kült ablası

Konu sahibi son olarak 68 gün önce görüldü
benimle uğraşmasına gıcık oluyorum,
ama bir gün benimle uğraşmaktan vazgeçerse çok üzülürüm……
ben yine uğrarım…

Son düzenleme:
benim için bir şiir olacak olsaydı, ayten şiiri olurdu: 'iki kere iki dört elde var ayten, bundan böyle dünyada.' evet, biraz da romantizm.ıdfgjdfj herkes ne kadar sevdiğimi, ne kadar değer verdiğimi biliyor ki, ben de bunu milyon kere yazmışımdır. kendimi sürekli onu dürterken buluyorum: 'şunu yaptın mı, hilal? bunu yaptın mı, hilal? ders çalışıyor musun, hilal? şuna yüz verme, hilal! gruptan çık, hilal!' dfhdf napayım, elimde değil. pamuklara sarıp öyle saklayasım geliyor biriciğim, biricik dostum. ben de özledim<34

Moderatör tarafında düzenlendi:
(Ayyy yanlış yere yazmışım. Kırıldığın biri var mı konusunu nasıl Hilal'in konusuyla karıştırdım acaba? Gözüm de görmüyor artık.dd)

Neyse, Hilal'i severim, onun da beni sevdiğini biliyorum. Öpüyorum...

Bu kadar güzel olup asla güzelim de güzelim diye dolanmaması… Ben olsam profilime feratlar ve küpekler giremez tabelası asardım. Misal kendisinden yaşça kat kat büyük insanlardan -bazı durumlarda ben- bile olgun ve aklı başında davranması. Ben hep sevmişimdir ama tanıyınca daha çok sevdim. :*

insan onu uzaktan takip edince çok cadoloz görüyo
ota mota laf sokar bu kıza da hiç yazılmaz diye düşünüyo
biraz tanıdıkça vay arkadaş oluyosunuz
sonra yakından tanıyınca vay anasını oluyosunuz
sonra arkadaş olunca hay ananı avradını.. şaka şaka
aşşşşşşırı minnoş bir kalbi var
kızar ama kimseye de kıyamaz
çok çalışkan gece gündüz iş güç peşinde
buna rağmen herkese ayıracak zamanı var
gün içinde beş dakika bile olsa yanınızda olur
tanısanız seversiniz

Hilalkuşum bu forumda yüzyüze görüşebilme fırsatına eriştiğim nadir kişilerden. Keşke zirvede bıraksaydım sjdjsda

Ben burda güzelliğini ve zerafetini tekrar tekrar övmeyeceğim onu herkes görüyor ve bol bol yazıyor zaten.

Hilal çok güçlü bir kadın, çok eski tanıştığımız için çok uzun zamandır birbirimizin hayatındayız o yüzden çok fazla birbirimizin “yaşadıklarını” da biliriz.

Hilo her zorluktan kendi çabaları ile çakı gibi dimdik çıkmayı başardı her seferinde. Hem de tek başına. Hem de eskisinden daha keskin.

İflas taş koymasın yoluma kuzum. Şcş, kib, bye.

Nickiyle ilgili bir yorumuma kızmıştı :emoji_nerd:

“elinden zehir olsa yenir” cümlesinin ete kemiğe bürünmüş hali.
yani bana dese ki “duhan sana 1 hafta önceden kalan yumurtalarla şöyle güzel bir salata yaptım, sen yumurta kokusunu sevmezsin diye de
IMG_8806.jpeg
şöyle de bir şey yaptım.. el emeği.”
dese ince düşüncesinden dolayı gözlerim dolar, yumurtanın 1 hafta öncesinden kalmış olmasına aldırmadan tabağı ekmekle sünnetlerim..
tatlı, şapşal bir şey.. neşesini seviyorum, saf oluşunu seviyorum -kandırmam kolay oluyo-
hep böyle kal, gerilince çekilmiyorsun.. öbdüüüm :*

IMG_8610.jpeg

canımın ciğeri… on yedi mi senem? :emoji_two_hearts:
bjsjbjb bu da yıllar öncesinden kalma. o zamanlar da çok yetenekliydik, harika çalışmalar yaparmışız. tebessümlü bir anı olarak kalsındı…
bazen didişiyoruz haliyle, genelde eften püften sebeplerle olsa da birbirimizi yolacak dereceye geliyoruz böbjbjb. bi minik dövesim geliyo. ama kıyamıyorüm… şka şka yanımda olmadığı zamanlara denk geliyo :s kırgınlıklarımızı ve kızgınlıklarımızı bi kenarı atabiliyoruz. bazen çok zıt ama bazen de o kadar aynıyız ki… orta yolu bulabilmemiz kolay oluyor o yüzden. bağrışır, çağrışırız, küser ama barışırız. eeh et tırnaktan ayrılmaz.
-6026323258342749119_121_Original.jpeg

denmiş ki: “tanısanız seversiniz”
çok doğru.
ama tanımayın, tanımasın artık daha fazla kimseler… buradaki her hali, her hareketi çok ciddiye alınıp fevri, sinirli gözükse de öyle minnoş ki. yani tamam, cadalozlukları da olmuyor değil böjbjbjb. herkese kalbini açmıyor sadece, biraz da karşısındaki nasıl gelirse o da öyle gidiyor. ya da bazen direkt gidiyor, canı nasıl isterse.
neyse, siz tanımayın yine de eheh.
~
hilolüm, aşkım kardeşim. yarım elmam(böjbb m.ö), yoldaşım, yolumuz hep güzel olsun.
seni çok seviyorum. <3333
sevmelere de doyamıyorum, destan destan yazasım geliyü yine…
iyi ki varsın biriciğim. :emoji_heart_eyes_cat:

Sınavları güzel geçsiiiiinnnnn <3
Forumdaki eski mesajları beni koparıyor ya jjdjjd
Güzel olduğu kadar çok da akıllııı. Sınavları bir an önce bitse de neşesiyle aramıza katılsa… <3
Cevval bir avukat olacağı su götürmez bir gerçek. :*

şarkımızı açtım, bir dinleyeyim dedim…. nerde deli deli klip varsa seninle keşfediyorum bjbjbjjb. canımın yarısı, hep birlikteyiz zaten ama buralar da özledi seni.
ööyle bi içimden geldi, çok seviyorum.
D9C7231A-642C-43E1-A6C7-5F92BE68C004.gif

aşkım mezun oldu. ay kadar çok emek harcadı ki, karşılığını aldı. başaracağını zaten biliyorduk ama neticelenince de ayrı bir mutlu oluyor insan. seninle gurur duyuyorum bebeğim. çok daha iyi yerlere geleceğinden eminim. seni seviyorum:*

Dün bir miktar foti çelınc yaptık. Arada yapalım. Sana söz verdiğim elbiseyi giyip atacağım ama havam yerine gelince jfjfjfj
Çok seviyorum nfjfnnf
Sabah instaya reelsiyle uyandım. O da seviyor galiba. Boyoz eşliğinde bi çay içer miyiz? Jfjfjnf
@kült ablası :*

Kısa kısa konuşmalar ile tanıdığın kadarıyla- Doğru bildiğine doğru demesi, açık ve düz konuşması ile saygımı kazanan nadir üyelerden.

Geri