Gormeme gerek yok vizilti sesi kasinmama neden oluyor kolumun ya da bacagimin herhangibir yeri kabariyor. Askerlikten kalma bir lanet **Spam/Adversiting** adetaMesela ne hissediyorsun sinek görünce
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gormeme gerek yok vizilti sesi kasinmama neden oluyor kolumun ya da bacagimin herhangibir yeri kabariyor. Askerlikten kalma bir lanet **Spam/Adversiting** adetaMesela ne hissediyorsun sinek görünce
Üzüldüm dogrusu mecburi bir durumda çok zorlanırsınız. Üzücü geçmiş olsunGormeme gerek yok vizilti sesi kasinmama neden oluyor kolumun ya da bacagimin herhangibir yeri kabariyor. Askerlikten kalma bir lanet **Spam/Adversiting** adeta
Bence Favela :dBen caktim davayi..
Serce kim diye.
Muhaha.
Nasıl anlamadım?Ben caktim davayi..
Serce kim diye.
Muhaha.
Değil yaKöylü köyden kaçıyorken köy fantezisi iyi iş. Köye dair en güzel şey öğretmenliğidir.
samsun değil mi? ben samsun, ordu taraflarında fındık olayını hiç anlamıyorum zaten. fındık bahçeleri bildiğin orman. bir ağaçta normalde 4-5 daldan fazlası olmaması gerekirken o bölgelerde ağaçlar çalı tarzında. o bahçeye girilmesi, toplanması ölüm gibi bir şey. müsait olduğumda bizim buralardan bir foto atarım. düzenli, aralıklı. millet bahçesi gibi. top kekini alıp yuvarlanmalık.
Yok annem koyu Trabzonda. Duz alan mi bu bahsettigin top keki yuvarlamalik yer ? :dsamsun değil mi? ben samsun, ordu taraflarında fındık olayını hiç anlamıyorum zaten. fındık bahçeleri bildiğin orman. bir ağaçta normalde 4-5 daldan fazlası olmaması gerekirken o bölgelerde ağaçlar çalı tarzında. o bahçeye girilmesi, toplanması ölüm gibi bir şey. müsait olduğumda bizim buralardan bir foto atarım. düzenli, aralıklı. millet bahçesi gibi. top kekini alıp yuvarlanmalık.
düz alan da var dağlık alan da. yuvarlanmak istediğimizde düz alana gidiyoruz : ) peki ağaçtan toplama yöntemi mi uyguluyorsunuz yoksa yerden mi? yılların gurbetçisi olarak bilemeyebilirsin, anlayış gösteririm : )Yok annem koyu Trabzonda. Duz alan mi bu bahsettigin top keki yuvarlamalik yer ? :d