ÜSözlük Kürt Kedisi

Kürt Kedisi Banned
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Geçenlerde ayak üstü miniminnacık bi dedikodu yapalım dedik… ne ben onu anlıyorum ne o beni… fikir alışverişimiz orada başlamadan son buldu. açık sözlülükle,seninle bu işler olmuyor diyip kovdu.. evet bildiğiniz kovdu.
Yaka paça attı beni… kovuşu değilde o yaka mı tutuşu hala aklımda…

Sıcak kanlı, içi dışı bir birine benziyor.
Hani bazı insanlar vardır hemen güvenir, hemen arkadaş olursunuz ve üzülürler..
Sanki kırılgan bir kız çocuğu havası var. Umarım hayat seni üzmez.

Buradan da yazayımda gelince benden hiç bahsetmemişsiniz… tercih konusunda hiç nickimi yazmamışsınız.. bir şarkı bile armağan etmemişsiniz demesin… niçin banlandığını bilmiyorum “küfür etti” dediler ama etmişsede hakkıdır dedim… ama içimden tabi. ve hala içimden haklı olduğunu savunuyorum… artık sözün kalmamışsa küfür en iyi seçenek……

rahmetli anneannem hep derdi ki dilini tut, dirliğin olsun oğlum. demek ki söz sana da bir yerden değsin diye yazıyorum. yedi gün çabuk geçer, sen dönüşte anneannemin nasihatini yanında getir... :d

Burada sadece yazan biri değil; gerektiğinde ses çıkaran, haksızlığa sessiz kalmayan insanlardan biri. Herkes üç maymunu oynarken, o rahatsız olmayı göze alıp doğru bildiğini söyleyebiliyor. Belki bu yüzden banlandı ama asıl mesele de bu zaten: herkesin sustuğu yerde konuşabilmek.
Bazen doğruyu söylemenin bedeli olur. O da o bedeli ödeyenlerden biri… Başta ben olmak üzere tüm sevenleri için 1 hafta uzun süre. Dönüşünü bekliyoruz kürdom…

Neden banlandı bilmiyorum ama ben seviyorum onu 😻🥰🎀

Geri