ÜSözlük Kürt Kedisi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Başlarda pek ısınamamıştım.. malum siyaset tartışmaları vs djlg. sonradan iyi niyetli biri olduğunu hissettim ve sıcak bulmaya başladım. Ne varsa dilinde olan insanlardan.. kin tutamıyor, hatasını kabul edebiliyor bunlar güzel özellikler.. Mutlu ol hep van kediisii.

Kedom:* Geçenlerde de onunla ilgili bir düşüncemi yazmıştım, benim için hassas bir süreçten bu yana samimi iyi niyetini ve duasını hissettiğim insanlardan. Tabii ki bazı noktalarda çok farklıyız, farklılıkların altını çizmek istemiyorum sözlük konusunda. Zaten biliyor (no offense diyerek yazmışlığım var kfjd) İyi niyetini kaybetmemen dileğiyle diyor ve öpüyorum canım, sevgiler.

Banladıgınız uyelerın sözlügünü klılıtleyın , fikri,zikri olan olmayan gelip yazmasın kişilere .
Bu da bır ıhlaldir ...sonucta burada yok kendısı .

Selam kürdiş görl, kendi sözlüğünü kendisi açmış, ya senin hiç mi arkadaşın yoktu.. söylesen ben açardım ahah.
Hem zorbalama yapıp hem sevdiğim birisi, biraz dengesiz ve alıngan ama olsun.. öyle de seviyorum..
Kendi kendine küsüp barışması ilginç, gölgesiyle bile kavga edecek birisi, ama sevince çok sever.. hiç komik değil, yine de eğlenceli..
Hayatta iyi şeyler ile karşılaşman umuduyla, hep iyi ol, kendin ol ve mutlu ol canım. Her zaman bir adım kadar uzağında olacağım, bir şey diyen olursa haber ver :) iyi ki varsın.

Run peşindeyim sksj
RooKiE de kendi sözlük konusunu açmıştı sonra gitti her işi bana yaptırıyorsunuz diye… hiç mi sevilmiyorum demişti… Kürt kedisi de bu şekilde gitmez diye düşünüyorum çünkü o seviliyor… biraz tanısaydım ben açardım sözlük konunu… ve biraz daha tanımam lazım gelip ballandıra ballandıra anlatmam için…
Tekrar görüşürüz kedi hanım….

Şu forumda sevdiğim ya da pozitif enerji aldığım kadınların tamamı run’ın ifadesiyle “sevince çok sever” tipi. Bu kız gerçekten öyle. Sana senin bana gösterdiğin ve hakettiğin kadar ilgiyi belki gösteremedim çünkü anneliğe alışma evresinden geçiyordum. Ama samimiyetini hep hissettim, gerçekten. Sana kızdığım zamanlar var, şaşırdığım anlar var, “yazma şunu” dediğim zamanlar da var; onlar ayrı. Samimi ve içten halini seviyorum, bildiğini umuyorum. öpüyorum.

Run peşindeyim sksj
RooKiE de kendi sözlük konusunu açmıştı sonra gitti her işi bana yaptırıyorsunuz diye… hiç mi sevilmiyorum demişti… Kürt kedisi de bu şekilde gitmez diye düşünüyorum çünkü o seviliyor… biraz tanısaydım ben açardım sözlük konunu… ve biraz daha tanımam lazım gelip ballandıra ballandıra anlatmam için…
Tekrar görüşürüz kedi hanım….
Sözlük konumu bir arkadaş açmıştı sildirdi daha sonra ben de bir daha sildirmek zorunda kalmasın kimse diye kendim açtım d

Şu forumda sevdiğim ya da pozitif enerji aldığım kadınların tamamı run’ın ifadesiyle “sevince çok sever” tipi. Bu kız gerçekten öyle. Sana senin bana gösterdiğin ve hakettiğin kadar ilgiyi belki gösteremedim çünkü anneliğe alışma evresinden geçiyordum. Ama samimiyetini hep hissettim, gerçekten. Sana kızdığım zamanlar var, şaşırdığım anlar var, “yazma şunu” dediğim zamanlar da var; onlar ayrı. Samimi ve içten halini seviyorum, bildiğini umuyorum. öpüyorum.
Hata yapmadan doğruyu bulamiycaz galiba sevgili lari önemli olan bile bile yanlışa suruklenmemek 🙂
♥️

Geri