Köyde Yaşamak İstermiydiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Senede 1x giderim. Herseyden uzak 4 bir yani dag tarla... guzel anilarin Topragin ta kendisi. Hayat insani hic aklina gelmicek yerlere savursada.. yinede ♡

• Beğen
Tepkiler: ne
Ben caktim davayi..
Serce kim diye.
Muhaha.

• Üzgün
İstanbul’dan bazen bıkınca gitmek istiyorum gidincede dönmek istiyorum iki ucu boklu değnek gibi..

• Beğen
Köyüm bile yok ne kadar da fakirim .

• Beğen
Köylü köyden kaçıyorken köy fantezisi iyi iş. Köye dair en güzel şey öğretmenliğidir.

Arkadaşlar gercekten köylerinize imrendim..
Köy dediğin 10 haneden oluşur.. kimse kimseye yakın olmaz.. "hepinizden iğreniyorum" tarzında uzak bir yaşam sürersin.. ya bir dağın eteğinde.. ya da yeşilliklerin arasında....
etrafta ne insan seli.. ne araba yığını görürsün..
İnek görürsün ya..
goyun guzu görürsün..

• Beğen
Hafi gel köyümüze geri dönelim fadimenin düğününde halay çekelim

Sehirden misafir olarak gitmek en keyiflisi. Koyde yasayinca is cok oluyo

samsun değil mi? ben samsun, ordu taraflarında fındık olayını hiç anlamıyorum zaten. fındık bahçeleri bildiğin orman. bir ağaçta normalde 4-5 daldan fazlası olmaması gerekirken o bölgelerde ağaçlar çalı tarzında. o bahçeye girilmesi, toplanması ölüm gibi bir şey. müsait olduğumda bizim buralardan bir foto atarım. düzenli, aralıklı. millet bahçesi gibi. top kekini alıp yuvarlanmalık.

samsun değil mi? ben samsun, ordu taraflarında fındık olayını hiç anlamıyorum zaten. fındık bahçeleri bildiğin orman. bir ağaçta normalde 4-5 daldan fazlası olmaması gerekirken o bölgelerde ağaçlar çalı tarzında. o bahçeye girilmesi, toplanması ölüm gibi bir şey. müsait olduğumda bizim buralardan bir foto atarım. düzenli, aralıklı. millet bahçesi gibi. top kekini alıp yuvarlanmalık.
Yok annem koyu Trabzonda. Duz alan mi bu bahsettigin top keki yuvarlamalik yer ? :d

Yok annem koyu Trabzonda. Duz alan mi bu bahsettigin top keki yuvarlamalik yer ? :d
düz alan da var dağlık alan da. yuvarlanmak istediğimizde düz alana gidiyoruz : ) peki ağaçtan toplama yöntemi mi uyguluyorsunuz yoksa yerden mi? yılların gurbetçisi olarak bilemeyebilirsin, anlayış gösteririm : )

Geri