Kredi kartı bilgilerim çalınmış(yardım)

Konu sahibi son olarak 1732 gün önce görüldü
Ben tecemi kendi irademle vermiştim bu forumda, hayır amaçlı. Kredi kartı bilgileri de bilgi mi bunun yanında allasen?​

Borçlu olmazsınız, çekilen para tutarı hesabınıza yatırılır. Size tavsiyem bankaya gitmeniz Online işlemler ile sağlıklı olmaz . Yüz yüze görüşmeniz daha iyi olacaktır.

Borçlu olmazsınız, çekilen para tutarı hesabınıza yatırılır. Size tavsiyem bankaya gitmeniz Online işlemler ile sağlıklı olmaz . Yüz yüze görüşmeniz daha iyi olacaktır.
Babam Savcı olduğu halde sonuç
alamadık.
Yurt dışı olduğu için basit olmuyor
sonra babam boş ver uğraşmaya değmez dedi.

Babam Savcı olduğu halde sonuç
alamadık.
Yurt dışı olduğu için basit olmuyor
sonra babam boş ver uğraşmaya değmez dedi.

Benim arkadaşıma oldu aynısı Denizbank ile, onun çekilen tutarı yatırmışlardı. Facebook üzerinden harcama yapmışlar yurt dışından, 3 5 aylık mesele daha

Googlede aratanlar için yazıyorum;
Normalde böyle durumlarda matercard va da vısaya 14 gün mü 21 gün mü ne içerisinde başvurursanız ürünler iptal edilir. Gece sipariş verdiyse ki yurtdışında büyük ihtimal gündüzdür. Bir kaç saat içerisinde uyandığınızı varsayarsak kargolanmamıştır. Bence iptal edilmesi lazımdı ama birisi işşini iyi yapmamış belli.
Birde yurtdışından adam dominostan pizza mı söylemiş yoksa türkiyedeki dominos ama ürünler yurtdışından mı o da önemli.

Bkz: Back charge.
Bkz: Ters ibraz.

Her şekilde parayı geri alırsınız.
Şubeden harcamanın bilginiz dışında olduğunu belirten dilekçe vermeniz yeterli.

Rica ederim. Her zaman burada olmam.

Geçmiş olsun.Paran iade edilir.Kartını falan hep değiştirirler.
Alışveriş yaptıkları siteler doğru kişiye teslim etmek Zorunda.Eğer site kanıtlayamazsa iş onlara kalır.
O yüzden banka onlardan işlem bilgilerini alacak.hem senin paran iade edilecek. Hemde onlara banka dava acacak. İstersen sende dava acsbilirsin.

Tabikide sizin yorumunuz bizim için cok değerli ve önemli climax hocam :emoji_blush:

Bu muhabbeti hatirliorum kajdndjdnnd ulan abaris

Geri