Korku Filmleri Haberler & Fragman

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Winchester'a gidemedim iki film art arda olduğu için biraz yorulacağımı düşündüm. Ama A Quiet Place beni gerim gerim gerdi. :e2: En başta fragmanını izlememiştim konuya neredeyse bihaber olarak gittim ve şaşırttı beni. Gerilim filminde böyle bilimkurgumsu bir yaratık olmasını beklemiyordum. Konusu mükemmele yakındı ama bir tık daha iyi işlenebilirdi sankii. Ama izlerken koltuğa yapıştım, bütün kaslarım gerilmiş bir de. djldjsk Filmin bir yerinde ağladım bile, o yüzden benden geçer not aldı güzel olmuş. :p

Beğenmene sevindim,bakalım bende izleyemedim daha.ama bugün öyle bir planım var.Winchester'i indirdim ama izlemedim.a Quiet Place e de gidebilirim.yazarım.

[YOUTUBE]EVX9_Rjtc68[/YOUTUBE]​

Tür: Gerilim

forumdan çıkıp izliyeyim :kaç:

d13af0da77d76dcb382f44e3fada5a02.jpg

Split, Unbreakable ile bağlantısı var.ikiside N.Shayamalan'ın filmi ve şu anda bu iki filmi birleştirmek için üçüncü bir film yapıyor.İkiside iyi film.doğru seçim sevgili Abaris

d13af0da77d76dcb382f44e3fada5a02.jpg

Split, Unbreakable ile bağlantısı var.ikiside N.Shayamalan'ın filmi ve şu anda bu iki filmi birleştirmek için üçüncü bir film yapıyor.İkiside iyi film.doğru seçim sevgili Abaris

Cidden çok gzl film yapmış adam Murat, parçalanmışı gece izledim uykusuz da kaldım :D
Ölümsüzü'de sen önermiştin galiba önceden izlemiştim,İkisinide izlemiş oldum,gzl olur yapsınlar vizyona girsin izliyelim :k1:

Cidden çok gzl film yapmış adam Murat, parçalanmışı gece izledim uykusuz da kaldım :D
Ölümsüzü'de sen önermiştin galiba önceden izlemiştim,İkisinide izlemiş oldum,gzl olur yapsınlar vizyona girsin izliyelim :k1:

Ben Split 'i izlemedim daha.arşiv de varda fırsat olmadı.sen beğendiysen bende en kısa zamanda izlerim.

The Conjuring Yapımcılarından Bir Korku Klasiği Daha

1528792069_5b1f840593902.jpg

The Conjuring 'in yönetmeni James Wan 'ın 1990 tarihli kült korku-komedi filmi Arachnophobia'nın (Örümcek Korkusu) yeniden yapımı üzerinde çalıştığı bildirildi. Orijinal Arachnophobia'da, bir doğa fotoğrafçısı ( Mark L.Taylor ) Venezüella'da görevlendirildikten ve orada öldükten sonra zehirli bir örümcek, arachnophobe Dr. Ross Jennings'in ( Jeff Daniels ) yeni taşındığı Kaliforniya kırsalına doğru gezintiye çıkar. Karısı Molly ( Harley Jane Kozak ) ve küçük oğluyla birlikte yaşayan adamın huzuru kasaba sakinleri teker teker ölmeye başladıkça bozulur. Jennings örümceklerden şüphelenmeye başlar ve Delbert McClintock (John Goodman) ile ölümcül bir istilayı durdurmak için savaşırken bir yandan da korkularıyla yüzleşmek zorundadır.

1528792063_5b1f83ffa6a15.jpg

Arachnophobia yönetmen Frank Marshall tarafından yönetildi. O zamanlar, o kadar başarılı değildi, 31 milyon dolarlık bütçeyle çekilmiş ve sadece 53 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti. Ancak film, şu anda Rotten Tomatoes üzerinde yüzde 92'lik bir onaylama derecesine sahip ve kült bir klasik olmuş durumda. Bu durum filmi yıllarca kablolu kanal üzerinde canlı tutmaya yardımcı oldu ve video mağazalarının raflarından silinmesini engelledi. Belki de modern seyirciler, Güney Amerika'dan gelen korkunç katil örümceklere biraz daha farklı tepki verir. James Wan, modern bir korku ustası olarak kendini kanıtlamış bir isim ve filmi oldukça iyi pazarlayabilir.

