Korkuyorum

Konu sahibi son olarak 1219 gün önce görüldü
Bu derdimi çok yakınlarım bilir sadece ben akşam hava karardıktan sonra tedirgin olup yalnız evde kalmaya korkuyorum ve bu küçüklüğümden bu yana devam ediyor.

Evde yalnız kalmaktan bende korkuyorum ama genel de hep yalnızım. Ve aklıma ya deprem olursa diye bu düşünce gelir :/

Korkmakta insani bir duygudur. Ve karanlık korkusu zaten en doğalıdır.

Çocukken bendede vardı ama geçti. Hatta üniversitede tek kaldım 1 dönem dış kapıyı bile kitlemez olmuştum :)

Evde yalnız kalmaktan bende korkuyorum ama genel de hep yalnızım. Ve aklıma ya deprem olursa diye bu düşünce gelir :/
Ben kalamıyorum işte babam abim yoksa mutlaka birilerini çağırıyorum tüm ışıklar acık halde dursamda bir kaç saat bende renk menk kalmıyor hele banyoya asla giremiyorum yani benim korkum ciddi boyutta

korkmana sebep olan etkenler neler sadece karanlık olması mı ? bunları söyle ki çözüm üretmeye çalışalım ?

izliyorsunuz korku filmlerini sonra vay efendim korkuyorum .p

Sokağa çıkabiliyorum ama gece yarısı bile olsa evde korktuğum korku sokakta yok mesela

Çok normal açık alanda gelebilecek herşeyi görür ve duyarsınız ama kapalı ve çok odalı bir alanda ise her yerden her şey çıkabilir güdüsü vardır. Bu korkudan çok bilinçaltına yerleşmiş bir oto kontroldur. Bir çok insanda vardır.

korkmana sebep olan etkenler neler sadece karanlık olması mı ? bunları söyle ki çözüm üretmeye çalışalım ?
Evet sadece karanlığın basması yeterli oluyor korkmama bu sorunumu babamlar ve yakınlarım biliyor bıktılar artık bu durumdan bazen bilerek aşmam için tek bırakmaya çalışıyorlar farkındayım bende dışarı kaçıyorum :D gerekirse eve biri gelene kadar apartmanın önünde oturuyorum

Nil birazda piskolojik canim.
.yanliz bir ortamda hayal gucuyle hirsizi evr sokarizda dogusuruzde

bir an sonra yanliz olmadigininda farkindaasin..

DuA oku..ins bu konu seni uzmez

@Nil birazda piskolojik canim.
.yanliz bir ortamda hayal gucuyle hirsizi evr sokarizda dogusuruzde

bir an sonra yanliz olmadigininda farkindaasin..

DuA oku..ins bu konu seni uzmez
Hocaya bile götürdüler beni.Üzüldüğüm zamanlar oluyor çünkü sadece kendimi değil başkalarınıda etkiliyor bu sorun. Doktorada gittim bilemedim ki canım ya sanırım benimle gidecek bu sorun ömür boyu.

Hocaya bile götürdüler beni.Üzüldüğüm zamanlar oluyor çünkü sadece kendimi değil başkalarınıda etkiliyor bu sorun. Doktorada gittim bilemedim ki canım ya sanırım benimle gidecek bu sorun ömür boyu.

normal olabilr...kaeamsar dusunme guclu ol Allah heryerde insallah Koruyor bizleri:dostum:

Evet sadece karanlığın basması yeterli oluyor korkmama bu sorunumu babamlar ve yakınlarım biliyor bıktılar artık bu durumdan bazen bilerek aşmam için tek bırakmaya çalışıyorlar farkındayım bende dışarı kaçıyorum :D gerekirse eve biri gelene kadar apartmanın önünde oturuyorum

Tüm gayretlerine rağmen bunun önüne geçemiyorsan ve durum anlattığından fazlaysa tıbbi bir yardım almanı öneririm .. Ama bunlar genel geçer durumlardır , çocukken bende hep kışları ağaçların hareketlerini öcü falan sanardım , büyüyünce geçiyor hepsi :)

Tüm gayretlerine rağmen bunun önüne geçemiyorsan ve durum anlattığından fazlaysa tıbbi bir yardım almanı öneririm .. Ama bunlar genel geçer durumlardır , çocukken bende hep kışları ağaçların hareketlerini öcü falan sanardım , büyüyünce geçiyor hepsi :)
Daha ne kadar büyümem gerekiyor geçmesi için :D yaşıtlarımın boyunca bebeleri oldu.Şaka bir tarafa pisikologlada görüştüm banamısın demiyor.Neyse babam sağolsun kahrımı çekiyor evlensem adam kesin boşar beni .

Daha ne kadar büyümem gerekiyor geçmesi için :D yaşıtlarımın boyunca bebeleri oldu.Şaka bir tarafa pisikologlada görüştüm banamısın demiyor.Neyse babam sağolsun kahrımı çekiyor evlensem adam kesin boşar beni .

o zaman tavsiyem karanlıktan korkan bir eş bul kendine , korka korka birbirinize daha çok sarılır , aşkla yaşlanır gidersiniz :cici:

Geri