ÜSözlük Kürt Kedisi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kendisiyle yüzeysel bi tanisikligimiz var. En son Van kedilerinden bahsettik. Saygılı ve dengeli bir arkadas. Her sey gönlünce olsun.

Bende değerin olduğu için seni biraz eleştiricem buda iyiliğini düşündüğümdendir yanlış anlama beni, sen benim eski hallerime çok benziyorsun benim gibi sakinlik dilerim öfkeyle kalkan hep zararla oturuyor bunu unutma.

Ben sana hiç yazmamış mıyım ya?
Neyse namı diğer kürdom, otlu peynirim
İlk geldiğinde hiç anlaşamadık. Az da sinir olmadım ama şimdi çok seviyorum. Bu ılımlı hali mükemmel.
Ailesi, kızı ve sevdikleriyle hep mutlu olsun. Lütfen rekax dur ve gitme. :*

Ben sana hiç yazmamış mıyım ya?
Neyse namı diğer kürdom, otlu peynirim
İlk geldiğinde hiç anlaşamadık. Az da sinir olmadım ama şimdi çok seviyorum. Bu ılımlı hali mükemmel.
Ailesi, kızı ve sevdikleriyle hep mutlu olsun. Lütfen rekax dur ve gitme. :*
Yazmıştın sanırım ben eski sözlüğü sinir harbi yaşadığım bir anda bildirmiştim
:(
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz canım <3

Kendi sözlük konusunu açan koca yürekli kadın, merhaba.
Forumun kürdü, kedisi :) Van şehrinin fahri savunucusu, Kürtlerin kadın şövalyesi..
Forumun renkli siması, iyi ki varsın buralarda.
Bulunduğun ortamın keyfini çıkar, doğru kişilerle iletişim kur, siyasetten uzak dur (yapmayı da bilmiyorsun) lütfen.
Makarna tarifimi dene, yaptım olmadı diye show yapma.. ben uzmanım, her şeyi bilirim :) iyi kal. Güzellikler seni bulsun.

Ofiste bir arkadaş var. Tam olarak sensin... Tavrı,konuşması,tepkileri :d hep gözümün önüne sen geliyorsun kürdom onunla konuştuğumda...
Kızın da kürt olduğunu dememe gerek yok sanırım.... Ne zamandır bunu sana diyecektim kısmet bugüne oldu....
Sırf seni andırıyor diye kızı ne zaman görsem yüzüm gülüyor... Sırf seni andırıyor diye.... hep mutlu ol sosinim

Ofiste bir arkadaş var. Tam olarak sensin... Tavrı,konuşması,tepkileri :d hep gözümün önüne sen geliyorsun kürdom onunla konuştuğumda...
Kızın da kürt olduğunu dememe gerek yok sanırım.... Ne zamandır bunu sana diyecektim kısmet bugüne oldu....
Sırf seni andırıyor diye kızı ne zaman görsem yüzüm gülüyor... Sırf seni andırıyor diye.... hep mutlu ol sosinim
Getirsene foruma 😂
Besledigin güzel duygular içinde ayrıca teşekkür ederim ❤️ ❤️ ❤️

• sarılma
Tepkiler: Aze
Deli dolu ama bir o kadar da duygusal bir hanımefendi kendisi. :)
Forumun olmazsa olmazlarından bence yüzü hep gülsün. :kalp:

bazen kendisine kızıyorum ama bu durum uzun sürmüyor. çünkü kalbinde kötülük barındırmadığını, iyi niyetli olduğunu hissediyorum. sevdiklerini merak eder, önemser, birkaç gün görmese hemen hal hatır sorar. bunlar benim tarafımdan değerli şeyler. enerjik, eğlenceli, bazen sinirli ama buraların rengi. olmadığı zaman gözler arıyor. koca gözlerinden öpüyorum.

Otantik.
Benim icin önemli bir faktör.
Güzel enerjisi yüzüne yansimis.
Her sey gönlünce olsun.

Deli dolu ama bir o kadar da duygusal bir hanımefendi kendisi. :)
Forumun olmazsa olmazlarından bence yüzü hep gülsün. :kalp:

bazen kendisine kızıyorum ama bu durum uzun sürmüyor. çünkü kalbinde kötülük barındırmadığını, iyi niyetli olduğunu hissediyorum. sevdiklerini merak eder, önemser, birkaç gün görmese hemen hal hatır sorar. bunlar benim tarafımdan değerli şeyler. enerjik, eğlenceli, bazen sinirli ama buraların rengi. olmadığı zaman gözler arıyor. koca gözlerinden öpüyorum.

Otantik.
Benim icin önemli bir faktör.
Güzel enerjisi yüzüne yansimis.
Her sey gönlünce olsun.
Teşekkür ederim kızlar.... iyi ki tanıdım sizleri ❤️❤️❤️😘😘😘

Son düzenleme:
Bence değişik biri, böyle nasıl anlatayım ilk görüşte garipsenecek ama zamanla kendinizden bir şeyler bulacağınız biri. Onu daha tanımadan görebiliyorum, şeffaf çünkü.

Kurdiş görl kadın dayanışması ile övgü dolu sözleri almış.. vay anam vay..
Fazlasını hak ediyor, biraz da ben öveyim..
En çok sevinmiş olduğum şey, bulunduğu ortama kendini kabullendirdi, biraz mücadele etti ama doğru yolu buldu, kendini daha doğru ifade etmeye başladı.. ve güzel yönlerini de gördü insanlar.. bazen bakmak ile görmek arasında fark vardır. Önyargılar kalkınca, gerçekleri görürsün.. güzel yüzün hep gülsün, mutlu ol. Buralar da ol, forumun neşesi. Makarna kraliçesi, canım benim.

İlk başlarda yanlış insandan kaynaklı güzel bir başlangıç yapmasak da sonrasında içinde kötülük olmadığını düşündüğüm üyelerden biri oldu…
Aramızdaki iletişimde zamanla oturdu hatta bazen sahiplenici şekilde yaklaşması hoşuma gidiyor bile diyebilirim jdmdkdkdkd
Gerçi uzun zamandır fightlaşmıyoruz da artık Kürt kedisi nicki yaradı ona 😅😅
Mutlu olsun hep

Bizi tanıştıran arkadaşını keşke hiç tanımasaydım ilk defa işe yaradı diyelim.:)

Kalbi temiz ve sevdiğim üyelerden. Aslını inkar etmez tam kürt hatunu abi.:) Bir aralar uzun uzun sohbetlerimiz olmuştu. Uzaktan uzağa da olsa benim için değerli üyelerden.

Geri