Küfür küfür müdür, yoksa bir kültür mü?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
''ahaahah sktr ya'' demek ile '' ben senin annskm'' demek arasındaki farkı anlayınca dünya çokzel bir yer olacak................

Boşuna her şeyi zıttıyla yaratmadım diyor bunu okuyan Tanrılar.
Birileri anlayıp birileri anlamayacak, kıyamet bundan kopacak.
Not: Çok haklısınız.

Benim için doğru yorum bu.
ben niye bu kadar kısa anlatamıyom mesela asjshs
Ayrıca küfür olmamasına rağmen sadece senin ahlak anlayışına uymuyor ya da sadece yaralamak için birilerine rahat rahat ahlaksız diye biliyorsan, bu da küfürle eş değer gözümde. Tabi benim gözüm, şahsi fikrim.
senin gözünü de severim şahsi fikrini de.

Ses kaydı mı? Ben senle konuşmadım ki ne ses kaydından bahsediyorsun? Eksen ile yaptığın görüşme ise bana söylediğin ki hatırlamıyorum, yine de atamazsın çünkü başkasının özelini ifşa etmek suçtur. Benim banlama yetkim hiçbir zaman olmadı hatta nasıl ban atılır onu bile bilmiyorum ve sen yine asla aramızda geçmeyen bir konuşma uydurmuş oluyorsun fakat seni bilen biliyor, çok da izaha gerek yok.

Benim küfür karşıtı olmadığım mesajlarımdan gayet iyi anlaşılıyor ve yazdığım tarih de ortada yani bunun Mastor ile hiçbir ilgisi olmadığını ilkokul çağındaki bile anlayabilir. İfade özgürlüğü olmalı diyen birisi nasıl küfre karşı olabilir ki? Karşı olmuş olsaydım da küfür eden insanlarla diyalog kurmazdım fakat değilim; ancak karşı olduğunu iddia edenlerin, küfür eden dostlarına tepki veremeyip burada şov yapması çok ama çok komik görünüyor. Forum genelinde yüzlerce küfür olayı yaşandı ve kendi dostlarınız olunca sesiniz çıkmadı, mastor olunca mı aklınıza geldi?

Neyse konuyu kapatalım, bu kişisel atışmalarla forumu meşgul etmek isemiyor ve değerli zamanımı, senin kavga çıkarma çabalarına ayırmak istemiyorum.

Sen yöneticiydin "içinden geçeni söyle" konusunda mesaj attım. Sen özelime gelip "eğer bir sorununuz varsa özelde çözün konuda yazmayın tekrarı olursa yaptırım uygulanır" demiştin. Ben sana "işle ilgili yazdım forumla alakası yok. Müşteriyle sorun yaşadım. İstersen ses kaydını atabilirim" dediğimde "peki o zaman ben yanlış anladım gerek yok" demiştin.

X bulabiliyorsa atsın benim yazdığım kısmı kim yalancı değil ortaya çıksın. Eğer ben haklıysam herkesin içerisinde benden özür dileyecek misin?

Herkesi kendin gibi görmekten vazgeç, ben bir yanlış görürsem söylerim. İfade özgürlüğünden dem vuruyorsun ya X beni sana ithafen yazdığım mesajda "trajikomik" dediğim için konuya girişimi engellemişti. Hatta içinden geçeni söyle konusunda tavrının yanlış olduğunu söyleyip ısrar ettiğim için bir gün banlamıştı.

O zamanda ifade özgürlüğüne dair bir mesajını göremedim. Demek ki; suçun ne olduğu ne söylendiği sana olan yakınlığına göre değişiyor.

Sen dürüst değilsin ve fikirlerin tamamen empoze. O yüzden savunduğun şeyler hakkında tutarsızsın. Bu tutarsızlık yüzünden agresifleşiyor ve saldırganlaşıyorsun.

15 yıl önce bir forumda tartışırdık bunu, küfür cümlenin tuzu/baharatıdır diye.
Şahsa yöneltilmediği sürece pekte önemli değil bana göre.

Sen yöneticiydin "içinden geçeni söyle" konusunda mesaj attım. Sen özelime gelip "eğer bir sorununuz varsa özelde çözün konuda yazmayın tekrarı olursa yaptırım uygulanır" demiştin. Ben sana "işle ilgili yazdım forumla alakası yok. Müşteriyle sorun yaşadım. İstersen ses kaydını atabilirim" dediğimde "peki o zaman ben yanlış anladım gerek yok" demiştin.