James Wan, son olarak Warner Bros. ve DC için merakla beklenen Aquaman'ı yönetti. Ayrıca bu Çarşamba günü ilk fragmanını düşüren The Conjuring spin-off filmi The Nun’un da bir yapımcısı. Şu anda bu Arachnophobia remake'i görmeyi bekleyeceğimiz bir film değildi. Yine de kült filmin hayranlarını sevindiren bir haber oldu. 1990 tarihli filmin fragmanını da izleyebilirsiniz.

[YOUTUBE]4aQ6vg3JB2U[/YOUTUBE]

https://www.sinemia.com/sosyal/sine...de-bir-korku-klasigi-daha-bizlerle-bulusacak-

Yıllar önce izlendiğinde baya bir ilgi görmüştü,millette örümcek korkusu başlamıştı :D bu sefer işin içinde James Wan varsa baya sağlam bir film olabilir.hayırlısı bakalım.

Dakota Johnson’ın İzleyicileri Korkutacağı Suspiria Daha Vizyona Girmeden Quentin Tarantino’ya İzletildi

Korku sineması denilince akıllara gelen ilk isimlerden olan Dario Argento’nun 1977 yapımı Suspiria filmi bu yıl Luca Guadagnino yönetiminde beyaz perdeye uyarlanıyor. Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion (Dakota Johnson)’ın dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e katılmasıyla başlayan film, zaman içerisinde Susie’nin Sara isimli arkadaşıyla okuldaki çeşitli olaylardan şüphelenmesini ve ikilinin başına gelen korkutucu olayları anlatıyor. Sonbaharda vizyona girecek olan filmin izleyiciyle buluşmasına daha birkaç ay varken filmin yönetmeni Guadagnino açıklama yaparak, usta yönetmen Quentin Tarantino’ya filmi izlettiğini açıkladı.

1530553409_5b3a6441af020.png

“Filmi Quentin Tarantino’ya gösterdim. Tarantino’yla Venice Film Festivali jürisi olduğumuzdan bu yana arkadaşız” diyen Guadagnino, açıklamasına “Endişeliydim ama onun tavsiyesini duymaya da ihtiyacım vardı. Onun evinde filmi izledik ve tepkisi beni ısıtmayı başardı. Film hakkında hevesliydi ve sonunda ağlayarak bana sarıldı. Bu bir korku filmi olsa da aynı zamanda bir dram. Benim hedefim de izleyicilerin gözlerini kaçırmadan bir korku filmi izlemesini sağlamaktı. Amazon da bu durumdan ötürü çok mutlu oldu” şeklinde devam etti.

Geçen ay IndieWire’a konuşan filmin oyuncularından Chloe Grace Moretz de film hakkında açıklamalarda bulunmuş ve Suspiria’nın şu ana kadar gördüğü Stanley Kubrick yapımlarına en yakın modern film olduğunu dile getirmişti. Filmde Dakota Johnson ve Chloe Grace Moretz’in yanı sıra Tilda Swinton ve Mia Goth gibi isimler de yer alıyor.

[YOUTUBE]ta_FCo2mE5Y[/YOUTUBE]

https://www.sinemia.com/sosyal/sinema-haberler/suspiria-vizyona-girmeden-tarantinoya-izletildi?

Dakota Johnson’ın İzleyicileri Korkutacağı Suspiria Daha Vizyona Girmeden Quentin Tarantino’ya İzletildi

Korku sineması denilince akıllara gelen ilk isimlerden olan Dario Argento’nun 1977 yapımı Suspiria filmi bu yıl Luca Guadagnino yönetiminde beyaz perdeye uyarlanıyor. Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion (Dakota Johnson)’ın dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e katılmasıyla başlayan film, zaman içerisinde Susie’nin Sara isimli arkadaşıyla okuldaki çeşitli olaylardan şüphelenmesini ve ikilinin başına gelen korkutucu olayları anlatıyor. Sonbaharda vizyona girecek olan filmin izleyiciyle buluşmasına daha birkaç ay varken filmin yönetmeni Guadagnino açıklama yaparak, usta yönetmen Quentin Tarantino’ya filmi izlettiğini açıkladı.

