Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Küfür etmem ettirmem herkes haddini bilmeli..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yazdıkların ile beni destekliyor olduğunu görmek çok güzel. Benlik denilen şey önemli hanfendisi. Sana küfür edilmesi hoşuna gidebilir ama benim gitmez. Sen küfür edene sahip çıkarsın ama ben çıkmam. Seni bilen biliyor olabilir, benim ne görüyor olduğum önemli. Sen burada yazdıkların kadar varsın, ötesini bilmem. Yazılarına karşılık benim söylemlerim var. Her konuda akıl hocalığı yapmayı seven birisin, tavsiyeler de veriyorsun. Ama küfür kötüdür diyemiyor olman üzücü, olduğun değil de görünmek istediğin kişi davranıyor olduğunu itiraf ettin.Yahu beni bilen bilir, yıllardır aynı görüşteyim. Kendim kullanmıyorum diye başkasına niye karışayım?
Toplu alanda gerekli müdahale yapılıyor zaten fakat o kişilerle hiç birimiz bağımızı kesmiyoruz. Küfür etti diye kaç kişiyi sildin defterden?
Yazdıkların ile beni destekliyor olduğunu görmek çok güzel. Benlik denilen şey önemli hanfendisi. Sana küfür edilmesi hoşuna gidebilir ama benim gitmez. Sen küfür edene sahip çıkarsın ama ben çıkmam. Seni bilen biliyor olabilir, benim ne görüyor olduğum önemli. Sen burada yazdıkların kadar varsın, ötesini bilmem. Yazılarına karşılık benim soylemlerim var. Her konuda akıl hocalığı yapmayı seven birisin, tavsiyeler de veriyorsun. Ama küfür kötüdür diyemiyor olman üzücü, olduğun değil de görünmek istediğin kişi davranıyor olduğunu itiraf ettin.
Hatalı söylemde bulunduğunu kabul etmek senin gibi egosu şişik birisi için zor olduğunu biliyorum. Üzgünüm hanfendisi, küfür psikolojik şiddet ve doğru bulmuyorum.
Kelimelerin gücünü inanın hanfendisi, oyun oynamayı seven birine denk geldin maalesef. Ama ben iyi oyuncular ile oynamaktan keyif alan biriyim. İletişim kurduğum kişilere yaptıkları hatalardan dolayı telkinde bulunurum. İyi bir arkadaş olmanın kuralı arkadaşının hatalarını ona söylemek diye bugün ikinci kere yazıyorum. Konu mastor değil ki, ben kişiyi tanımam etmem iyi yada kötü tek bir diyaloğum yok kendiyle. Buraya nick yazarak olayları farklı yere çekme gayretini anlıyorum, ama olayın üçüncü şahıslarla alakası yok.Bilim insanları bile küfür kötüdür demezken benim demem için hiçbir sebep yok.
Bana küfür edilmesinden hoşlandığımı nerede yazdım? Kelime oyunlarını hiç sevmem, bana yazmadıklarımla gelme.
Küfür, toplumsal bir konu ve kişilerin ona yüklediği anlamlarla ilgilidir.
Sen ne zaman küfür etiiği için @Karga ve @climax a cephe alırsan o zaman beni @Mastor'a destek çıkmakla suçlayabilirsin. Kendi yapamadığını başkalarından bekleme.
Kelimelerin gücünü inanın hanfendisi, oyun oynamayı seven birine denk geldin maalesef. Ama ben iyi oyuncular ile oynamaktan keyif alan biriyim. İletişim kurduğum kişilere yaptıkları hatalardan dolayı telkinde bulunurum. İyi bir arkadaş olmanın kuralı arkadaşının hatalarını ona söylemek diye bugün ikinci kere yazıyorum. Konu mastor değil ki, ben kişiyi tanımam etmem iyi yada kötü tek bir diyaloğum yok kendiyle. Buraya nick yazarak olayları farklı yere çekme gayretini anlıyorum, ama olayın üçüncü şahıslarla alakası yok.
Tekrardan yazmak gerekiyor sanırım, ortak kullanım alanlarında küfür etmek yanlış, bu yanlışı kimin yaptığının önemi yok. Bu tür davranışlar sergileyen kişilere tepki vererek yanlış yaptıklarını hatırlatan mesajlar atmak mantıklı diyorum.
Kendine küfür edilmesinden hoşlanmayan @Lefty başkalarının anasına küfür edilmesine karşıyım diyemiyor? Ana senin olmayınca sorun yok galiba. Benlik diyorum hanfendisi benlik, ne olduğunu bilmiyorum diyorsan arama motoruna yaz..
Konu Mastor veya bir başkası değil ki, neden sürekli birleri üzerinden yürüyorsun. Mastor küfür etti ve benimle alakası yok, üzerime de almadım. Ama sonra sözlük konusunda övgü dolu sözleri görünce demek ki doğru bir şey yapmış izlenimi edindimRun maalesef çok fazla kendinle çelişen birisin.
