Kredi kartı bilgilerim çalınmış(yardım)

Konu sahibi son olarak 1731 gün önce görüldü
Yani haberin olmadan hesapta bişeyler olduğunu görmüşsün

bankaya kartının çalındığı bildirimini verdiğin zaman birde yapılan işlemlere itiraz ettiğin zaman; harca yapılan tutarın sadece belli bir kısmını senden alıyorlar

Tabiki de bankaların sözleşmelerinde bulunan maddelere göre değişiklik göstermektedir.

Hayır yalan söylüyorsun demedim bana patlamana gerek yok ben sadece ilk kez duydum böyle birşey ondan şaşırdım yani

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kusura bakma yaa sinirliyim biraz
Bankada yardımcı olmuyor.

İnsanın başına gelmeyince birsey olmaz dıyor , öyle degilmiş işte.

Kusura bakma yaa sinirliyim biraz

Bankada yardımcı olmuyor.

İnsanın başına gelmeyince birsey olmaz dıyor , öyle degilmiş işte.

Estf doğrudur başa gelmeyince bilemez insan geçmiş olsun umarım alabilirsin paranı geri.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geçmiş olsun. İnşallah paranı kurtarırsın. Kargoyla gidecekse adres vardır herhalde. Oradan çıkartabilirler belki. Allah yardımcın olsun.

Nasıl ettırecem banka yardım etmiyor, yabancı sıteden alış veriş yapılmış
İnşallah dediğin gibidir banka kapalı oldugu içinde gidip konusamıyorum, tlfda da yapacak bir seyimiz yok itiraz formu doldurun diyorlar,pazartesi bakalım artık.

Urunu aldigi site saticilarin oldugu site mi n11 gibi. Yoksa ticari bir site mi tek bir firmaya ait site mi.

Eger tek bir firma ise iletisimden yaz. Durumu anlat oylelikle iptal formu doldurtturabilirler,

Degilse n11 tarzi saticilarin oldugu siteyse hangi saticidan almis oldugunu bulman gerekir. Onunla irtibata gecmrn gerekir.

Ayrica da p.tesi mutlaka bankadan ugras iptali icin henuz onay verilmemisse parani cektirtme hesaptan.

Urunu aldigi site saticilarin oldugu site mi n11 gibi. Yoksa ticari bir site mi tek bir firmaya ait site mi.

Eger tek bir firma ise iletisimden yaz. Durumu anlat oylelikle iptal formu doldurtturabilirler,

Degilse n11 tarzi saticilarin oldugu siteyse hangi saticidan almis oldugunu bulman gerekir. Onunla irtibata gecmrn gerekir.

Ayrica da p.tesi mutlaka bankadan ugras iptali icin henuz onay verilmemisse parani cektirtme hesaptan.

Bilmiyorum tek bir fırmamı ama hersey satıldıgına göre tek degildir yabancı sıte
Arkadası bekliyorum ingilizcesi iyi o yazacak sıteye.

Tskler ederim.

bankaya harcama itirazında bulunursun pazartesi . ilgilenmezlerse Savcılığa gidersin.

internetten alışveriştede kredi kartı sahibinden onay almak zorunda bildiğim kadarıyla. yüklü miktardaki alışverişlerde özellikle banka bunla ilgili onay almadıysa telefona mesajla iade etmekte zorunda.
Bide yabancı site üzerinden çekildiyse bunla ilgili parayıda geri alman zor.

Yani haberin olmadan hesapta bişeyler olduğunu görmüşsün

bankaya kartının çalındığı bildirimini verdiğin zaman birde yapılan işlemlere itiraz ettiğin zaman; harca yapılan tutarın sadece belli bir kısmını senden alıyorlar

Tabiki de bankaların sözleşmelerinde bulunan maddelere göre değişiklik göstermektedir.

Arayım dedim bakaya ,Banka birazını biz öderiz diye birsey söylemedi pazartesi gelip itiraz formu doldurun dedi
Teşekkür ederim.

bankaya harcama itirazında bulunursun pazartesi . ilgilenmezlerse Savcılığa gidersin.

internetten alışveriştede kredi kartı sahibinden onay almak zorunda bildiğim kadarıyla. yüklü miktardaki alışverişlerde özellikle banka bunla ilgili onay almadıysa telefona mesajla iade etmekte zorunda.
Bide yabancı site üzerinden çekildiyse bunla ilgili parayıda geri alman zor.

Bankada öyle söyledi savcılığada baş vurursunuz diye.
Şifresiz alış veriş yapılmış
Netten alış verişlerden benden hiç onay istemiyordu
Sadece msj geliyordu tlfnuma alındı diye
Normal alış verişlerde yüksek mebla olunca tlfna geliyor onay msjı
Pazartesi olsun bakalım.

Çok teşekkür ederim SoNSigaRa

Bu gece Ted kredi kartımdan 3125 bin tl'lik net üzerinden alış veriş yapılmış 03:33 de
tlfnuma msj gelmiş ama uyuduğum için göremedim.

Walmart sitesinden bir kaç ürün alınmış ve dominos pizzadan 6 tane pizza sipariş edilmiş.

bankayı aradım kartı iptal ettiler,yeni kartıda net üzerinden alış verişe kapattılar.
banka siz kullanmadığınız için Kart Hamili İtiraz Formu bankaya gelerek yada net üzerinden işleminizi yapabilirsiniz dediler.

Sorum şu bu kullanılan paramın üstüne bir bardak su'mu içeyim,yoksa geri alabilirmiyimm..
Başına gelen varmı acaba,yardım ederseniz sevinirim....

Not:En son bir hafta önce gitti gidiyordan parfüm 425 aldım ve n11 fotograf makinası aldım 950 tl ye

normalde sadece yakıt için kullanıyorum kartımı.

Abaris, kredi kartın uzaktan temas kabul eden tipten mi?
Ayrıca bir çok internet sitesinde, telefon şifre teyiti gelmeden alışveriş yapılamaz. Dominos Pizza da bunlardan birisi.

Ayrıca Dominos Pizza'ya mail atıldığında pizzanın gittiği adres bilgisini edinebilirsin.

3d secure şifresi olmadan hiçbir şekilde karttan online alışveriş yapılamaz diye biliyorum

Bazı sitelerde teyit şifresi olmadan da alışveriş yapılabiliyor.

En cok korktugum seylerden birisidir, kredi kartini ucak bileti disinda kullanmam. Sonuc ne merak ettim.

geçmiş olsun tekrardan @Abaris ciğim,
bazı sitelerde maalesef 3d secure koruması olmuyor ordan faydalanmışlar sanırım aksi taktirde 3d secure olan bir websiteden alışverişleri imkansıs

Sanal karta para aktarmadan kullanmak çok riskli olabiliyor, uzun zaman olmuş ancak yine de geçmiş olsun.

Geri