Kulaklık, TV ve fazlası için yardım.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ben climax'in şu mesajını gördüğümden beri pamuk bir eş olduğuna ikna oldum-şüpheleniyordum pamuk olduğundan zaten

Screenshot_20220516-111528_Chrome.jpg

kocakarı demese, sefgilim dese... kxkdj

abi konu hakkında benim bi bilgim yok çıkıyom

Hah bak. Demek önceden de sorunumu anlatmaya çalışmışım.

Neyse tamam olayı yine tıp çözecek. Ya ameliyat olup kulağa piston takılmasina yada işitme cihazı kullanmaya razı olacak.

Odaya iki tv koyun, biri kulaklıkla diğeri hoparlörle. Hatta odaya koymanıza bile gerek, mutfağa koyun bluetoothla kulaklığa, odadaki tv de hoparlörüyle, iki ekran dikkat de dağıtmaz. Sesi kulaklıkla mutfaktan alır, görüntü de odadan.

Odaya iki tv koyun, biri kulaklıkla diğeri hoparlörle. Hatta odaya koymanıza bile gerek, mutfağa koyun bluetoothla kulaklığa, odadaki tv de hoparlörüyle, iki ekran dikkat de dağıtmaz. Sesi kulaklıkla mutfaktan alır, görüntü de odadan.
Bu olur lan!
Aslinda telefon veya tabletten kulaklik açıp TV'den görüntü izleme de aklıma geldi ama senkron gelmiyor görüntü

Bu olur lan!
Aslinda telefon veya tabletten kulaklik açıp TV'den görüntü izleme de aklıma geldi ama senkron gelmiyor görüntü
Tablet, telefon olmaz ama aynı şartlarda iki tv’den sorun yaşamazsınız, birisi oda da uyduya bağlanır diğeri mutfakta .d

Tablet, telefon olmaz ama aynı şartlarda iki tv’den sorun yaşamazsınız, birisi oda da uyduya bağlanır diğeri mutfakta .d
Bunu ben neden düşünemedim.
De, Netflixtir blu TV dir bunları aynı anda iki TV de açmam icin duble ödeme yapmam gerekir. Bir de Melis var benim kız. Üç etti. Sakat.

Hojam selam. Gün içinde yazacaktım ancak emin olamadım şimdi eve gelince teyit etme imkanım oldu. Bende Philips'in Pus7805/62 model bir akıllı televizyonu var. Ses seçenekleri içerisinde Tv + Kulaklık seçeneği mevcut. Muhtemelen Lg ve Samsung'un akıllı televizyonlarında da vardır bu seçenek.

Philips için
Ayarlar > Ses Çıkışı adımlarından ulaşılabiliyor.

@glu bende öyle bir olay yok ama herhangi bir televizyonda varsa alırım.

@climax

Kurulum yönergeleri pek net olmadığı için bluetooth kulaklıkla deneyemedim ama ses seçeneğini bu şekilde yapan mühendislerin bluetooth seçeneğini işe dahil etmeme ihtimali olmadığını düşünüyorum. Kablolu kulaklıkla ilgili herhangi bir kurulum vs yok, doğrudan tak çalıştır moduna geçiyor. Seçeneklerden tv sesi + kulaklık seçeneğini seçince ses ayarlarından her ikisi için de ayrı ayrı ses yüksekseltme-düşürme seçenekleri çıkıyor. Jag'da bir sıkıntı olmadığı müddetçe herhangi bir ses kalite problemi olacağını sanmıyorum. Cızırtı cart curt yoktu. Müsait bir zaman diliminde bluetooth kurulumuna bakıp bir de öyle denemeye çalışırım.

Geri