Köyde Yaşamak İstermiydiniz ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Cizre’nin neresi köy, il dahi olabilecek çok da güzel bir şehir ya :((
Ben köyde çalıştım yorumum köy içindi.:( Merkezden gidip geldim tabii ki ama köy çok zorlayıcı idi benim için. Yoksa Cizre mis gibiydi. <3 Yalnız tüm Cizrelilerin birbirine benzemesi, Cizre'ye asssla laf söyletmemesi. Aksndkj

Milletin köy evine bak bid3 bizimkine snnjxkdnj

IMG-20210805-WA0038.jpg

Cinli ev **Spam/Adversiting**..

Yeniden yapılıyor zatennn büyük dedelerin eviymişşşş 2 katlı alt taraf buzdolabı gibi kullanılıyorrrr buz gibi ajxmdhsj zamanında iyi huylu insanlar oturmuş sonra cinlere terkedilmiş....bir şeyler görende olmuşşşşşşş ayhhhh
tabi inanmazsınız xd

• Beğen
Tepkiler: ne
O kadar kötüü sjxnsj neyse yapılsın yaşarsak atarız yenisini
Yılan çiyah hertürlü mahlukda var zatennn....ay ne güzel rakılı köy hayalim vardı fotoyu görünce soldum yine :(((

bizimkisi köy değilmiş onu anladım. Yan komşularımın evi 5-6 katlı. köyde onlarca böyle gökdelen var. gurbetçiler gömmüş parayı binaya.

• Beğen
bizimkisi köy değilmiş onu anladım. Yan komşularımın evi 5-6 katlı. köyde onlarca böyle gökdelen var. gurbetçiler gömmüş parayı binaya.
Şu gurbetçilerden birini tavlasana bize oralardan resim atarsın Sjsssj göreyim seni hadi. D

Sabah horozlar serenat yaparken uyanıyorsunuz, belki dere sesi geliyor kuşlar ötüyor. Soba var at kestaneyi Sjsjsjs çıkıyorsun heryer yeşil.
Çeşme başında beğenilmeyi bekleyen kızlar, az ilerde bıyıkları yeni terleyen ergenuslar.
Bir koyun sürüsü geçiyor sen bakkaldan ekmek almaya giderken.
Bahar da çiçekler açıyor etraf mis gibi leylak kokuyor.
Dereye ayaklarını sokmaya gidiyorsun (yüzme bilmiyorum) Sjssj siz şimdi çiğdem de toplamamışsınızdır hiç lanet gelsin Sjsjsjj
Koyun sürüsünü bekleyen kangallar sana geçit vermiyor.
Boğa dana azdı, meydan okuyor.
Bakkal çarşıda, dolmuş gelmiyor.
Gece Çakallar uluyor.
Sivri sinekler rahat vermiyor.

• Beğen
Geri