Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tam da bunu söylüyorum. Yüz sene önce aya gitmeyi başaran insanlık, kulaklık ve hoperlörü nasıl aynı anda çalıştıramaz.akşam eve gidince tv' yi kurcalıyayım, erişebilirlik seçeneğinde olabilir. koskoca mühendisler buna çare bulmuştur diye umuyorum
Kötü bişey yapmaya çalışmıyorum.Eşiniz hakkında böyle bir konu acıldığını görse ne hissederdi acaba.......
abi kulaklıktan ses çıkışı alırsan dışarıya ses vermez dediğin gibi. tv için harici bir hoparlör alırsan amacına ulaşırsın.Forum dediğin buydu eskiden. Bişe sorar cevap arardın. O kadar teknoloji bilen adamlar, kadınlarsınız. Yandan izle. Tabletten izle... Önerilere bakbu mu yani?
Ya ben climax’in bir iki baska konusundan da yola cikarak, esine karsi cok dusunceli oldugunu dusunuyorum. Kendi rahatsizligini azaltarak, beraber keyifli bir vakit gecirmek istiyor. Climax, gocakari gibi kelimeler de olmasa, tam romantik kategorisine girecek insansin ama iste .pEşiniz hakkında böyle bir konu acıldığını görse ne hissederdi acaba.......
@Shinigami asıl sebep şu. TV yi sesli izlediğinin farkinda. Beni rahatsiz etmemek için ihtiyacından daha az açıyor sesi. Bununla yetinmeye calışıyor gariban. Ben de utanmadan bangır bangır izlesin istiyorum.

He aynen kankaKadin basindan atmak icin sesi aciyor olamaz mi... Iyi dusunun ?
Hocam sıkı takipçinim biliyosun o yüzden sen nerdeysen ben oraya bakarım:=))))Sevgili @yoSun
Aramızda bu konuyu en çok takip eden sensin. Etkileşimler onu söylüyor. Ama bize zerre faydan da olmadı çözüm noktasında. Bu anlamda sonucu merak ettiğin yada benzer sorun yaşadığını düşünmeye başladım.