Korku Filmleri Haberler & Fragman

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Mama hakkında bir iki şey yazayım. :cici:
Öncelikle belirtmeliyim ki gerilim/dram filmlerini daha bir severim. Bir de Guillermo del toro varsa işin içinde, her ikisini çok güzel harmanlıyor. El orfanato kadar güzel olmasa da Mama'yı beğendim. Ama havada kalan tonlarca şey var. Bir sürü soru işareti var ve hiçbirine yanıt bulamadım, bu açıdan beğenmedim filmi.

Onun dışında Regression ve The Ritual filmlerinden bahsedilmiş. Regression eh diyebileceğim bir filmdi ama The Ritual'ı izlemedim. Cidden o kadar kötü mü ki?

Mama hakkında bir iki şey yazayım. :cici:
Öncelikle belirtmeliyim ki gerilim/dram filmlerini daha bir severim. Bir de Guillermo del toro varsa işin içinde, her ikisini çok güzel harmanlıyor. El orfanato kadar güzel olmasa da Mama'yı beğendim. Ama havada kalan tonlarca şey var. Bir sürü soru işareti var ve hiçbirine yanıt bulamadım, bu açıdan beğenmedim filmi.

Onun dışında Regression ve The Ritual filmlerinden bahsedilmiş. Regression eh diyebileceğim bir filmdi ama The Ritual'ı izlemedim. Cidden o kadar kötü mü ki?

yorumlar için teşekkürler.

açıkçası The Rıtual'ı ben beğenmedim ama herkesin bakış açısı ve görüşü farklıdır elbette.izlersen yorumunu beklerim.

13 Nisan Cuma : A Quiet Place
20 Nisan Cuma : Winchester
27 Nisan Cuma : The Lodgers

A Quiet Place Film Konusu

Dünya üzerinde ses çıkaran herkesi avlayan bilinmeyen bir güç, insan ırkını yeryüzünden silmek üzeredir. 4 kişilik Abbott ailesi, hayatta kalabilmek için büyük bir disiplin duygusuyla ve hiçbir gereksiz ses çıkarmadan hayatlarını sürdürmek zorundadır.

[YOUTUBE]_Ppq5yio-b8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]0Juc2cL26mg[/YOUTUBE]

The Lodgers Film Konusu

1920'li yıllarda İrlanda'nın kırsal kesiminde, aileden kalma bir konakta yaşayan Rachel (Charlotte Vega) ve ikiz kardeşi Edward (Bill Milner), geceleri şeytani birtakım güçlerin sözünden dışarı çıkmadan yaşamlarını sürdürmektedir. Üç ana kuralları vardır, geceleri yataktan çıkmaları yasaktır, eşikten içeri kimse girmemelidir ve biri kaçmaya kalkışırsa diğerini korkunç bir son beklemektedir. Savaş gazisi Sean'ın (Eugene Simon) kasabaya gelişi ve Rachel'la yakınlaşmaları, kuralların çiğnenmesine ve lanetin hayatlarını cehenneme çevirmesine neden olacaktır.

[YOUTUBE]ltIcW2xMuzs[/YOUTUBE]

Üçüde iyi film gibi duruyor. Winchester hakkında fazla bir bilgi bulamadım ama gerçek bir hikaye olduğunu biliyorum.bu filmin vizyona giriş tarihi de sürekli değişti.ilginç bir durum.

27 Nisan da vizyona giricek The Lodgers filmini indiriyorum şimdi.izleyince bilgi yazarım.yurtdışında daha önce vizyona girdiği için nette var.

Aa Winchester vizyona girecek mii? Taa aralık ayında fitaş sinemasında afişini görmüştüm güzel filmdir diye girip bilet sorduk ama şubatta vizyona gireceği söylenmişti. Şimdi de nisan olmuş tuhaf. Bekliyorum ama merakla. :cici:

Aa Winchester vizyona girecek mii? Taa aralık ayında fitaş sinemasında afişini görmüştüm güzel filmdir diye girip bilet sorduk ama şubatta vizyona gireceği söylenmişti. Şimdi de nisan olmuş tuhaf. Bekliyorum ama merakla. :cici:

Evet sürekli vizyon tarihi değişiyor.aslında vizyon tarihi net olarak kesin değil.ama şimdi vizyon tarihi olarak bir tarih var.umarım değişmez.

