Ses kaydı mı? Ben senle konuşmadım ki ne ses kaydından bahsediyorsun? Eksen ile yaptığın görüşme ise bana söylediğin ki hatırlamıyorum, yine de atamazsın çünkü başkasının özelini ifşa etmek suçtur. Benim banlama yetkim hiçbir zaman olmadı hatta nasıl ban atılır onu bile bilmiyorum ve sen yine asla aramızda geçmeyen bir konuşma uydurmuş oluyorsun fakat seni bilen biliyor, çok da izaha gerek yok.
Benim küfür karşıtı olmadığım mesajlarımdan gayet iyi anlaşılıyor ve yazdığım tarih de ortada yani bunun Mastor ile hiçbir ilgisi olmadığını ilkokul çağındaki bile anlayabilir. İfade özgürlüğü olmalı diyen birisi nasıl küfre karşı olabilir ki? Karşı olmuş olsaydım da küfür eden insanlarla diyalog kurmazdım fakat değilim; ancak karşı olduğunu iddia edenlerin, küfür eden dostlarına tepki veremeyip burada şov yapması çok ama çok komik görünüyor. Forum genelinde yüzlerce küfür olayı yaşandı ve kendi dostlarınız olunca sesiniz çıkmadı, mastor olunca mı aklınıza geldi?
Neyse konuyu kapatalım, bu kişisel atışmalarla forumu meşgul etmek isemiyor ve değerli zamanımı, senin kavga çıkarma çabalarına ayırmak istemiyorum.