Korkuyorum

Konu sahibi son olarak 1220 gün önce görüldü
Şimdi bir şey yazardım da daha da korkarsın :)
Evde yalnız kaldığın zamanlar müzik aç ses olsun .. Ürperti hissettiğin her anda da " Maşallahü Vela Havle Vela Kuvvete Vela Kudrete Vela Haybete Vela Azamete İlla Billahil Aliyyil Azim " de .. Bunu sık sık tekrarlayabilirsin seni rahatlatacaktır ..

Şimdi bir şey yazardım da daha da korkarsın :)
Evde yalnız kaldığın zamanlar müzik aç ses olsun .. Ürperti hissettiğin her anda da " Maşallahü Vela Havle Vela Kuvvete Vela Kudrete Vela Haybete Vela Azamete İlla Billahil Aliyyil Azim " de .. Bunu sık sık tekrarlayabilirsin seni rahatlatacaktır ..
Senin o cinli konularına yan gözle bakmıyorum bile zaten.
La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim çekiyorum evet .Ya benim durumumun bir çaresi yok ben bunun farkındayım artık içimi dökmek istedim sadece bu hastalık diyeceğim ben artık durumuma benimle mezara girecek biliyorum .

Ve sürekli abdestli olmaya alıştır kendini ..

Yalnız kalmamaya dikkat et. Psikolojik o, bende de olmuştu.

ben küçükken "torbalı teyze" diye bi zat'tan korkardım ananem yüzünden, bu güya çocukları torbasına atıp kaçırırmış o zaman pek yaramazdım, böyle bir çözüm bulmuşlardı.
sonradan bunun cin peri şeytan vesaire hikayelerinden farksız olduğunu anladım, yani eğer korktuğun bu tarz hayal ürünleri hikaye kahramanları falansa biraz gerçekçi olmayı dene.

inmiş cinmiş bunlarla insan korkutmak kolay, ben hayatımda ne torbalı teyze gördüm ne cin gördüm

ben küçükken "torbalı teyze" diye bi zat'tan korkardım ananem yüzünden, bu güya çocukları torbasına atıp kaçırırmış o zaman pek yaramazdım, böyle bir çözüm bulmuşlardı.
sonradan bunun cin peri şeytan vesaire hikayelerinden farksız olduğunu anladım, yani eğer korktuğun bu tarz hayal ürünleri hikaye kahramanları falansa biraz gerçekçi olmayı dene.

inmiş cinmiş bunlarla insan korkutmak kolay, ben hayatımda ne torbalı teyze gördüm ne cin gördüm
Çok uğraştım başetme yolları aradım ne duyarsam yaptım denedim bir türlü üstesinden gelemedim.Ha yalnız kalınca bişey oldumu olmuyor ama sadece kendime zehir ediyorum zamanı.

Sanıyorum bu anksiyete. Yazılarını okudum, bu geçmez, ömür boyu sürecek diyorsun. Böyle düşündükçe çare aramana gerek yok bence, çünkü geçeceğine inanmıyorsun, ümitli ol.
Haberleri de izlememeni tavsiye ederim, iyi bir habere denk gelmek çok zor. Bu, işini iyice zorlaştırabilir.
Ayrıca korkulara kanıt arayın derler. Şöyle ki; İşlemediğin bir suçtan mahkemeye çıktın, ortada hiçbir kanıt yok ama hakim diyor ki ben senin suçlu olduğunu hissediyorum, ceza çekeceksin dese. His mi? Hakim bey, ceza çekmem için kanıt gerekiyor, kanıt gösterin demez misin? Burada da sıkıntı çekmek için kanıt istemek korkularının geçmesine yardımcı olabilir..

Müzik aç yada televizyonu aç sürekli evde ses olsun. Küçük cızırtıları bile duymassın böylece. Korkunu tamamen geçirmez ama biraz unutturur.

Ben üniversitedeyken yaşadım. Eve hırsız girdikten sonra ben de uyuyamıyordum yanımda biri olmasa. Kaç gece ağladığımı biliyorum. Doktora gittim sonra. Doktor aşık mısın dedi bana. :D
Psikolojiktir sebebi bi doktora git bence. :)

Geri