Korku Filmleri Haberler & Fragman

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
1408-cover-250x350.jpg

İzlemeyenler varsa 1408 filminide tavsiye ederim.

Dün gece izledim çok gzl bir gerilim filmiydi,önerin için tşkürler:hppy:

Ama sonu iki şekilde son buluyor,birinde ölüyor birinde kurtuluyor sence hangisi doğru

filimlerin son kısmına bak sevgili arkadaşım.

linkler...

1408 Numaralı oda - 1408 film izle, 1408 Numaralı oda - 1408 full hd izle, türkçe dublaj, hd izle Tek Part

https://www.youtube.com/watch?v=uM9MHT8RlBc

Dün gece izledim çok gzl bir gerilim filmiydi,önerin için tşkürler:hppy:

Ama sonu iki şekilde son buluyor,birinde ölüyor birinde kurtuluyor sence hangisi doğru

filimlerin son kısmına bak sevgili arkadaşım.

linkler...

1408 Numaralı oda - 1408 film izle, 1408 Numaralı oda - 1408 full hd izle, türkçe dublaj, hd izle Tek Part

https://www.youtube.com/watch?v=uM9MHT8RlBc

Öncelikle beğenmene sevindim.güzel filmdir çünkü.kimisi çok beğenir kimisi hiç beğenmez.ben beğeniyorum.filmi çok uzun süre önce izlediğim için tam hatırlamıyorum ama sağ kalıyor olması gerek.aslında iki değil üç son var.üçüncü alternatifte mike bir ara odadan çıkabilir ve o anda yazdıklarını postaya verir ve film sonunda ölür.ama bildiğim kadarıyla sağ kalıyor esinlenen kitapta.

Bu arada Anabelle 2'yi izledim bugün.Filmi çok beğendim.The Conjuring ile bağlantılı sağlam korku sahneleri olan bir yapım.kasvetli havası ve karanlığın vermiş olduğu yerler bi felaket geriyor.sadece oyuncak bir bebek karakterle korkuyu verebiliyor adamlar.
Abaris

Öncelikle beğenmene sevindim.güzel filmdir çünkü.kimisi çok beğenir kimisi hiç beğenmez.ben beğeniyorum.filmi çok uzun süre önce izlediğim için tam hatırlamıyorum ama sağ kalıyor olması gerek.aslında iki değil üç son var.üçüncü alternatifte mike bir ara odadan çıkabilir ve o anda yazdıklarını postaya verir ve film sonunda ölür.ama bildiğim kadarıyla sağ kalıyor esinlenen kitapta.

Bayağı gzl yazılmış, coğu filimde sonu görebiliyor insan filmin başınd, bunda göremedim ben :u1:
Postaya verdiği sonu görmedim bu iki sonu gördüm, ölmemesi daha iyi, ölmesi odaya giren herkes gibi olacaktı bir anlamı kalmazdı ki.

Ne tesadüf bende hiç sevmem Anthony Banderası aslında oyunculuğu iyi ama sevemedim bana soğuk geliyor,bir insanı sevmedimse sevemiyorum..

İçinde yaşadığım deri filminide beğenmemiştim....

Bu arada Anabelle 2'yi izledim bugün.Filmi çok beğendim.The Conjuring ile bağlantılı sağlam korku sahneleri olan bir yapım.kasvetli havası ve karanlığın vermiş olduğu yerler bi felaket geriyor.sadece oyuncak bir bebek karakterle korkuyu verebiliyor adamlar.
Abaris

Yarın bende gidip izliyecem, bakalım bende begenecekmiyim senin gibi, mrk ediyorum,yazarım düşüncelerimi :hppy:

kWo70q.jpg

Ve tabiki Abaris'de izledi :k1:
James Wan'ın filimlerini seviyorum zaten,Çok gzl yapmışlar baştan heyecan,gerilim başlıyor sonuna kadar, korku izleyen korkmayan ben sinemada bağırdım Düşün artık :D :u1: önde oturan bir kız vardı yanımıza geldi korkudan
sinema kalabalık değildi 7,8 kişi vardı

İzlemeyenlere tavsiye ederim...

r2rXNa.jpg

kWo70q.jpg

Ve tabiki Abaris'de izledi :k1:
James Wan'ın filimlerini seviyorum zaten,Çok gzl yapmışlar baştan heyecan,gerilim başlıyor sonuna kadar, korku izleyen korkmayan ben sinemada bağırdım Düşün artık :D :u1: önde oturan bir kız vardı yanımıza geldi korkudan
sinema kalabalık değildi 7,8 kişi vardı

İzlemeyenlere tavsiye ederim...

r2rXNa.jpg

Valla mı ? :D vay be beğenmene sevindim.işin ilginç yanı ben bunun birincisini hala izlemedim.onun dışında film iyi gerçekten.fakat kız en son aileye verildikten sonra neden 12 sene büyümeyi bekledi ve ailesini katletti orasını anlayamadım ? 12 sene uslu durdu yani.bu arada filmin sonunda ki ailesini öldürme sahneleri the Conjuringin başlangıcı! oraya bağlamışlar.James Wan gerçekten bu işi biliyor.