Lights Out

lights-out-1459076615.jpg

Tür : Korku

Yönetmen : David F. Sandberg

Oyuncular : Teresa Palmer, Gabriel Bateman, Alexander DiPersia, Billy Burke, Maria Bello

Vizyon Tarihi : 22.07.16

Film Özeti

Rebecca (Teresa Palmer) çocukluğunda ışıklar söndüğünde yaşadığı korkuları artık geride bıraktığını düşünmektedir. Ancak erkek kardeşi Martin de (Gabriel Bateman) ışıklar kapalı olduğu zaman benzer bir şeyle karşılaştığını açıkladığında Teresa, çocukken yaşadığı ve akıl sağlığını az kalsın kaybetmesine neden olacak kötü anılarla yeniden yüzleşmesi gerektiğini anlar. Bu korkutucu varlığın bir şekilde anneleri Sophie ile bağlantısı vardır ve Rebecca gizemi çözmeye yakın olsa da hayatlarının, özellikle ışıklar söndüğünde tehlikede olduğunu inkar etmenin artık mümkün olmadığını kavrayacaktır.

Işıklar Sönünce (Lights Out) - Sinemalar.com

[YOUTUBE]6LiKKFZyhRU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]H_nTMprod00[/YOUTUBE]

Nihayet izleyebildim.2016 yapımı ama sıra anca geldi.

öncelikle film bitiyor yani devamı olacak şekilde bitmedi.şükür sürekli devam filmleri olması iyi değil.filmi beğendim,sahneler çok iyi,gerilim bekleyiş baya iyi.uzun zamandan sonra bir film beğenebildim.James Wan iyi iş çıkarmış.

Shut In

shut-in-1466498475.jpg

[YOUTUBE]KqRdVOQ98k8[/YOUTUBE]

Tür : Dram,Gerilim

Yönetmen : Farren Blackburn

Oyuncular : Naomi Watts, Oliver Platt, Charlie Heaton, David Cubitt, Jacob Tremblay

Vizyon Tarihi : 20.01.17

Shut In (2016) - Sinemalar.com

Bir sene sonra Arşivden çıktı sıra geldi ve izledim.

fiiilmi beğendim,ama film korku değil.gerilim üst düzeyde ama zaten konu iyi.Naomi Watts zaten harika oynamış.filmde gerçek ortaya çıkana kadar bir yanıltmaca var.beğendim.

13 Nisan Cuma : A Quiet Place
20 Nisan Cuma : Winchester
27 Nisan Cuma : The Lodgers

A Quiet Place Film Konusu

Dünya üzerinde ses çıkaran herkesi avlayan bilinmeyen bir güç, insan ırkını yeryüzünden silmek üzeredir. 4 kişilik Abbott ailesi, hayatta kalabilmek için büyük bir disiplin duygusuyla ve hiçbir gereksiz ses çıkarmadan hayatlarını sürdürmek zorundadır.

[YOUTUBE]_Ppq5yio-b8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]0Juc2cL26mg[/YOUTUBE]

The Lodgers Film Konusu

1920'li yıllarda İrlanda'nın kırsal kesiminde, aileden kalma bir konakta yaşayan Rachel (Charlotte Vega) ve ikiz kardeşi Edward (Bill Milner), geceleri şeytani birtakım güçlerin sözünden dışarı çıkmadan yaşamlarını sürdürmektedir. Üç ana kuralları vardır, geceleri yataktan çıkmaları yasaktır, eşikten içeri kimse girmemelidir ve biri kaçmaya kalkışırsa diğerini korkunç bir son beklemektedir. Savaş gazisi Sean'ın (Eugene Simon) kasabaya gelişi ve Rachel'la yakınlaşmaları, kuralların çiğnenmesine ve lanetin hayatlarını cehenneme çevirmesine neden olacaktır.

[YOUTUBE]ltIcW2xMuzs[/YOUTUBE]

Wincherster'ı indirdim ama daha altyazı yok.sinema da izlemem artık bunu.görüntü gayet de güzel.izleyince yorum yazarım.

