkını etik bulmayacağım.. Doğadaki canlılara son derece özverili yaklaşırken, bedeninde taşıdığı canı basite indirgeyen nesneleştiren fikirleri de haklı görmeyeceğim.

Kürtaj yaptıramayanda doğurup sokağa atıyor.
Tuvalete atıyor cami avlusuna bırakıyor.
geleceği olmayan çocuğu doğurmakda mağrifet değil.Kürtaj olsun.Az zina yapsın.Korunsunnn.

Bir ara evli bayanlar icin babaya sorma hakki felan gelecekti, ortalik ayaga kalkmisti :)

Bende dogru bulmuyorum ama anliyorum. Zorunlu bazi durumlar mecbur birakabilir, ozellikle Süreyya hanimim verdigi ornege tamamen katiliyorum.

Yinede sinanmak istemezdim.

Dünya kadar korunma yöntemi var arkadaş
Cinayet başka da bir şey değil
Ekstrem durumlarda sureyyanin anlattığı gibi bir olayda olması gereken yapılır

Geri