1530553409_5b3a6441af020.png

“Filmi Quentin Tarantino’ya gösterdim. Tarantino’yla Venice Film Festivali jürisi olduğumuzdan bu yana arkadaşız” diyen Guadagnino, açıklamasına “Endişeliydim ama onun tavsiyesini duymaya da ihtiyacım vardı. Onun evinde filmi izledik ve tepkisi beni ısıtmayı başardı. Film hakkında hevesliydi ve sonunda ağlayarak bana sarıldı. Bu bir korku filmi olsa da aynı zamanda bir dram. Benim hedefim de izleyicilerin gözlerini kaçırmadan bir korku filmi izlemesini sağlamaktı. Amazon da bu durumdan ötürü çok mutlu oldu” şeklinde devam etti.

Geçen ay IndieWire’a konuşan filmin oyuncularından Chloe Grace Moretz de film hakkında açıklamalarda bulunmuş ve Suspiria’nın şu ana kadar gördüğü Stanley Kubrick yapımlarına en yakın modern film olduğunu dile getirmişti. Filmde Dakota Johnson ve Chloe Grace Moretz’in yanı sıra Tilda Swinton ve Mia Goth gibi isimler de yer alıyor.

[YOUTUBE]ta_FCo2mE5Y[/YOUTUBE]

https://www.sinemia.com/sosyal/sinema-haberler/suspiria-vizyona-girmeden-tarantinoya-izletildi?

girsin vizyon bi izliyelim bakalım beğenecekmıyız.
tşkler Murat :hppy:

Yılın Filmi Olmaya Aday Suspiria’dan Klip Yayınlandı

suspiria-tilda-swinton-filmloverss-1.jpg

Geçtiğimiz yıl Call Me by Your Name ile çok konuşulan Luca Guadagnino’nun yönettiği, oyuncu kadrosunda Dakota Johnson, Chloë Grace Moretz, Tilda Swinton, Mia Goth’un yer aldığı Suspiria’dan klip yayınlandı.

Geçtiğimiz yıla Call Me by Your Name ile damgasını vuran Luca Guadagnino, bu yıl da iddialı bir filmle geliyor.

Gerek kült film Suspiria’dan esinlenmesi, gerekse oyuncu kadrosu ve yayınlanan fragmanlarıyla dikkat çeken Suspiria, kimilerinin bu yıl en çok merak ettiği filmlerden.

Dünya prömiyerini Venedik’te yapmasına birkaç gün kalan filmden şimdi de bir klip yayınlandı.

Suspiria, Türkiye’de 9 Kasım’da Vizyonda Olacak

Filmin görüntü yönetmenliğini ise Call Me by Your Name’de iyi bir iş çıkaran Sayombhu Mukdeeprom yapıyor.

Suspiria’nın sinopisisi ise şöyle:

Amerikalı balerin Susie Berlin’deki saygın bir dans akademisine, tam da Patricia adlı bir öğrencinin esrarengiz şekilde kaybolduğu bir dönemde katılır. Akademinin sanat yönetmeni Madam Blanc gözetimi altında dans eğitimine devam eden Susie, Sara adlı bir öğrenciyle de arkadaşlık kurar. Kısa bir süre içerisinde art arda yaşanan kanlı cinayetlerle beraber Susie, akademinin karanlık bir sırrı olduğunu anlar. Fakat Susie, yaşadığı bu korkunç anların arkasında doğaüstü güçler olduğunu tahmin edemez. Sara da dâhil olmak üzere herkesin teker teker öldüğü akademiden Susie canlı kurtulabilecek midir? Kült haline gelen 1977 yapımı Suspiria’nın başrolünde yer alan Jessica Harper da bu yeni projede rol alıyor. Film, İtalyan sinemasının emin adımlarla yükselen yönetmeni Luca Guadagnino imzası taşıyor.