Luke Evans ve Kelly Reilly 'den 10×10

10x10-poster-filmlovers.jpg

Daha önce kısa metraj filmleri bulunan Suzi Ewing‘in ilk uzun metrajı olma özelliği gösteren 10×10, kendi hayatını yaşamakta olan Cathy’nin bir anda Lewis isimli bir adam tarafından kaçırılmasının ardından yaşananları konu ediniyor. Noel Clarke’ın senaryosunu yazdığı ve aynı zamanda oyuncu kadrosunda da yer aldığı film, ilk bakışta oldukça dikkat çekici görünüyor.

Türkiye’deki hakları Fabula Films’te bulunan 10×10, Bir Film’in dağıtımcılığında 11 Mayıs‘ta vizyonda olacak.

Filmin resmi sinopsisi ise şöyle:

Huzurlu ve sakin bir şehirde yaşayan Cathy, bir gün yoga dersi çıkışında Lewis adlı birisi tarafından kaçırılır. Lewis, bu kaçırma girişimi için her şeyi titizlikle planlamıştır. Genç kadını ses geçirmeyen, 10 metrekarelik bir odaya kapatır ve ona geçmişiyle ilgili sorular sormaya başlar. İçten içe intikam almayı takıntı haline getiren Lewis, evdeki tüm konuşmaları kaydetmekte ve Cathy’ye saklamaya kararlı olduğu bazı sırları itiraf ettirmeye çalışmaktadır. Fakat Cathy’nin kolay pes etmeye niyeti yoktur ve aralarındaki gerilim arttıkça kurbanın kim olduğu belirsizleşecektir.

[YOUTUBE]BiJ2N1Fg5iQ[/YOUTUBE]

Başrollerde Luke Evans ve Kelly Reilly'nin Yer Aldığı 10x10'dan Türkçe Altyazılı Fragman Yayınlandı - FilmLoverss

Fragman güzel ama iki kişi film çekmişler muhtemelen.yinede konu güzele benziyor.Luke Evans 'ı beğenirim iyi oyuncu.korku değilde daha çok hafif gerilim gibi dursada Sinema da izleme havasını alamadım.zaten yakın zamanda gösterime giriyor artık netten izlerim :)

Yarın seansları denk getirebilirsem A Quiet Place ve Winchester'ın ikisine birden gitmeyi düşünüyorum, şimdiden heyecanlandım. :p

Yarın seansları denk getirebilirsem A Quiet Place ve Winchester'ın ikisine birden gitmeyi düşünüyorum, şimdiden heyecanlandım. :p

yorumları bekliyorum.

bende bugün sinemaya gittim A Quiet Place girecektim seansa bir buçuk saat vardı hemde tekim diye girmedim.ama Winchester indirdim onu izlerim yarın muhtemelen.

yorumları bekliyorum.

bende bugün sinemaya gittim A Quiet Place girecektim seansa bir buçuk saat vardı hemde tekim diye girmedim.ama Winchester indirdim onu izlerim yarın muhtemelen.

İkisini de çook merak ediyorum. Gidebilirsem yazarım mutlaka. ^^

Winchester'a gidemedim iki film art arda olduğu için biraz yorulacağımı düşündüm. Ama A Quiet Place beni gerim gerim gerdi. :e2: En başta fragmanını izlememiştim konuya neredeyse bihaber olarak gittim ve şaşırttı beni. Gerilim filminde böyle bilimkurgumsu bir yaratık olmasını beklemiyordum. Konusu mükemmele yakındı ama bir tık daha iyi işlenebilirdi sankii. Ama izlerken koltuğa yapıştım, bütün kaslarım gerilmiş bir de. djldjsk Filmin bir yerinde ağladım bile, o yüzden benden geçer not aldı güzel olmuş. :p

Winchester'a bugün gitmeyeyim hadi yarın giderim dedim, vizyondan kalkmış. :liv: Sadece çok pahalı sinemalarda kalmış. Divine Heart

[YOUTUBE]EVX9_Rjtc68[/YOUTUBE]​

Tür: Gerilim

forumdan çıkıp izliyeyim :kaç:

Geri