Korku Filmleri Haberler & Fragman

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Biraz gündem dışı olacak ama 2013 yapımı Mama filmini izlemiş miydin? Divine Heart İlgimi çekti bir göz atayım diyorum.

Murat o kadar film önerdi ki bunu o mu önerdi hatırlamıyorum :u1::u3:
önermişse ve ben hatırlamıyorsam:u3: şu an suratı kızgındır :anla:

çok gzl bir film hiç düşünmeden izle cnm, beğeneceğinden eminim
korku,hüzün karışık ,ben çok beğenmiştim .
Elia

Biraz gündem dışı olacak ama 2013 yapımı Mama filmini izlemiş miydin? @Divine Heart İlgimi çekti bir göz atayım diyorum.

bu filmi 2 sene önce falan indirdim çok merak ettiğim bir filmdi ama bir türlü izlemeyedim.iyi olduğu söyleniyor.belki bu gece izler fikrimi yazarım.sende izlersen benden önce yaz yorumunu :cici:

Murat o kadar film önerdi ki bunu o mu önerdi hatırlamıyorum :u1::u3:
önermişse ve ben hatırlamıyorsam:u3: şu an suratı kızgındır :anla:

çok gzl bir film hiç düşünmeden izle cnm, beğeneceğinden eminim
korku,hüzün karışık ,ben çok beğenmiştim .
@Elia

yok ben önermedim bu filmi.:lls: tüh :D ama arşivimde olan bir filmde işte.bir türlü izleyemedim.hatta bunun bir devamı olabileceği söyleniyor.

Filmi izledim.

açıkçası beğendim.özellikle film çok iyi başlıyor.mama yı çok iyi karakterize etmişler.tüm izlediğim filmler içinde görünüş olarak izlediğim en tip.Alien ( yaratık ) filminde ki yaratık ne kadar belirginse mama da belirgin.sonu biraz abartılı geldi bana ama yinede film iyi.özellikle çocuklar çok iyi oynamış.lily karakteri benim çocuğum olsa eve almam bi daha :D:D:D
Elia Abaris

The Other Side of the Door

Daha önceden eklemişmiydim hatırlamıyorum.idare eder bir film.aman aman değil ama kötü de değil gibi.

[YOUTUBE]hMI6bGS97lk[/YOUTUBE]

hmmm etiketlenmemişimm :bekle
izliyeyim bakalım nslmış..

yaşlılık işte unutuyorum arada :D:D

izle bakalım nasılmış ? yorumları alalım.

Henüz izliyemedim yoğundum,izlediğimde yazacam :u3::u1:

[YOUTUBE]DLxonzr9Iew[/YOUTUBE]​

Hostel 1,2,3 ü izledinmi Murat
izledinse yorumun ne izlemeye değermi?
ona göre izliyecem

Henüz izliyemedim yoğundum,izlediğimde yazacam :u3::u1:

[YOUTUBE]DLxonzr9Iew[/YOUTUBE]​

Hostel 1,2,3 ü izledinmi Murat
izledinse yorumun ne izlemeye değermi?
ona göre izliyecem

İzlemedim çünkü Saw ve bu hostel tarzı filmler bana biraz sadistçe geliyor ve gereksiz görüyorum.o sebeble vakit ayırmıyorum.fakat hostel için izleyenlerden güzel olduğu yönünde bilgilerim var.ama işte dediğim gibi sadistlik içeren sapıklık içeren filmler beni pek ilgilendirmiyor.bence izle,her film izlenmelidir kesinlikle.

İzlemedim çünkü Saw ve bu hostel tarzı filmler bana biraz sadistçe geliyor ve gereksiz görüyorum.o sebeble vakit ayırmıyorum.fakat hostel için izleyenlerden güzel olduğu yönünde bilgilerim var.ama işte dediğim gibi sadistlik içeren sapıklık içeren filmler beni pek ilgilendirmiyor.bence izle,her film izlenmelidir kesinlikle.

Yok izlemem o zaman kalsın,saditçe sevenler izlesin..

Kapının Diğer Tarafı die yazsaydın önceden izlediğimi anlardım:u1:
çok beğenerek izlemiştim,sayende bir daha izledimbu gzl filmi tşkler Murat :hppy:

Yok izlemem o zaman kalsın,saditçe sevenler izlesin..

