Küfür Etme Sanatı

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Siradan kufurlerle sanat olmuyor yalniz, erkeklerin simdi cogu sanatkar filan oldugunu dusunur. O, oyle bir sey degil .p

Kufur etmek en basiti ya. Onemli olan kufur etmeden ve ofkeni barbarliga donusturmeden meramini anlatmak.
Ama maalesef zor bir sey..

Yoksa bir yaralayiciligi falan olmuyor.
Mesela ulkemizde cinayete sebebiyet verebilecek kufur nedir?

Anaya sovmek , ölmuslerine sovmek yada kundaktaki bebege sovmektir.
Yani secilen kisiler ve organlar ile alakalidir kufurun dozu.

Yoksa geri kalan hepsi bombos. Yaratici olunacak bir sey gormuyorum. Kaliplasmis kelimeler disinda farkli bir cisim eklemek kufuru essiz yapmiyor.
Gozundeki yasini , omzundaki basini..
Iste ne biliyim terligini , kiraz agacinda yirtilan gomlegini , arabanin triger kayisini , seni okutan hocanin vs vs vs..

Bunlarin sonuna skeyim eklemek onu tehlikeli ve vebali buyuk bir kufur yapmiyor. Onlar argo kelimeler oluyor sadece. Kufurun anlami inkardir ayni zamanda ve vebali buyuktur.
Bu yuzden bir kufuru nirvanaya ulastiran sey komplike yada hic bahsedilmemis seylerle montelemek degil bana gore.

Ben bole gun yuzune cikmamis kufurlerim var diyen arkadaslarima genelde tepki gosterirdim.
Ne edebilirsin olm zaten dunya uzerinde gordugumuz nesneleri katican icine nedir yani. Dozer katarsin , ne biliyim kilcal damar olur , steteskop olur , kalp pili olur , nal olabilir , kurdele ne bilim semizotu olabilir falan filan..
Sanki yeni bir dil kesfetmiscesine "oooo ben de bir kufurler var ooooo"
Kufurun buyugu vebalinde gizlidir. Ettikten sonra ne kadar pisman olursan o en buyuk kufurundur bence.

8 tane falan raporun var “Küfürümü editleyince anlam kayboluyor o zaman mesajımı komple silin.” diye shshdusf
Bazen surekli kufur ediyorum is yaparken sonra oturup "ulan kufur etmekten agzim gt oldu" digip kufur ederek kendimi telkin ediyorum asfkj

Geri