X bulabiliyorsa atsın benim yazdığım kısmı kim yalancı değil ortaya çıksın. Eğer ben haklıysam herkesin içerisinde benden özür dileyecek misin?

Herkesi kendin gibi görmekten vazgeç, ben bir yanlış görürsem söylerim. İfade özgürlüğünden dem vuruyorsun ya X beni sana ithafen yazdığım mesajda "trajikomik" dediğim için konuya girişimi engellemişti. Hatta içinden geçeni söyle konusunda tavrının yanlış olduğunu söyleyip ısrar ettiğim için bir gün banlamıştı.

O zamanda ifade özgürlüğüne dair bir mesajını göremedim. Demek ki; suçun ne olduğu ne söylendiği sana olan yakınlığına göre değişiyor.

Sen dürüst değilsin ve fikirlerin tamamen empoze. O yüzden savunduğun şeyler hakkında tutarsızsın. Bu tutarsızlık yüzünden agresifleşiyor ve saldırganlaşıyorsun.

Forum kuralları hakkında üyeleri bilgilendirmek için yazılmış bir yorumu, tehdit kabul ediyorsan ciddi bir kavram kargaşası yaşıyorsun demektir çünkü forumda tüm yönetici arkadaşlar, üyeler arası kavga ortamı oluştuğunda bu uyarıyı yaparlar. Senin ne dediğin önemli değildir, bu uyarılar gelen raporlar doğrultusunda yapılır ya da yönetici olaya şahit ise ve gerekli görürse ikaz edebilir. Bunu tehdit kabul etmek senin sorunun çünkü devamında ban gelir ve bu yetki sadece üst yönetimdedir.

Kişisel husumetin için olayı buralara taşıman aslında iyi oldu çünkü niye bana gereksiz yere saldırdığın ve yazmadığım şeylerle suçlamaya çalıştığın anlaşıldı hatta bunda Eksen ile aramdaki dostluğun da etkisi vardır mutlaka fakat senin onu önemsediğin kadar o seni önemsemediği için, sen de bence bu konuları kapat artık ve gerçek hayatla ilgilen. Damlayan musluğunu tamir ettir falan...

Konu benim için kapanmıştır.

Forum kuralları hakkında üyeleri bilgilendirmek için yazılmış bir yorumu, tehdit kabul ediyorsan ciddi bir kavram kargaşası yaşıyorsun demektir çünkü forumda tüm yönetici arkadaşlar, üyeler arası kavga ortamı oluştuğunda bu uyarıyı yaparlar. Senin ne dediğin önemli değildir, bu uyarılar gelen raporlar doğrultusunda yapılır ya da yönetici olaya şahit ise ve gerekli görürse ikaz edebilir. Bunu tehdit kabul etmek senin sorunun çünkü devamında ban gelir ve bu yetki sadece üst yönetimdedir.

Kişisel husumetin için olayı buralara taşıman aslında iyi oldu çünkü niye bana gereksiz yere saldırdığın ve yazmadığım şeylerle suçlamaya çalıştığın anlaşıldı hatta bunda Eksen ile aramdaki dostluğun da etkisi vardır mutlaka fakat senin onu önemsediğin kadar o seni önemsemediği için, sen de bence bu konuları kapat artık ve gerçek hayatla ilgilen. Damlayan musluğunu tamir ettir falan...

Konu benim için kapanmıştır.

İşte fark bu, anlamadığın noktada tam olarak burası oluyor.

Ben 10 yıl önce yazdığım mesajın bile açıklamasını verebilirim. Çünkü senin aksine başkalarının fikirlerine göre yaşamam. Elbette hatalarım olmuştur ve olmayada devam edecektir. Senin aksine ben bunları kabulleniyorum.

Ben senle konuşmadım ki ne ses kaydından bahsediyorsun?

Hani benimle hiç konuşmamıştın, hani banlamayı bile bilmiyordun. Bakıyorum mızrak kendine döndüğünde her şeyi biliyorsun.

Bahsettiğim tutarsızlık ve sana sayfalardır anlatmaya çalıştığımız şeyi kendin yazıyorsun.

Kimseden bir korkum yok, eylemlerimin sorumluluğunu alacak kadar karakter sahibiyimdir. Aynısını sanada tavsiye ederim, dün kara dediğine değnek elinden gidince ak dersen bunun mantıkla izahı olmaz. Saçmalamakla izahı olur ki, onuda gayet güzel yapıyorsun

şu uzun uzun yazanları okuyan var mı cidden

Ne kültürü yaa... Küfrün bir izahı ve albenisi olamaz, bir savunması da. Küfür küfürdür ve iğrençtir.

Geri