kült ablası

Konu sahibi son olarak 59 gün önce görüldü
Kızkardeşime çok benzetiyorum onu. Aynı yaşlardalar aşağı yukarı. Forumsaldayken de beğendiğim, olumsuz tutuma sahip olmadığım biriydi @Hilal
Bir dönem kendisine çok kırıldığım zaman da oldu ama sebebi de kendisine olumsuz düşüncemin dahi olmamasıydı. Sonradan işte bu aralar acayip uyumlu, tatlı geliyor. Çok güzel bir kız beğeniyorum.
Ayrıca çoğu kimse deprem sürecinde halimi hatrımı sormazken evini açtı. Çok esaslı bir kızmışsın valla böyle aşko kuşko imajı verip etrafa. Yoluna sağlam insanlar çıksın hep. Bu aralar güzel bir enerjide. Bozulmasın hiç bu frekansı. <3

tamam neyse... skinim.
destan destan yazmışım kız ben de sana, doyamamışım... sopalık yanlarından bahsetmemişim gerçi hiç. yine bahsetmeyeyim, sopalarım daha iyi fikir.<3
dövüşmekten yorulduk galiba, sevişme vaktimiz.
öpüyorum hilal hanım.
bana ne zaman yaprak sarıyön?

Bu ara uzaktan uzaktan izleyip yakınlaşıyoruz kendisiyle :)

Umarım derslerini bian önce verip kurtulur okul derdinden.

İlk ben yazmışım cehenneme zebani olacak kadar şerli olmasını anlayamadan birde bunun sadece ona yakışması Sjsjssk

Üniversite yıllarımda ayni kampüsü paylaşıyorduk kim bilir belki benim kağıt param döne dolaşa onun cebine girmiştir ama farkında dahi değilizdir.

Sonra bunca yıllık forumculuk hayatımda ilk defa yüzyüze tanıştığım konuşup muhabbet ettiğim kişi oldu kendisi. Hatta yine onunla birlikte toplu tanıştığım bir iki kişiyi saymazsam tek.(Nicklerini düşündüm onu bile hatırlamadım.)

Hiçbir zaman Rasko ya da Stock ile kurduğu yakınlık kadar yakınlık kurmadık ama hep sevdik birbirimizi uzaktan uzaktan. Hala pek bir severiz.

Bana hayatta kattığı en büyük şey İzmir Bombasıdır. Daha has izmirliler dışında İzmirde üniversite okuyanlar bile bilmezken bombayı götürmüştü beni bomba yemeye. 9 neydi öyle aboov.

teeek aşkıı kalbimiin dırırııığmmm :emoji_two_hearts:
bazen birbirimizi yiyoruz ama nihayetinde insan en çok sevdiğine kızarmış… sonra hemen toparlanıp sevişebiliyoruz evet heheh.
en çok kızdığım, en çok da sevdiğim. varlığı hep bi tamamlanmak gibi benim için.
hem dert hem neşe ortağım.
önümüzde bizi bekleyen çokzel günler var, hüzüne de aşinayız ama uzak olsun yetti gari.
gülüp, eğlenelim hep <3 yanışımız güneşten olsun bu sene xbjöbvböbj.
seni çok seviyorum<3

Beni seviyor…
Şaka bir yana gerçekten çok sağlam bir insan. Aşko kuşko göründüğüne bakmayın. En azından arkadan sallamıyor, yüzüne çat çat söylüyor. Bu devirde aranan bir özellik <3

canımın ciğeri, ciğerimin köşesi. beenim yoldaşım, dert ortağım, güzel kardeşim. :emoji_purple_heart:aşamayacağımız yol yok demişim, hâlâ da öyle diyorum. bazen kahkahalara boğuluyor bazen kederleniyoruz hayatın gereklikleri… ama hep yanımda, hep yanındayım.
seen hoş geldin<3 senin buradaki varlığın da çokzel. gerçi bazılarını deli ediyorsun ama olsun bjbjbj. senin en içini bilmek, en şefkatli yanını görmek de benim şanslarımdan olsun. e klasiğimizdir, farklı sonlanmasın mesajım. seni çok seviyorum :*

Forum hayatının devam etmesinde sebep olanlardan biriyim. Yanlış hatırlamıyorsam sene 2016 filandı. Forumu bırakacağı üzerine yazmış ve bırakmaması yönünde uzun bir konuşma yapmış, ön ayak olmuştum. Bundan ötürü bugün bana küfür ediyor mu bilmiyorum. Lakin bugünden geçmişe doğru bakınca, yaptığım birkaç güzel iş nedir diye sorsalar herhalde bunlardan birisi de Hilal’in foruma devam etmesini sağlamak olur derdim. Şahsen çok tanımam, 2016’da yaptığım sohbet sonrası kısa bir müddet diyalogum olmuştu ve ardından da olmadı, varsa da hatırlamıyorum. Gayet rahat, kasmadan aklından geçeni sansürsüz bir şekilde yansıtan, eğlenceli, şahsına münhasır biri. Her şeyin gönlünce olması dileğiyle…

canım hilom, her gördüğümde biraz daha aşık oluyorum. çok güzel 4 gün geçirdik, dolu dolu aşırı eğlendik, çok güldük, sarhoş olduk ama yıkılmadık.ffklgj ailesiyle birlikte harika bir ev sahibi. Teşekkür ederim aşkitom. şimdiden özledim seni<33

Geri