Alavarez
Gümüş Üye
Ben köyde çalıştım yorumum köy içindi.Cizre’nin neresi köy, il dahi olabilecek çok da güzel bir şehir ya(
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben köyde çalıştım yorumum köy içindi.Cizre’nin neresi köy, il dahi olabilecek çok da güzel bir şehir ya(
Benim amcam sayılır bizim köye taka şeklinde kütüphane falan yaptı asdfjasdfjsad değerlendi buralar. Kültürün başkenti olduk.Hahahahaha, biz de öyle yapıcaz Abu taraflarını ahha. Kayıkhane istiyorum asık ben satılık yok….
Hahahahahahhaha lolBenim amcam sayılır bizim köye taka şeklinde kütüphane falan yaptı asdfjasdfjsad değerlendi buralar. Kültürün başkenti olduk.
kanka reddemeyeceğimiz o çılgın teklifi bekliyoruz . Aşırı milliyetçi bi amcam arap görünce çarşafa dolanıyor asdkfjsafHahahahahahhaha lol
Satalım diyorum çayı fındığı bir çılgınlık yapıp arapları gördünce(
Ahhahahagagah yeteri kadar dolara bakar .ppkanka reddemeyeceğimiz o çılgın teklifi bekliyoruz . Aşırı milliyetçi bi amcam arap görünce çarşafa dolanıyor asdkfjsaf
yapımcı olsam bu evi kaçırmam hemen sicin micin 5-6 çekerim bu evdeMilletin köy evine bak bid3 bizimkine snnjxkdnj
Ekli dosyayı görüntüle 40187
Cinli ev **Spam/Adversiting**..
Şu gurbetçilerden birini tavlasana bize oralardan resim atarsın Sjsssj göreyim seni hadi. Dbizimkisi köy değilmiş onu anladım. Yan komşularımın evi 5-6 katlı. köyde onlarca böyle gökdelen var. gurbetçiler gömmüş parayı binaya.
Çoğumuz da olan köy kahve ve sade SjssjsHava eksi bilmem kaç benim çalıştığım köyde dhhddj şu karşı ki dağda kösedağEkli dosyayı görüntüle 40190
Köy hakkımı böyle doldurduğumu düşünüyorum ya ben bahçesinde domates yetiştirip terasında çay içemiceksek daha köye falan gitmem hahah :dÇoğumuz da olan köy kahve ve sade Sjssjs
Valla yap bişeyler çok kuru köyün : DKöy hakkımı böyle doldurduğumu düşünüyorum ya ben bahçesinde domates yetiştirip terasında çay içemiceksek daha köye falan gitmem hahah :d
Koyun sürüsünü bekleyen kangallar sana geçit vermiyor.Sabah horozlar serenat yaparken uyanıyorsunuz, belki dere sesi geliyor kuşlar ötüyor. Soba var at kestaneyi Sjsjsjs çıkıyorsun heryer yeşil.
Çeşme başında beğenilmeyi bekleyen kızlar, az ilerde bıyıkları yeni terleyen ergenuslar.
Bir koyun sürüsü geçiyor sen bakkaldan ekmek almaya giderken.
Bahar da çiçekler açıyor etraf mis gibi leylak kokuyor.
Dereye ayaklarını sokmaya gidiyorsun (yüzme bilmiyorum) Sjssj siz şimdi çiğdem de toplamamışsınızdır hiç lanet gelsin Sjsjsjj