Mastor'un yaptığının aynısını yapanlara bugüne kadar niye tavır alıp uyarmadın da mastor olunca aklına geldi?
Yahu bu forumda aynı şeyler kaç defa yaşandı ve kimsenin sesi çıkmadı da şimdi mi aklınıza geldi ahlak bekçiliği yapmak, küfür dersi vermek? En yakınlarınız yapınca sesiniz çıkmadı fakat şimdi bakıyorum da mastor günah keçisi ilan edilmiş.
Mastor, yanlış yaptı diye ilk mesajımda da yazdım fakat onu bu aşamaya getirenler de en az mastor kadar suçludur. İsim vermeden her başlıkta laf sokmak dürüstlük müdür?
Neyse, senle bu tartışma bir yere varmaz. İyi forumlar...
Konu Mastor veya bir başkası değil ki, neden sürekli birleri üzerinden yürüyorsun. Mastor küfür etti ve benimle alakası yok, üzerime de almadım. Ama sonra sözlük konusunda övgü dolu sözleri görünce demek ki doğru bir şey yapmış izlenimi edindimher konuda feminist tavırlar ile duyar kasan sen, şimdi edilmiş bir küfürü savunuyor. Burada konu sensin hanfendisi, kişisel olarak birilerinin annesine küfür edilmesi seni rahatsız etmiyor, problem bu küfür edenler değil. Ben görüp görmezden duyup duymazdan gelmem, bundan sonra da gelmeyeceğim. Hatalı söylemi düzeltmek çok kolay, herkes her şeyi bilmez maalesef ama sen ısrarla her konuda en iyi her şeyi senin bildiğini iddia ediyorsun.
Vasat altı insanları alt etmek egonu okşuyor maalesef, ama her zaman bu zevki yaşama şansına sahip olamıyor insan.
Kelimelerin gücünü inanın hanfendisi, oyun oynamayı seven birine denk geldin maalesef. Ama ben iyi oyuncular ile oynamaktan keyif alan biriyim. İletişim kurduğum kişilere yaptıkları hatalardan dolayı telkinde bulunurum. İyi bir arkadaş olmanın kuralı arkadaşının hatalarını ona söylemek diye bugün ikinci kere yazıyorum. Konu mastor değil ki, ben kişiyi tanımam etmem iyi yada kötü tek bir diyaloğum yok kendiyle. Buraya nick yazarak olayları farklı yere çekme gayretini anlıyorum, ama olayın üçüncü şahıslarla alakası yok.
Tekrardan yazmak gerekiyor sanırım, ortak kullanım alanlarında küfür etmek yanlış, bu yanlışı kimin yaptığının önemi yok. Bu tür davranışlar sergileyen kişilere tepki vererek yanlış yaptıklarını hatırlatan mesajlar atmak mantıklı diyorum.
Kendine küfür edilmesinden hoşlanmayan @Lefty başkalarının anasına küfür edilmesine karşıyım diyemiyor? Ana senin olmayınca sorun yok galiba. Benlik diyorum hanfendisi benlik, ne olduğunu bilmiyorum diyorsan arama motoruna yaz..
Run maalesef çok fazla kendinle çelişen birisin.
Mastor'un yaptığının aynısını yapanlara bugüne kadar niye tavır alıp uyarmadın da mastor olunca aklına geldi?
Yahu bu forumda aynı şeyler kaç defa yaşandı ve kimsenin sesi çıkmadı da şimdi mi aklınıza geldi ahlak bekçiliği yapmak, küfür dersi vermek? En yakınlarınız yapınca sesiniz çıkmadı fakat şimdi bakıyorum da mastor günah keçisi ilan edilmiş.
Mastor, yanlış yaptı diye ilk mesajımda da yazdım fakat onu bu aşamaya getirenler de en az mastor kadar suçludur. İsim vermeden her başlıkta laf sokmak dürüstlük müdür?
Neyse, senle bu tartışma bir yere varmaz. İyi forumlar...

Son derece mantıklı bir yorum.
Küfür kendine olmadığı zaman sorun görmeyen insanların yapmacık samimiyetleri beni de rahatsız ediyor. Konu kendi annesi olmayınca ne kadar rahat olduğuna bakın ama konu kendi annesi olunca ortalığı ayağa kaldırır.
Böyle insanlar bir kadına ulu orta şiddet uygulansa bile sesini çıkartamaz. Ne de olsa kendisi veya annesi değil.
Senden alıntı yapmayacaktım ama mecbur kaldım diyelim. Arkadaşın kendisiyle çeliştiği tek bir nokta bile yok, bilakis senin var. İnsanları ahlak bekçiliği yapmakla itham etmeden önce kendin biraz ahlak dersi almalısın. Ulu orta insanların annesine küfür eden adamı melek ilan edersen insanlar sana tepki verir. Senin cevabınsa son derece basit ve çocuksu; benim annen değil, o zaman sorun yok.
