ÜSözlük Kürt Kedisi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İlk başlarda oldukça gergin bir profil çizerken zamanla forumda en fazla sevilenler arasında yerini aldı. İyi niyetli olsa da gözlem yaparken biraz daha kendine zaman tanımalı ve fevri çıkışlar yapmamaya özen göstermelidir.

Şirin, sempatik tavırları ve gülümseten yorumlarını keyifle okuyorum. Vakti olduğunda Van kedisi villasını ziyaret edip birkaç kare fotoğraf atarsa da çok sevinirim.:kalp:
Ahh canım lefty .... Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ilk günden bu yana sıcaklığını samimiyetini derinden hissettiğim insanlardan birisin seviyorum seni çokça<33

Allah rızası için biri şu sözlüğe el atsa değişse başlığı bari kjkhjhkg

• Wow
Tepkiler: ne
Son zamanlarda çok minnoş
Seviyoruz ailecek :*
Arada halimi hatrımı sormayı eksik etmeyenim.
Tatlı ve güzel kalpli
Her şey gönlünden geçtiği gibi olsun <3

seni kutsal damacanadan bir replikle öveceğim seni konuyu nereye bağdaştıracağını direkt anlayacaksın :D

İtiraf edeyim ki sert ketum beklerken eylenceli bir hemcinsimle karşılaştım. Bence bu ara hamağına çekilmiş bizleri seyrediyor..

Hakkında güzel yorumlar yapmıştım zamanında ama sonra zamanla pişman oldum. Sandığım gibi iyi biri olduğunu düşünmüyorum. Yanılmışım.

Son düzenleme:
Forumda kanımın ısındığı az sayıdaki üyecikten biridir. Buralarda görmeyi seviyorum. Foruma renk katıyor. Dobra biridir, sözünü esirgemez. Ama çok da uyumludur. Halden anlar, farklı tip insanlarla da iyi iletişim kurabiliyor. Merhametlidir, sevgi dolu bir kalbi vardır. Kül Kedisi masalını, Kürt Kedisine dönüştürmeside ayrı bir tatlılık. Yeni yılda tüm dilekleri kabul olsun, hep mutlu arkadaşım.
Yaa teşekkürler mülayim bey çok incesiniz <3

Geri