Kredi kartı bilgilerim çalınmış(yardım)

Konu sahibi son olarak 1730 gün önce görüldü
Bu gece Ted kredi kartımdan 3125 bin tl'lik net üzerinden alış veriş yapılmış 03:33 de
tlfnuma msj gelmiş ama uyuduğum için göremedim.

Walmart sitesinden bir kaç ürün alınmış ve dominos pizzadan 6 tane pizza sipariş edilmiş.

bankayı aradım kartı iptal ettiler,yeni kartıda net üzerinden alış verişe kapattılar.
banka siz kullanmadığınız için Kart Hamili İtiraz Formu bankaya gelerek yada net üzerinden işleminizi yapabilirsiniz dediler.

Sorum şu bu kullanılan paramın üstüne bir bardak su'mu içeyim,yoksa geri alabilirmiyimm..
Başına gelen varmı acaba,yardım ederseniz sevinirim....

Not:En son bir hafta önce gitti gidiyordan parfüm 425 aldım ve n11 fotograf makinası aldım 950 tl ye

normalde sadece yakıt için kullanıyorum kartımı.

Sağol bitanem.

Not:siteden alış veriş yapıldığı için aldıkları ürün kargoya verilip gönderilecek,bunu iptal edebilirmiyiz acaba.

banka provizyon işlemini iptal ederse alınmış olan ürün kargolanmaz diye biliyorum. tabi bu tür olaylarda itirazın geç yapılmamış olması gerek. provizyonda harcamanın hangi siteden yapıldığı yazar kendileriyle görüşüp durumu anlattınız mı?

hangi ürünler alındıysa yada hangi adrese gönderiliyorsa kart sahibi olarak senin bunları görebiliyor olman lazım. Polise suç duyurusunda bulunup baktırabilirsin. hiç olmassa ki,m aldıysa yakalanmış olur.

İNternet alışverişleri içnide internet bankacılığından birşey aldıktan sonra kotasını direk kapa . sadece alışveriş yapacakken aç bundan sonra. Ne kadarlık ürün alacaksan o kadarlık aç.

banka provizyon işlemini iptal ederse alınmış olan ürün kargolanmaz diye biliyorum. tabi bu tür olaylarda itirazın geç yapılmamış olması gerek. provizyonda harcamanın hangi siteden yapıldığı yazar kendileriyle görüşüp durumu anlattınız mı?

Yoo onu sordum işlem gerçekleştığı için birsey yapamıyorlarmış, yabancı sıteden alış veriş yapılmış dolarla.

Sağol bitanem.

Not:siteden alış veriş yapıldığı için aldıkları ürün kargoya verilip gönderilecek,bunu iptal edebilirmiyiz acaba.

Tabi edersin ..
TC İçişleri Bakanlığı bilişim suçlarından sorumlu danışman değilmisin sen ..

Konsolosluğu ara New yorku ..
Bakan beyin selamlarıni da ilet ..
Evrakları paylaşırsan new York Emniyet çözer

3d secure şifresi olmadan hiçbir şekilde karttan online alışveriş yapılamaz diye biliyorum

Kuzenimde boyle birsey olmus adam cicek falan almis ama aylardir para yatsin diye bekliyor

hangi ürünler alındıysa yada hangi adrese gönderiliyorsa kart sahibi olarak senin bunları görebiliyor olman lazım. Polise suç duyurusunda bulunup baktırabilirsin. hiç olmassa ki,m aldıysa yakalanmış olur.

İNternet alışverişleri içnide internet bankacılığından birşey aldıktan sonra kotasını direk kapa . sadece alışveriş yapacakken aç bundan sonra. Ne kadarlık ürün alacaksan o kadarlık aç.

Hayır goremiyorum, sadece nerelerden alış veriş yapıldıgını goruyordum
Kartıda iptal ettıgım için şuan hiçbirsey göremiyorum.

Bilmiyordum işte birşey aldıktan sonra kapamayı
Komple kapattım nete,netten alış veriş yapmam artık..

Anlamadıgım sey kart limitim 15 bin,ele gecirmişler kart bilgilerimi neden hepsını boşaltmamışlar.

Boşaltsalardı Tabiki o zaman kalbimde dururdu.

Kuzenimde boyle birsey olmus adam cicek falan almis ama aylardir para yatsin diye bekliyor

Kuzey kuzenin çiçekle yırtmış yine sükür.
Paranın geri dönecegini sanmıyorum gitti artık, tek tesellim kartımın boşatılmamış olması.

Tabi edersin ..
TC İçişleri Bakanlığı bilişim suçlarından sorumlu danışman değilmisin sen ..

Konsolosluğu ara New yorku ..
Bakan beyin selamlarıni da ilet ..
Evrakları paylaşırsan new York Emniyet çözer

Dalga gececek bir konumu sence
Biraz elinizi vicdanınıza koyun.

Urun eline gectikten sonra onaylanan bir sistemse eger henuz paran gitmemistir fakat direk odeme aliniyorsa gitmistir. Mesela pizza parasi gecmis olsun ama digeri icin dedigim gibiyse iptal ettirilebilinir diye dusunuyorum.

Yapılmış işte yalanmı söylüyorumm

Yapancı bir sıteden tlfnuma gece msj gelmiş uyuyor oldugum için göremedim

Hayır yalan söylüyorsun demedim bana patlamana gerek yok ben sadece ilk kez duydum böyle birşey ondan şaşırdım yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Urun eline gectikten sonra onaylanan bir sistemse eger henuz paran gitmemistir fakat direk odeme aliniyorsa gitmistir. Mesela pizza parasi gecmis olsun ama digeri icin dedigim gibiyse iptal ettirilebilinir diye dusunuyorum.

Nasıl ettırecem banka yardım etmiyor, yabancı sıteden alış veriş yapılmış
İnşallah dediğin gibidir banka kapalı oldugu içinde gidip konusamıyorum, tlfda da yapacak bir seyimiz yok itiraz formu doldurun diyorlar,pazartesi bakalım artık.

Geri