MotheuS
Üye
En iyi fikir senden geldi teşekkürler
o zaman tavsiyem karanlıktan korkan bir eş bul kendine , korka korka birbirinize daha çok sarılır , aşkla yaşlanır gidersiniz :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En iyi fikir senden geldi teşekkürler
o zaman tavsiyem karanlıktan korkan bir eş bul kendine , korka korka birbirinize daha çok sarılır , aşkla yaşlanır gidersiniz :cici:
Senin o cinli konularına yan gözle bakmıyorum bile zaten.Şimdi bir şey yazardım da daha da korkarsın![]()
Evde yalnız kaldığın zamanlar müzik aç ses olsun .. Ürperti hissettiğin her anda da " Maşallahü Vela Havle Vela Kuvvete Vela Kudrete Vela Haybete Vela Azamete İlla Billahil Aliyyil Azim " de .. Bunu sık sık tekrarlayabilirsin seni rahatlatacaktır ..
Yüzüm dönükte otursam farketmiyor ki benim durum vahim anlayacağın.kapılara arkanı dönük oturma
psikolojide var bu
Tamam denerim namaz vakitlerimide 2 ye çıkardım zaten akşam ikindi .Yazdığım şekilde oku tefriceyi ..
Üfff abdest almaya erinmesem zaten şu an beş vakit namazımı kılardım çok şey bekleme yavaş yavaşVe sürekli abdestli olmaya alıştır kendini ..
Eskiden çoktu isteyenim ben istemedim şimdide gelen giden yok
Çok uğraştım başetme yolları aradım ne duyarsam yaptım denedim bir türlü üstesinden gelemedim.Ha yalnız kalınca bişey oldumu olmuyor ama sadece kendime zehir ediyorum zamanı.ben küçükken "torbalı teyze" diye bi zat'tan korkardım ananem yüzünden, bu güya çocukları torbasına atıp kaçırırmış o zaman pek yaramazdım, böyle bir çözüm bulmuşlardı.
sonradan bunun cin peri şeytan vesaire hikayelerinden farksız olduğunu anladım, yani eğer korktuğun bu tarz hayal ürünleri hikaye kahramanları falansa biraz gerçekçi olmayı dene.
inmiş cinmiş bunlarla insan korkutmak kolay, ben hayatımda ne torbalı teyze gördüm ne cin gördüm
Eskiden çoktu isteyenim ben istemedim şimdide gelen giden yok![]()