Kürt Vatandaşlara Soruldu: Kızınızı Bir Türk'le Evlendirir misiniz

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ne kızımı Türk'e veririm ne de Türklerden kız alırım. Bir kere yemek kültürleri yok. Hatta yanımda Türk de çalıştırmam, kültürlerinde tembellik ve iş savsaklama var.

Size istediğiniz düşmanlığı ben vereyim.

Türk'e su yok benim elimden.

Zaten abim de dedi ki kürtse hiç gözüme gözükmesin. Ben de kürtlere verilecek kız yok. İsabet olmuş by.

Zaten bizim Türk komsuda dogal gaz var haliyle kül yok ammannn neyine muhtac olacagimmm ahshdhd :D

Xeribi zore daye làw :/

yahu kürtleri niye karistiriyor bu millet
benim enistemde kürt
gayette ablamla iyi anlasiyorlar
hicte siyasi görüsler birbirine girmiyor
ki ztn enistem pkkdan nefret eden bir adamdir

yahu kürtleri niye karistiriyor bu millet
benim enistemde kürt
gayette ablamla iyi anlasiyorlar
hicte siyasi görüsler birbirine girmiyor
ki ztn enistem pkkdan nefret eden bir adamdir

ben bosa demıyorum kürt var kurt var , turk var turk var diye :D

ALLAH bilir ne olacağını ama huyunu suyunu bildiğim, örfü örfüme uygun bir aile ile dünür olmak isterim doğal olarak .. Yani Kürt olma ihtimali çok az ama büyük de konuşmamalı..

Pardon bana;
3tane Türk kulturunden
3 tane de Kürt kulturunden
ornek verebilirmisiniz .s

Zaten abim de dedi ki kürtse hiç gözüme gözükmesin. Ben de kürtlere verilecek kız yok. İsabet olmuş .

Yavrumm abinle asıl ben tanışmalıyım ahahha :D:D

ALLAH bilir ne olacağını ama huyunu suyunu bildiğim, örfü örfüme uygun bir aile ile dünür olmak isterim doğal olarak .. Yani Kürt olma ihtimali çok az ama büyük de konuşmamalı..

Ben de büyük konuşmak istemem 'illa olacak' diye tutturmadığı sürece gönlüm razı olmaz .
Kültürler farklı olduğu sürece sorun yaşanır. Sizler evliliği sadece karı_koca olarak görmeyin .
Şirinlik yapamam burada kimseye :p

Bu soruda bile hile arayan mallar var yalanda olsa maksat ortam yumuşaması birlik beraberlik ruhu bizim ailede Türk var gelinler var ama ben bir Kürt olarak gördüğüm aşırı ırkçı ve faşist saldırılar yüzünden günahı mı vermem beni hazmedemeyen bir unsuru ben hiç kabul etmem.

Alıngancağızlarla kalitesiz polemiklere girecek değilim. Bana laf çarpıtmayın kendi yorumunuzla ilgilenin. Herkesin fikrine de saygı duymasını öğrenin .. Hele babalık nedir bilmeyenler atlamasınlar hemen. Önce kız babası olmasını öğrenin .. Rabbim nasip ede inşaALLAH ..

ya benim kafama habire sorular takiliyorr :D
Bitane daha geldi mesela, simdi sayinca Türk,Kürt,Laz,Cerkez vs saydik ya..
Kulturu uyusmayan Türk arkadaslarim (soy bakimindan) lazla cerkezlede evlenmiyor demi cunku kulturleri ayri soylar bunlar..
Ornekler Kültùr farkliligindan bahsedilirken neden soy olarak Kürt soyundan bahsediliyor.
Ben yine cok yanlis biliyorum ya.
aklimda deli sorular

Bu konuda müzdarip biri olarak , gençleri rahat bırakın kim kimle evlenmek istiyorsa evlensin ayıptır yav :/

not: zamanın birin de devrimci bir kız sevmiştim,ailesi sen faşşiksin dediler vermediler.

Bir Kürtle evlenebilir, bir Kürtle tiyatroya gidebilir, bir Kürtle yemek yapabilir, bir Kürtle dünya turuna çıkabilir, bir Kürtle ağlayabilir, bir Kürtle mutlu olabilirsiniz.

Ama asla; inandığı dinin hoşgörü dini olduğundan bahseden, mottosunun "yaradılanı severiz yaradandan ötürü" olduğunu iddia eden; ama her fırsatta kendinden olmayanları tehdit etmekten geri durmayan ve ahmakça aşağılayan ırkçı bünyelerle bunları yapamazsınız.

Yapmayın.

Bir Kürtle evlenebilir, bir Kürtle tiyatroya gidebilir, bir Kürtle yemek yapabilir, bir Kürtle dünya turuna çıkabilir, bir Kürtle ağlayabilir, bir Kürtle mutlu olabilirsiniz.

Ama asla; inandığı dinin hoşgörü dini olduğundan bahseden, mottosunun "yaradılanı severiz yaradandan ötürü" olduğunu iddia eden; ama her fırsatta kendinden olmayanları tehdit etmekten geri durmayan ve ahmakça aşağılayan ırkçı bünyelerle bunu yapamazsınız.

Yapmayın.

Bence nokta.

Ama asla; inandığı dinin hoşgörü dini olduğundan bahseden, mottosunun "yaradılanı severiz yaradandan ötürü" olduğunu iddia eden; ama her fırsatta kendinden olmayanları tehdit etmekten geri durmayan ve ahmakça aşağılayan ırkçı bünyelerle bunları yapamazsınız.

Yapmayın.

Titredim.

Kuru bir beğen-geç yapamadım. Sizden iyi bir türk komşu, benim de türk arkadaşlarım var kontenjanından bir gedikli olabilir.

Takdire şayan.

Geri