Kapının Diğer Tarafı die yazsaydın önceden izlediğimi anlardım:u1:
çok beğenerek izlemiştim,sayende bir daha izledimbu gzl filmi tşkler Murat :hppy:

orjinal dilde izlediğim için orjinal isim yazıyorum :p beğenmene sevindim yinede.

Bugüne iki film sığdırdım.izlemediklerim arasında bulunan iki filmi izleyip arşivden çıkardım.

Regression ve The Rıtuel

ikisinide beğenmedim.özellikle The Rıtuel gereksiz vakit kaybı.çokta bahsediliyordu.Regression yine idare eder hep bir merak var.

The-Ritual-Banner.jpg

[YOUTUBE]Vfugwq2uoa0[/YOUTUBE]

The Ritual
bu film nette çok konuşuluyor,bende şimdi indiriyorum.izleyince yorum yaparım.
@Abaris

bu arada tahmin yarışması tebriğin için teşekkürler :cici: :çy:

iyi geceler.

Gereksiz vakit kaybı.

Gereksiz vakit kaybı.

Glz değil demek,izlemem o zaman.

Tebriği gördüm bu hafta tahmin yapmadığım aklıma geldi, hemen gidip yapayım :kaç:
Tebrik ediyorum hadi yine iyisin,birincilik koltuğuna oturmuşsun :k1:

İnme sakın koltuktan,kimseye kaptırma:anla:

Glz değil demek,izlemem o zaman.

Tebriği gördüm bu hafta tahmin yapmadığım aklıma geldi, hemen gidip yapayım :kaç:
Tebrik ediyorum hadi yine iyisin,birincilik koltuğuna oturmuşsun :k1:

İnme sakın koltuktan,kimseye kaptırma:anla:

yok ya pek beğenmedim.standart arkadaşların ormana girip tek tek öldüğü bir film.yaratık desen tam patates beni koysalar daha iyi oynarım yaratığın yerine :D:D:D:D

kısmet ya çok önemli değil birinci olmak önemli olan yarışmak :p :D:D:D

teşekkür ederim.

yok ya pek beğenmedim.standart arkadaşların ormana girip tek tek öldüğü bir film.yaratık desen tam patates beni koysalar daha iyi oynarım yaratığın yerine :D:D:D:D

kısmet ya çok önemli değil birinci olmak önemli olan yarışmak :p :D:D:D

teşekkür ederim.
O kadar basit bir film olmuş demek,oyunculuğunda var demek vay bee :u3:
Tamam o zaman yarışalım :boks:

[YOUTUBE]1BDwnp4DQK8[/YOUTUBE]

Yeni Fragman.ülkemizde 30 Aralık 2016'da Şeytanın Oğlu olarak vizyona giricek film.

seytanin-oglu-1477918028.jpg

uzun zamandır arşivimde bekleyen filmi nihayet izledim.80 dk'lık kısa bir film.Aaron Eckhart oyunculuğu dışında bir şey yok.sıradan seytan girme filmi.sonun da tam kurtulduk derken başkasına geçiyor.10 üzerinden 3 kesinlikle.

Stephen King’in Kısa Hikayesinden Uyarlanan 1922’den Fragman Yayınlandı!

1922; Wilfred James’in maddi kazanç sağlamak için eşi Arlette’yi öldürmesini, bunu itiraf edişini ve sonrasında yaşadığı esrarengiz olayları konu alıyor.

[YOUTUBE]3E_fT0aTsjI[/YOUTUBE]

Film Ekim'de Netflix'de.nete düşer sanırım bi kaç aya.

uzun zamandır arşivimde olan bir diğer film 1922 yi de az önce izledim.

çok ağır işleyen 1922 senesinde evli bir çiftin 400 dönüm arazi yüzünden "kendi aralarında" başlarından geçen bir hikaye.hikaye aslında fena değil.ama çok ağır işliyor konu.Thomas Jane sevdiğim bir oyuncudur,bu film de de baya başarılı.açıkçası korku kesinlikle değil.eve sahneler var korkmaz kimse.10 üzerinden 5 veririm.

Geri