Biraz Okur
Üye
Ayvan mezarlığından çok korkarım. Er yer Ayvan dolu bea!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Winchester'a gidemedim iki film art arda olduğu için biraz yorulacağımı düşündüm. Ama A Quiet Place beni gerim gerim gerdi. :e2: En başta fragmanını izlememiştim konuya neredeyse bihaber olarak gittim ve şaşırttı beni. Gerilim filminde böyle bilimkurgumsu bir yaratık olmasını beklemiyordum. Konusu mükemmele yakındı ama bir tık daha iyi işlenebilirdi sankii. Ama izlerken koltuğa yapıştım, bütün kaslarım gerilmiş bir de. djldjsk Filmin bir yerinde ağladım bile, o yüzden benden geçer not aldı güzel olmuş. :p
[YOUTUBE]EVX9_Rjtc68[/YOUTUBE]
Tür: Gerilim
forumdan çıkıp izliyeyim :kaç:
![]()
Split, Unbreakable ile bağlantısı var.ikiside N.Shayamalan'ın filmi ve şu anda bu iki filmi birleştirmek için üçüncü bir film yapıyor.İkiside iyi film.doğru seçim sevgili Abaris
Cidden çok gzl film yapmış adam Murat, parçalanmışı gece izledim uykusuz da kaldım
Ölümsüzü'de sen önermiştin galiba önceden izlemiştim,İkisinide izlemiş oldum,gzl olur yapsınlar vizyona girsin izliyelim :k1:
İzleyebildiniz mi?
Merak ettim,nasıl bir film?
Ben Split 'i izlemedim daha.arşiv de varda fırsat olmadı.sen beğendiysen bende en kısa zamanda izlerim.
Dakota Johnson’ın İzleyicileri Korkutacağı Suspiria Daha Vizyona Girmeden Quentin Tarantino’ya İzletildi
Korku sineması denilince akıllara gelen ilk isimlerden olan Dario Argento’nun 1977 yapımı Suspiria filmi bu yıl Luca Guadagnino yönetiminde beyaz perdeye uyarlanıyor. Amerikalı bir genç kadın olan Susie Bannion (Dakota Johnson)’ın dünyaca ünlü bir dans okulu Markos Tanz Company'e katılmasıyla başlayan film, zaman içerisinde Susie’nin Sara isimli arkadaşıyla okuldaki çeşitli olaylardan şüphelenmesini ve ikilinin başına gelen korkutucu olayları anlatıyor. Sonbaharda vizyona girecek olan filmin izleyiciyle buluşmasına daha birkaç ay varken filmin yönetmeni Guadagnino açıklama yaparak, usta yönetmen Quentin Tarantino’ya filmi izlettiğini açıkladı.
![]()
“Filmi Quentin Tarantino’ya gösterdim. Tarantino’yla Venice Film Festivali jürisi olduğumuzdan bu yana arkadaşız” diyen Guadagnino, açıklamasına “Endişeliydim ama onun tavsiyesini duymaya da ihtiyacım vardı. Onun evinde filmi izledik ve tepkisi beni ısıtmayı başardı. Film hakkında hevesliydi ve sonunda ağlayarak bana sarıldı. Bu bir korku filmi olsa da aynı zamanda bir dram. Benim hedefim de izleyicilerin gözlerini kaçırmadan bir korku filmi izlemesini sağlamaktı. Amazon da bu durumdan ötürü çok mutlu oldu” şeklinde devam etti.
Geçen ay IndieWire’a konuşan filmin oyuncularından Chloe Grace Moretz de film hakkında açıklamalarda bulunmuş ve Suspiria’nın şu ana kadar gördüğü Stanley Kubrick yapımlarına en yakın modern film olduğunu dile getirmişti. Filmde Dakota Johnson ve Chloe Grace Moretz’in yanı sıra Tilda Swinton ve Mia Goth gibi isimler de yer alıyor.
[YOUTUBE]ta_FCo2mE5Y[/YOUTUBE]
https://www.sinemia.com/sosyal/sinema-haberler/suspiria-vizyona-girmeden-tarantinoya-izletildi?