Valla mı ? :D vay be beğenmene sevindim.işin ilginç yanı ben bunun birincisini hala izlemedim.onun dışında film iyi gerçekten.fakat kız en son aileye verildikten sonra neden 12 sene büyümeyi bekledi ve ailesini katletti orasını anlayamadım ? 12 sene uslu durdu yani.bu arada filmin sonunda ki ailesini öldürme sahneleri the Conjuringin başlangıcı! oraya bağlamışlar.James Wan gerçekten bu işi biliyor.

Hadi beeee ciddimisin :nee:
Bence yurda tekrar geri dönmemek için bekledi, küçükken öldürseydi yurda alırlardı tekrar

bencede işini çok iyi biliyor süper yaa :hppy:

beraber tekrar vizyona giren bir filim izleriz demi,bunu izliyelim demem yeter gider izlerim :u3:

Hadi beeee ciddimisin :nee:
Bence yurda tekrar geri dönmemek için bekledi, küçükken öldürseydi yurda alırlardı tekrar

bencede işini çok iyi biliyor süper yaa :hppy:

beraber tekrar vizyona giren bir filim izleriz demi,bunu izliyelim demem yeter gider izlerim :u3:

The Conjuring,ruhları,şeytanı kovalayan bir ailenin hikayesi.şeytan da ruh kazanabilmek için bir objeye ihtiyaç duyuyor.The Conjuring filminde bu ailenin bir odası var kimse girmeyor.orda tüm bu objeleri saklıyorlar.düşünsene kaç tane film çıkar bu odadan :D

valla farketmez,sen dilersen istediğin zaman söyle yeter.

[YOUTUBE]4OdDctr0Mp0[/YOUTUBE]

The Conjuring gerçek olaylardan esinlenmiş bir film. bu video da gerçek Lorreine var ve 2.45 de ki görünen bebek Anabelle 2 de de vardı bilmem hatırlarmısın ?

Bu arada Rahibe Charlotte bir resim gösterdi,orda 4 rahibe poz veriyordu,fakat evin babası bu köşedeki kişi kim diyince resmi oynattılar mı orda beşinci kişi görünüyordu bilmiyorum o sahneyide hatırlıyormusun ? o kişi The Conjuring 2 baş kahramanı The Nun,2018 de vizyonda.

conjuring_2_publicity_still_2_h_2016.jpg

Abaris

Aklınızı Başınızdan Alacak Türkçe Altyazılı Get Out Fragmanı Yayınlandı!

aklinizi-basinizdan-alacak-turkce-altyazili-get-out-fragmani-yayinlandi-filmloverss.jpg

Bilinçaltının derinliklerine inen hikaye örgüsüyle aklınızı başınızdan alacak Get Out’tan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.

Sinemada başarının sadece para ile yakalanamayacağına pek çok kez şahit olduk. Nice dev bütçeli yapımın milyon dolarlarca zarar ettiğine, sadece bir kamera ile çekilen bağımsızların ise inanılmaz kitlelere ulaştığına tanıklık ettik.

Tüyler Ürperten Get Out Fragmanı Yayınlandı!

Pitch Perfect ve The Conjuring gibi, son yıllarda dev bütçelilere kafa tutan başarılı filmler arasına yepyeni bir tanesi daha katıldı: Get Out. 4.5 milyon dolarlık bütçesiyle Amerika gişe rakamlarını alt üst eden gerilim filmi 2017 yılının büyük sürprizi oldu. The Lego Movie‘nin üç haftalık liderlik serisine son veren Get Out, bilinçaltının derinliklerine inen hikayesiyle büyük ilgi topladı.

Split‘ten The Purge‘e, Paranormal Activity‘den Insidious‘a kadar, sinema dünyasının en korkunç filmlerinin arkasındaki yapım şirketi Blumhouse çatısı altından çıkan Get Out’un Türkçe altyazılı ilk fragmanı yayınlandı. Aklınızı başınızdan alacak, gerilim dolu fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[YOUTUBE]M89DFc-kEzE[/YOUTUBE]

Jordan Peele tarafından yazılıp ve yönetilen Get Out, 21 Nisan 2017’de gösterime girmek üzere gün sayıyor. Filmin yayınlanan resmi açıklamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Universal Pictures’ın Kapan filmi, Blumhouse’dan (Ziyaret ve Ruhlar Bölgesi serisi yapımcılarından) ve Jordan Peele’in hayal gücünden spekülatif bir gerilim. Afrikalı-Amerikan bir genç, beyaz kız arkadaşının ailesiyle tanışmak üzere evlerini ziyaret ettiğinde, aslında kötü niyetli bir davetin tuzağına düştüğünü anlar.

