belki de ömrümün yarısından fazladır varlığını bildiğim. dolayısıyla en masum anlarımda da vardı, en ergen anlarımda da.
geçmişe gidince duygulanıyorum kıaaaz, ağlamadan bitirmeliyim o yüzden toparlanıyorum hemen.
bu kız kendisini sevmeyene nasıl bir dert veriyor bilemem ama sevenlerine iyilik ve huzurdan ötesini verdiği NET. sevgimde bencil bir insanım, herkes yaklaşmasın münnkünse.
şahsi olarak da kelimelere sığmıyorsun ama benim için destanlar da yazsam yetersiz kalacak kadar güzelsin. güzel demişken, güzelliği de tartışmaya kapalı. ya nasıl yaratmış yarabbim, maşallahsız geçmeyeyim, tütütütütüüüğ.
ya ben iyi niyetine de, güzel kalbine de, düşüncene de, yeri geldiğinde dellenmene de, her türlü haline yıllar önce vurulmuşum zaten.
evet aşksa aşk ulan, aşığım! sen iyi ki böylesin, iyi ki olduğun gibisin.
canım kardeşim ya, kan bağımız bile var denebilir kuzenlerimiz ortak çünkü. dimi? jsjzjçjözöjsjjzöö.
aşkların en güzelisin be hilooooo.<3
seninle yanmaya bile varım, biliyorsun.....
demem o ki @Hilal seninle her yol aşılır, en delikliler bile. ay canım aşkım, gücüm kuvvetim bee.
SENİ ÇOK SEVİYORUM.
eksik olan tek şey kavgamız olsun.
kimseyi tanımadım ben, senden daha özel.
yüz sekiz sene sonra en renkli ve en uzun yorumum mu oldu yoksa bana mı öyle geliyo anlamadım...
bunu da bana anca sen yaptırırdın.
tamam tamam gidiyom, nasılsa yine gelirim...
seni sevdiğimi söylemiş miydim?
çok seviyom.
Son düzenleme: