İmam Kallavi
Altın Üye
küfür hiç sevmem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi ara sana dedemin küfürlerini yazayım kullanırsın…karşı taraf anlayana kadar sen banlanmış olursun sksjUf Anna hanım ne kadar aip konular açıyorsunuz yoldan çıkacam küfür edicem diye çok korkuyorum senin yüzünden
Bunu demeseydin iyidi. Sabah bir bakmışsın balık etli ablalarımız sokaklarda küfür seansları yapıyormuş🤣🤣Bu arada aşırı küfür etmek zayıflatıyormuş…. (Karakteri)
Çok makbule geçer dd lugatimdaki kufurler tükenmişti zaten 🤣Bi ara sana dedemin küfürlerini yazayım kullanırsın…karşı taraf anlayana kadar sen banlanmış olursun sksj
Sana indirimli kurs verelim canım Anna sıkilıştırmasa ücretsiz yapardım İnan ki dPek küfür etmiyorum. Pek de sevdiğim bir şey değil. Etmeyi tercih etmiyoruma ama çok kurduysam kendimi muhtemelen acemilikten; küfürlerim de hiç yaratıcı değil. S*ktirsin, it, salak, aynı b*kun laciverti… böyle şeyler…
Teyzeyi de foruma üye yapalım ufkumuz açılır dddKüfür değil de benim teyzem biraz böyle
Bize geldiğinde kapıyı açtığımda mesela ben “Eller havaya gtler tavaya eheheh” diye girer yıllardır içeri.
Pek küfür etmiyorum. Pek de sevdiğim bir şey değil. Etmeyi tercih etmiyorum ama çok kurduysam kendimi, gazladıysam söyleniyorum ve acemilikten galiba küfürlerim de hiç yaratıcı değil. S*ktirsin, it, salak, aynı b*kun laciverti… böyle şeyler…
Anna K, sana küfür yakışıyor mu hiç…..
Sana bir sektirse şimdi Anna K dümdüz ne gülerim hahahahahaynen aynen "aptal, salak, pis, kaka" dersiniz zaten. en çok bunlar küfür ediyordur, böyle dediklerine bakmayın.
Arada sıradaysa en azınan hakkını ver…Yakışmıyor diye arada sırada etmeyim mi….