koarilseva
Üye
Kendisiyle yüzeysel bi tanisikligimiz var. En son Van kedilerinden bahsettik. Saygılı ve dengeli bir arkadas. Her sey gönlünce olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
TamamBende değerin olduğu için seni biraz eleştiricem buda iyiliğini düşündüğümdendir yanlış anlama beni, sen benim eski hallerime çok benziyorsun benim gibi sakinlik dilerim öfkeyle kalkan hep zararla oturuyor bunu unutma.
Yazmıştın sanırım ben eski sözlüğü sinir harbi yaşadığım bir anda bildirmiştimBen sana hiç yazmamış mıyım ya?
Neyse namı diğer kürdom, otlu peynirim
İlk geldiğinde hiç anlaşamadık. Az da sinir olmadım ama şimdi çok seviyorum. Bu ılımlı hali mükemmel.
Ailesi, kızı ve sevdikleriyle hep mutlu olsun. Lütfen rekax dur ve gitme.![]()

Siyaseti makarnadan iyi yaptığım kesinsiyasetten uzak dur (yapmayı da bilmiyorsun) lütfen.
Makarna tarifimi dene, yaptım olmadı diye show yapma.
Arabım canım ddBu kurt felan degil ya sallıyor
Getirsene foruma 😂Ofiste bir arkadaş var. Tam olarak sensin... Tavrı,konuşması,tepkileri :d hep gözümün önüne sen geliyorsun kürdom onunla konuştuğumda...
Kızın da kürt olduğunu dememe gerek yok sanırım.... Ne zamandır bunu sana diyecektim kısmet bugüne oldu....
Sırf seni andırıyor diye kızı ne zaman görsem yüzüm gülüyor... Sırf seni andırıyor diye.... hep mutlu ol sosinim
Deli dolu ama bir o kadar da duygusal bir hanımefendi kendisi.
Forumun olmazsa olmazlarından bence yüzü hep gülsün.![]()
bazen kendisine kızıyorum ama bu durum uzun sürmüyor. çünkü kalbinde kötülük barındırmadığını, iyi niyetli olduğunu hissediyorum. sevdiklerini merak eder, önemser, birkaç gün görmese hemen hal hatır sorar. bunlar benim tarafımdan değerli şeyler. enerjik, eğlenceli, bazen sinirli ama buraların rengi. olmadığı zaman gözler arıyor. koca gözlerinden öpüyorum.
Teşekkür ederim kızlar.... iyi ki tanıdım sizleri ❤️❤️❤️😘😘😘Otantik.
Benim icin önemli bir faktör.
Güzel enerjisi yüzüne yansimis.
Her sey gönlünce olsun.
Oyy nasıl güzel bir yorum bu böyle<3Bence değişik biri, böyle nasıl anlatayım ilk görüşte garipsenecek ama zamanla kendinizden bir şeyler bulacağınız biri. Onu daha tanımadan görebiliyorum, şeffaf çünkü.