Aklınızı Başınızdan Alacak Türkçe Altyazılı Get Out Fragmanı Yayınlandı! - FilmLoverss

İzledim filmi.hep bir merak var ne çıkıcak ne çıkıcak diye anlamsız birşey çıkıyor.belirli şeyler güzel,fakat ne bilim beğenmedim filmi.

The Conjuring,ruhları,şeytanı kovalayan bir ailenin hikayesi.şeytan da ruh kazanabilmek için bir objeye ihtiyaç duyuyor.The Conjuring filminde bu ailenin bir odası var kimse girmeyor.orda tüm bu objeleri saklıyorlar.düşünsene kaç tane film çıkar bu odadan :D

valla farketmez,sen dilersen istediğin zaman söyle yeter.

[YOUTUBE]4OdDctr0Mp0[/YOUTUBE]

The Conjuring gerçek olaylardan esinlenmiş bir film. bu video da gerçek Lorreine var ve 2.45 de ki görünen bebek Anabelle 2 de de vardı bilmem hatırlarmısın ?

Bugün fırsat bulursam izliyecem conjuring'i ,bir sürü filim çıkar yaa :hppy:

Bu arada Rahibe Charlotte bir resim gösterdi,orda 4 rahibe poz veriyordu,fakat evin babası bu köşedeki kişi kim diyince resmi oynattılar mı orda beşinci kişi görünüyordu bilmiyorum o sahneyide hatırlıyormusun ? o kişi The Conjuring 2 baş kahramanı The Nun,2018 de vizyonda.

conjuring_2_publicity_still_2_h_2016.jpg

Abaris

Evlatlık verilen aile vermişti bebeği,
Evett o sahneyide hatırlıyorum resmi oynatınca 5 ci kiişi görünüyordu.

Girsinde vizyona izlyelm çok var ama.

Hayırlı olsun yeni sayfan :)

[YOUTUBE]M_A4I2OzJ30[/YOUTUBE]​

Vizyon tarihi 17 Haziran 2016 (1s 37dk)

Yönetmen William Brent Bell

Oyuncular: Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson
Jim Norton Diana Hardcastle Jim Russell Jett Klyne Stephanie Lemelin

Tür Korku

Ülke Abd

Özet ve Detaylar

Greta, yaşlı İngiliz bir çiftin evine dadı olarak işe başlar. Genç kadın dadılık yapacağı çocuğun neredeyse gerçek boyutlarda bir oyuncak bebek olduğunu anladığında ufak çaplı bir şok yaşar. Ancak yaşlı çift 20 sene önce kendi oğullarını kaybetmiş ve onun ölümüyle baş edebilmek için böyle bir yola başvurmuşlardır. Böylelikle Greta, haftasonu çift uzaktayken oyuncak bebekle evde kalmaya ikna olur. Gitmeden önce Greta'nın uyması gereken kuralların yazılı olduğu bir liste bırakırlar. Ancak Greta'nın en büyük kabusu gerçekleşir ve oyuncak bebeğin canlı olduğuna inanmaya başlar.
Yönetmenliğini William Brent Bell'in üstlendiği ve başrollerde Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson'ın yer aldığı Lanetli Çocuk bir bebek bakıcısının yaşadığı korku dolu hikayeye odaklanıyor.

bir sene kadar geç izledim ama sıra geldi izledim sonunda.ilginç filmdi.zaten bu ingilizlerin şatoları tam kasvetli bir gece kalsak gebeririz korkudan buda filme iyi yansımış.bi an kızın ruhu bebeğin içinde zannederken çocuğun kendi çıktı ortaya.yangında ölmemiş ailede bunu saklamış.fena değildi ama filmin sonunda bebek tamir oldu.Brahms ( büyük ) baya sağlam yaralandı ama ölmedi.ölmesi lazımdı.gereksiz bir son bence.bu tip sonlar film tutarsa para kazanırsa ikincisini yapmak için kullanılıyor.her filme gitmiyor.

bir sene kadar geç izledim ama sıra geldi izledim sonunda.ilginç filmdi.zaten bu ingilizlerin şatoları tam kasvetli bir gece kalsak gebeririz korkudan buda filme iyi yansımış.bi an kızın ruhu bebeğin içinde zannederken çocuğun kendi çıktı ortaya.yangında ölmemiş ailede bunu saklamış.fena değildi ama filmin sonunda bebek tamir oldu.Brahms ( büyük ) baya sağlam yaralandı ama ölmedi.ölmesi lazımdı.gereksiz bir son bence.bu tip sonlar film tutarsa para kazanırsa ikincisini yapmak için kullanılıyor.her filme gitmiyor.

Bencede gebeririz sjhdkk çok doğru dedin :p
Bende filmin sonunda şaşırmıştım,Eee ne yapsınlar parada kazanmaları lazım demi
ya tutarsaa nasrettin hoca gibi :D

Geri