Kulaklık, TV ve fazlası için yardım.

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Bizim gocagarı biraz sağır. İşitme cihazı kullanmayı kabul etmiyor. Yaşlı mıyım diyor. Neyse..
Televizyon sesini köklüyor.
Tabi bu benim gibi hassas bünyeyi yoruyor.

Şimdi ben diyorum ki buna kablosuz kulaklık taksam. Kulaklıktan dinlese. Ama TV sesi dışarıya da versin aynı zamanda. Yani ortamdaki diğer insanlar kulaklıksız daha kısık dinleyebilsin.

Olabiliyor mu bu.

Bildiğim kadarı ile TV ye kulaklık takarsak dışarıya ses vermez.

Hayırlı forumlar.

Tabletten izlese olmuyor mu?
Ya da yok mu mutfakta ona ait bir tv?

milletin dertlerine imreniyorum vallahi

Hocam istersen bein connect şifresi de verebilirim sıkıntı yok

Kendime oyuncak bir ayı alma zamanı geldi..

Bizim gocagarı biraz sağır. İşitme cihazı kullanmayı kabul etmiyor. Yaşlı mıyım diyor. Neyse..
Televizyon sesini köklüyor.
Tabi bu benim gibi hassas bünyeyi yoruyor.

Şimdi ben diyorum ki buna kablosuz kulaklık taksam. Kulaklıktan dinlese. Ama TV sesi dışarıya da versin aynı zamanda. Yani ortamdaki diğer insanlar kulaklıksız daha kısık dinleyebilsin.

Olabiliyor mu bu.

Bildiğim kadarı ile TV ye kulaklık takarsak dışarıya ses vermez.

Hayırlı forumlar.
Malasef, teyzeye selam

Forum dediğin buydu eskiden. Bişe sorar cevap arardın. O kadar teknoloji bilen adamlar, kadınlarsınız. Yandan izle. Tabletten izle... Önerilere bak :D bu mu yani?

Hocam senin için araştırdım aparat ile oluyormuş
Kablosuz diyor, salonun diğer ucuna kablo mu çekecek adam 5 metre. Türk filmlerinde oluyordu ya telefonu öbür odadan diğerine götürüyordu falan ;d

@ibadeath ve @Kim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hiç olmazsa derdimle dertlendiler. Bir de "bu mu lan derdin" diyen Süreyya var ki o bambaskaymış

afedersin
tv yeniyse blueetooth kulakligi kullanabilirsin, genelde yeni tvlerde blueetooth özelligi var, belki de kulakligi actiginda hoparlöleri kapatmama secenegi de vardir tv nde o zaman kebap
yoksa
adapter aliyorsun adaptere kulakliklari bagliyorsun, bir de extra hoparlo alip, onlari tv ile adapter saysesinde birlestiriyorsun herkes mesut mutlu yasiyor

Neyse tamam ibadeath ufkumu açtı.
Teorik olarak çözdüm.
Önce bir splitter ile ses çıkışını ikiye bölüyoruz.
Bir uca bluetooth verici aparat takıp Bluetooth kulaklık ile eşleştiriyoruz. Kulaklık kendinden ses seviyesi ayarlanan tip olacak. Bunu kocakarıya veriyoruz.
Diğer uca harici ses sistemi (basit bir hoperlör olabilir, soundbar olabilir) takıp (jag yada USB girişli olabilir) kendimiz için kullanıyoruz.

Fakat muhtemelen her iki taraf da mono yayın alacaktır

Geri