Köyde Yaşamak İstermiydiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Sabah horozlar serenat yaparken uyanıyorsunuz, belki dere sesi geliyor kuşlar ötüyor. Soba var at kestaneyi Sjsjsjs çıkıyorsun heryer yeşil.
Çeşme başında beğenilmeyi bekleyen kızlar, az ilerde bıyıkları yeni terleyen ergenuslar.
Bir koyun sürüsü geçiyor sen bakkaldan ekmek almaya giderken.
Bahar da çiçekler açıyor etraf mis gibi leylak kokuyor.
Dereye ayaklarını sokmaya gidiyorsun (yüzme bilmiyorum) Sjssj siz şimdi çiğdem de toplamamışsınızdır hiç lanet gelsin Sjsjsjj

Olabilir ama belirli bi süreliğine....suyun dibine serinlikte rakı masasını kurmuşummm oh missss. Sjxnsh

• Beğen
Tepkiler: ne
Olabilir ama belirli bi süreliğine....suyun dibine serinlikte rakı masasını kurmuşummm oh missss. Sjxnsh
Onu bende çok istiyorum sezen den de söverim gelmişine geçmişine ayıpsa ayıp ha ?
Çok terbiyesizim çok Sjsjssj

Bakıyorsun wi-fi yok, çeşmebaşında gülleci ablalar, dere kenarında ayağına sülük yapışıyor, sabah 6’da horoz beynini yakıyor, hava almaya çıkıyorsun ve inek boku kokuyor…
Hiç böyle düşünmemiştim tezek iyidir ya zihni açar : D

Napalım bizde inek sağmaya gideriz farglı bi uğraşşş tavukları yemleyip kayısı ağacı belleriz ajxnshsn

aegish'in dediklerinin tam tersi de var. moral bozmayın. tavuk, kedi, köpek dışında hayvan olmayan, köy sınırlarına dahil iki özel bir halk plajına sahip olan, ormanla iç içe, doğalgazı olan, halk otobüslerinin saat başı sefer yaptığı, internet hızının şehir merkeziyle aynı olduğu köy de var. beklerim.

Ahahahha sen neden adres yazıyorsun madem bahçe yiyeceksin :D

• Beğen
Tepkiler: ne
aegish'in dediklerinin tam tersi de var. moral bozmayın. tavuk, kedi, köpek dışında hayvan olmayan, köy sınırlarına dahil iki özel bir halk plajına sahip olan, ormanla iç içe, doğalgazı olan, halk otobüslerinin saat başı sefer yaptığı, internet hızının şehir merkeziyle aynı olduğu köy de var. beklerim.
Gel de al Sjsjssj

Geri