EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Bence bu durumda swat gelip forumdaki bütün kürtleri banlayacak sonra diyecekki yahu börek borekdir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diyarbakırda olmaz ya o. Nusaybin, Cizre, Silopide olur. Sınır kentleri.serom o değil de diyarbakırda parfümcü abi varmış, meşhurmuş…. ben aradım, aradım, bulamadım. var mı haberin senin? linkle beni.kjkajsja
Ya senin de adın börü falan solcu solcu yorumlar yapıp duruyorsun. Mitçi misin simitçi misin?Rengo Mehmet Efendi'nin Bilece köyünden çıkarak İstanbul'a getirdiği börektir. Kürt böreği demekte sorun yoktur. Adamlar Kürt neticede. Laz böreği oluyor da Kürt böreği neden olmasındı. Aksine küt denmesi daha saçma geliyor. Niye Kürt olamıyor yani ne var? Benim takıldığım pudra işini nasıl icat etmişler. Yine o dönemlerin verdiği yoksulluğun ürünü olabilir. Neden tarçın değil de pudra mesela? Ama yakışıyor. Gemileri yakınca yeyilecek bir börek. Yoksa pek sağlıklı değil.
Ben yaparim zana'ya kcmsmzana dışında biri yapsın böreği, ona da sürpriz olur hem gelince… sen gittin ya biz çok değiştik.
Oraya bir dedoğunun ketesi….. bozkırın tezenesi gibi…. @HosgeldinHarunAbi kullansana bunu şarkılarında.kjakajajsj
Ben yaparim zana'ya kcmsm
bizimki de çok başka “doğu karadeniz” ketesi… cevizli, sade, unlu…@ZaNa gelince bana bi kete tarifi verse doğunun ketesi çok başka oluyor yedim harika idi
ya kardeşim bu ülkenin ana böreği kol böreğidir, kürt böreği yaparak propaganda yapmayın.Bence bu durumda swat gelip forumdaki bütün kürtleri banlayacak sonra diyecekki yahu börek borekdir
Onu boşver de ben Diyarbakıra taşınır diye düşünüyorum öyle Bi kıvama gelmiş Sjssjsjsjyukarıdaki kürtlerden önce kürtçülükten banlanmaz insallah jdhdjdnd