Küfür Etme Sanatı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Uf Anna hanım ne kadar aip konular açıyorsunuz yoldan çıkacam küfür edicem diye çok korkuyorum senin yüzünden

Bu arada aşırı küfür etmek zayıflatıyormuş…. (Karakteri)
Bunu demeseydin iyidi. Sabah bir bakmışsın balık etli ablalarımız sokaklarda küfür seansları yapıyormuş🤣🤣

Ben de itinayla Küfür gibi laf ederim de benim dediğim anlayana kadar ben çoktan köşeyi dönmüş oluyorum zavallım sonra aklına geliyor, ya ne dedi bu bana diyor😂

Pek küfür etmiyorum. Pek de sevdiğim bir şey değil. Etmeyi tercih etmiyorum ama çok kurduysam kendimi, gazladıysam söyleniyorum ve acemilikten galiba küfürlerim de hiç yaratıcı değil. S*ktirsin, it, salak, aynı b*kun laciverti… böyle şeyler…

Pek küfür etmiyorum. Pek de sevdiğim bir şey değil. Etmeyi tercih etmiyoruma ama çok kurduysam kendimi muhtemelen acemilikten; küfürlerim de hiç yaratıcı değil. S*ktirsin, it, salak, aynı b*kun laciverti… böyle şeyler…
Sana indirimli kurs verelim canım Anna sıkilıştırmasa ücretsiz yapardım İnan ki d

Pek küfür etmiyorum. Pek de sevdiğim bir şey değil. Etmeyi tercih etmiyorum ama çok kurduysam kendimi, gazladıysam söyleniyorum ve acemilikten galiba küfürlerim de hiç yaratıcı değil. S*ktirsin, it, salak, aynı b*kun laciverti… böyle şeyler…

Aa cok saskinim lari benden küfürbaz çıktı 🤭
Salak ve gerizekali var bende. Cok kizarsam mal da diyebilirim. Aptal da olur aslinda ama agzim hic alisik degil bir miktar calisma gerektirir .p

Ee abi hani bu toplum çürümüştü bunlar küfür etmeyi bile beceremiyir bu nasıl iş dd

Ben en fazla salak şey diyebiliyorum 🫣

Su an küfür etme istegi dogdu evet. Ama kelime hazinemizde yok napalim 🤷🏼‍♀️
Cins derim sana mesela .p

Geri