Suspiria, ülkemizde Filmartı ve CGV Mars’ın katkılarıyla 9 Kasım‘da seyirciyle buluşacak.

[YOUTUBE]1IruXDYtg7I[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/yilin-filmi-olmaya-aday-suspiriadan-klip-yayinlandi/

James Wan ve Gary Dauberman’ın İş Birliğinde Train to Busan Uyarlaması Geliyor

train-to-busan-2-filmloverss.jpg

Sang-ho Yeon’ın yönettiği korku filmi Train to Busan, James Wan ve Gary Dauberman’ın iş birliğinde yeniden beyazperdeye taşınıyor.

New Line Cinema, başrollerini Yoo Gong ve Yu-mi Jung‘ın paylaştığı Train to Busan‘ın Amerika haklarını satın almaya hazırlanıyor. Bu noktada filmin peşinde birçok stüdyonun olduğunu belirtmekte fayda var. Rekabet gittikçe alevlenirken; Universal, Paramount ve Lionsgate gibi şirketler görüşmelere devam ediyor.

Ancak Collider‘ın yayınlandığı habere göre, New Line’ın filmin haklarını alması bekleniyor. Öte yandan film, iki önemli ismi bir araya getiriyor. James Wan ve Gary Dauberman‘ın imza atacakları yapım, orijinal filme adeta meydan okuyor. Annabelle ve It‘in senaryosunu yazan Dauberman’ın iyi bir iş çıkaracağı kesin. Wan ise filmin yapımcılığını üstleniyor.

train-to-busan-filmloverss.jpg

Bu iki başarılı isminin bir araya geliyor olması bizleri oldukça sevindiriyor. Şu sıralarda uyarlama filmler pek popüler malum. Fakat korku sinemasının dahilerini buluşturan bir uyarlamaya, hepimizin ihtiyaç duyduğu aşikâr. Zaten film dünya genelinde yadsınamaz bir başarıya da sahip. 85 milyon dolar gelirle iddiasını koruyan yapımın Amerika versiyonunun da dikkat çekici bir gişe yapacağı ortada. Geriye sadece anlaşmanın tamamlanması ve oyuncu kadrosunun belirlenmesi kalıyor. Bu hızla birkaç ay içinde daha net bilgiler alacağımız kesin. Şimdilik gelin hangi şirketin yarışı kazanacağını düşünelim.

https://www.filmloverss.com/james-w...birliginde-train-to-busan-uyarlamasi-geliyor/

[YOUTUBE]_RBY0R08qFU[/YOUTUBE]

The Possession Of Hannah Grace

Bazı belirtilmeyen “sorunlar”dan sonra rehabilitasyondan yeni çıkmış olan Reed, biçimsiz, yanmış bir kadavranın teslim alındığı sırada morgdaki gece vardiyasında çalışıyor. Gelen ceset, öldüğü zaman ailesinin ona bir "şeytan çıkarma" girişiminde bulunmaya çalıştığı Hannah Grace'e (Kirby Johnson) aittir. Bodrumdaki karanlık hastane koridorlarının içinde tek başına kalan Megan, korkunç şeyler deneyimlemeye başlar ve bedenin hala acımasız bir şeytani güç tarafından ele geçirilmiş olduğundan şüphelenmeye başlar. Ama hepsi aklından uydurduğu şeyler mi, yoksa gerçekten doğaüstü bir tehdit mi var?

https://www.sinemia.com/sosyal/sine...on-of-hannah-graceten-tuyler-urperten-fragman

Psikolojik Gerilim Türündeki Escape Room’dan Fragman Yayınlandı

Daredevil dizisinden tanıdığımız Deborah Ann Woll’un da oyuncu kadrosunda yer aldığı psikolojik gerilim türündeki Escape Room’dan fragman yayınlandı.

6 yabancı ve gizemli bir odada yaşanan esrarengiz olaylar. Adından anlaşıldığı üzere Escape Room, günümüzün popüler oyunlarından biri olan kaçış odasını referans alıyor. Psikolojik gerilim türündeki film, hiç beklemedikleri anda bir odada kilitli kalan 6 yabancının hayatta kalma mücadelesini gözler önüne seriyor.

