Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kızımı Türk'e veririm ne de Türklerden kız alırım. Bir kere yemek kültürleri yok. Hatta yanımda Türk de çalıştırmam, kültürlerinde tembellik ve iş savsaklama var.
Size istediğiniz düşmanlığı ben vereyim.
Türk'e su yok benim elimden.
Zaten abim de dedi ki kürtse hiç gözüme gözükmesin. Ben de kürtlere verilecek kız yok. İsabet olmuş by.
Zaten abim de dedi ki kürtse hiç gözüme gözükmesin. Ben de kürtlere verilecek kız yok. İsabet olmuş by.
yahu kürtleri niye karistiriyor bu millet
benim enistemde kürt
gayette ablamla iyi anlasiyorlar
hicte siyasi görüsler birbirine girmiyor
ki ztn enistem pkkdan nefret eden bir adamdir
Abin çok foşikmiş, tanışalım mı :hi:
Zaten abim de dedi ki kürtse hiç gözüme gözükmesin. Ben de kürtlere verilecek kız yok. İsabet olmuş .
ALLAH bilir ne olacağını ama huyunu suyunu bildiğim, örfü örfüme uygun bir aile ile dünür olmak isterim doğal olarak .. Yani Kürt olma ihtimali çok az ama büyük de konuşmamalı..
Bir Kürtle evlenebilir, bir Kürtle tiyatroya gidebilir, bir Kürtle yemek yapabilir, bir Kürtle dünya turuna çıkabilir, bir Kürtle ağlayabilir, bir Kürtle mutlu olabilirsiniz.
Ama asla; inandığı dinin hoşgörü dini olduğundan bahseden, mottosunun "yaradılanı severiz yaradandan ötürü" olduğunu iddia eden; ama her fırsatta kendinden olmayanları tehdit etmekten geri durmayan ve ahmakça aşağılayan ırkçı bünyelerle bunu yapamazsınız.
Yapmayın.
Bir Kürtle evlenebilir, bir Kürtle tiyatroya gidebilir, bir Kürtle yemek yapabilir, bir Kürtle dünya turuna çıkabilir, bir Kürtle ağlayabilir, bir Kürtle mutlu olabilirsiniz.
Ama asla; inandığı dinin hoşgörü dini olduğundan bahseden, mottosunun "yaradılanı severiz yaradandan ötürü" olduğunu iddia eden; ama her fırsatta kendinden olmayanları tehdit etmekten geri durmayan ve ahmakça aşağılayan ırkçı bünyelerle bunları yapamazsınız.
Yapmayın.