Küfür edilen kişi birisinin annesi kardeşi ablası ve bu sende olabilirdin. Sende bir kadınsın, hemcinslerine bu kadar düşman olmamalısın. Senin gibi düşünen insanlar yüzünden her gün binlerce kadın kocasından şiddet görüyor ve küfür yiyor. Komşusu karısına küfür ettiğinde "benim akrabam değilki" diyen pasif insanlar yüzünden kadına şiddet normalleşiyor.
Yarın herhangi bir başlık altında kadın haklarından dem vurursan bunu sana hatırlatacağım.
Kişisel bir tavsiye;
Birisi sana bir şey yazdığında ne cevap veririm zihniyetiyle okuyorsun, yapma. Ne demek istediğini anlamaya çalış.
Tabi egon müsaade ederse.
Seninle tartışmak istemiyorum çünkü çoğu konuda sadece atıp tutuyorsun. Benim yazmadığım cümlelerle bana saldırmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok çünkü benim haklı olduğumu gayet iyi biliyor fakat kişisel çıkarlarınız sebebi ile itiraf edemiyorsunuz.
Kadın hakları konusunda açtığım konu ve yorumları okumuş olsaydın bu saçma cümleleri yazamazdın. Benim savunmadığım ve söylemediğim cümlelerle bana saldıran birileri ile konuşacak hiçbir konum yok ve beni bir daha saçma bir kavganın içine çekmeye çalışmayın, sizi grubunuz ve çıkar ilişkileriniz beni ilgilendirmiyor.
Önceki mesajımda söylediğim gibi nasıl okuduğun önemlidir. Diğer konularda gayet mantıklı mesajların var ama bu konuda düpedüz saçmalıyorsun. Bundan da kötüsü saçmalamakta ısrar ediyorsun. Gördüğün gibi benim kişisel bir çıkarım yok. Mantıklıysa hak veririm değilse vermem. Bu kadar netim..
Kadın hakları için açtığın konuları "benim anneme küfür edilmediği sürece sorun olmaz" mesajınla yerle bir ettin.
Son olarak benim bir grubum yok ben hep tekim. Mastor banlandığı günden beri sen ve grubundakiler bana saldırıyorsunuz. Siz hepinizsiniz ve ben tekim, tek başımayım ama hepinize yetiyorum.
Merak etme yarın senin annene de küfür edilirse senden fazla tepki veririm. Bunu da senin için yapmam, her şeyden önce bir kadın olduğu için yaparım.
Kadının bir suçu yok, sonuçta evladını seçemiyorsun.
Benim yazmadığım bir cümleyi ne hakla yazdığımı iddia edebiliyorsun? Ne zaman yazdım böyle bir şey?
Senin niyet okumaların ve insanları söylemedikleri şeylerle itham çaban artık can sıkmaya başladı. Senin gibi insanlara haksızlık yapan birisi ile konuşacak hiçbir konum yok ve seni muhatap alan, sana destek veren kim varsa bir daha bana tek bir kelime daha yazmasın.
İnsanların dünya kadar derdi var ve sizin bu uydurma kavgalarınıza ayıracak zamanım yok, bir sürü insanı forumdan soğuttunuz. Bir daha bana yazma.
Ben realde bir sorun yaşadım geldim buraya bir mesaj yazdım. Durup dururken "Sen bu mesajı Eksene yazdın" deyip mesajı silip banlamakla tehdit etmedin mi?
Sana ses kaydını atayım istersen dediğimde vazgeçmiştin.
Kaç kişinin annesine küfür etti sen sayar mısın? Gelip bir de mastor yanlış yaptı diyorsun. Bakıyorum mastor milletin annesine küfür edince birden olumlu düşünmeye başladın. Demek ki kimin ettiği veya kime ettiğin sana olan yakınlığa göre değişiyor.
İşte bu yüzden dürüst değilsin ve bu yüzden yorumlarının gözümde bir tarafsızlığın yok.
Armut resmi çizilip altına armut yazılmaz. Tarafsız birisi gelir hatalarımı söylerse elbette dinlerim. Ancak sen ve grubun günlerdir bana tarafsızım deyip saldırıyorsunuz. Saldırırken işiniz gücünüz olmuyor ama cevapları görünce "ama benim işim var" deyip kaçışıyorsunuz.
Neredeyse 17-18 yıldır sanaldayım, bir tane bile küfürden cezam yoktur. Küfür acizliktir ve ben asla kendimi o konumda görmem. Hepinize küfür etmeden de fikirlerin savunulabileceğini ve hayatların devam edebileceğini öğretmeye kararlıyım.
''ahaahah sktr ya'' demek ile '' ben senin annskm'' demek arasındaki farkı anlayınca dünya çokzel bir yer olacak................