Yayınlanan fragmanından anladığımız kadarıyla Escape Room, gerilim sinemasından izlediğimiz birkaç filmin karması gibi duruyor. Mesela film, hayatta kalmak için ölümcül bir oyuna dahil olma bakımından Saw filmini andırırken; karakterlerin bir çıkış yolu bulmak için bir odadan başka bir odaya yolculuk etmeleri, Vincenzo Natali imzalı 1997 yapımı Cube filmini akıllara getiriyor. Bununla beraber insanların deneysel bir amaç için odada bulunuyormuş izlenimi vermesi açısından The Cabin in the Woods‘a göz kırpıyor.

Film, özgün bir konuya sahip olmamasına rağmen merakımıza merak katmayı başarıyor. Daha önce Insidious: The Last Key filmine imza atan Adam Robitel, filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Hayatta kalmaya çalışan bu 6 kişiyi ise Taylor Russell, Logan Miller, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani ve Daredevil dizisinden tanıdığımız Deborah Ann Woll canlandırıyor.

Filmin senaryosunu Maria Melnik ile Season of the Witch’in senaristi Bragi F. Schut kaleme alıyor. Amerika’da 4 Ocak’ta vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

[YOUTUBE]6dSKUoV0SNI[/YOUTUBE]

https://www.filmloverss.com/psikolojik-gerilim-turundeki-escape-roomdan-fragman-yayinlandi/

The Conjuring yabancı korku filmleri içerisinde tek geçerim, Türk korku filmleri için de Hasan Karacadağ'ın yönettiği filmleri izlemelisiniz kesinlikle :D

İzleyicileri Kapana Kıstıran Korku Filmi Monster Party’den Kanlı ve Dehşet Veren Fragman

İzleyeni kapana kısılmış gibi hissettiren ve bolca gerilim ögesini barındıran filmlere bir yenisi daha Monster Party ile ekleniyor. Bağımsız bir film olan ve gerilim ile korku türlerini birbirine harmanlayarak izleyicilerine adrenalin dolu dakikalar vadeden fragmandan şimdi yepyeni bir fragman yayınlandı. Üç genç hırsızın soygun planıyla başlayan filmde sonrasında işlerin hiç de planlandığı gibi gitmeyerek beraberinde gelişen olaylar izleyiciyle buluşturuluyor. Amerika’da 2 Kasım’da vizyona gireceği açıklanan filmin fragmanı cüretkar sahneleriyle şimdiden merak uyandırıyor.

Kısa filmleri ile adını duyuran ve yavaş yavaş bağımsız uzun metraj filmleriyle beyaz perdede yer almaya başlayan Chris von Hoffman’ın senaryosunu yazıp yönettiği filmin senaryosu şöyle: Üç genç borçlarını ödemek ister ve lüks bir malikaneyi soymak için plan yaparlar. Ancak planları bekledikleri gibi gitmez ve bu başarısız plan sonucunda parti davetlilerin aslında bambaşka kişiler olduğunu fark ederler. Gençler bir tarikatın içerisine düşmüştür ve evde bulunan kişiler onları öldürmeye kararlıdır. Şimdi gençler evden sağ kurtulmak için mücadele etmek zorundadırlar.

Geçtiğimiz yıllara damga vuran Nip/Tuck dizisinin Golden Globe adayı başrol oyuncusu Julian McMahon’un başrolünde yer aldığı filmde oyuncuya Sam Strike, Erin Moriaty, Kian Lawley ve Lance Reddick gibi isimler eşlik ediyor. Amerika’daki vizyon tarihinin 2 Kasım olduğu açıklanan filmin Türkiye’de ne zaman izleyicilerle buluşacağı ise şimdilik netlik kazanmadı.

[YOUTUBE]3PpPPMIHAkc[/YOUTUBE]

https://www.sinemia.com/sosyal/sinema-haberler/korku-filmi-monster-partyden-fragman-yayinlandi

Geri