Korku Filmleri Haberler & Fragman

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
2015 yapımı Demonic 'i izlemediysen tavsiye ederim.James Wan filmi.konusu güzel. @Abaris

[YOUTUBE]S4BYmHgCyRk[/YOUTUBE]​

Önceden İzlemedim, forumdan çıkıp izliyeyim, çok tşkkür ederim önerilerin için, süpersin yaa :hppy:

Annabelle 18 Agustos'da sinemalarda olmuyacakmıydı.

fragmanda 11 Ağustos yazıyor:bekle

Önceden İzlemedim, forumdan çıkıp izliyeyim, çok tşkkür ederim önerilerin için, süpersin yaa :hppy:

Annabelle 18 Agustos'da sinemalarda olmuyacakmıydı.

fragmanda 11 Ağustos yazıyor:bekle

Anabelle 18 ağustosta gösterimde.belki abd gösterimi 11 olabilir.bizde 18.

bu arada filmi izledin mi ? nasıldı ?

Anabelle 18 ağustosta gösterimde.belki abd gösterimi 11 olabilir.bizde 18.

bu arada filmi izledin mi ? nasıldı ?

Hmm anladım, bekliyelim biraz daha heyacanla :hppy:

Korku gerilim filimlerini çok seviyorum,abartacak kadar çok gzl değildi.
Maria Bello konuşturmuş burda da oyunculuğunu,Korku severler izlemeli bence,bazı sahneler bayağı bayağı gzldi,sonunu çok gzl bitirdiler...

Maria Bello'nun oyunculuğunu beğeniyorum kadın oynuyor harbiden yaa,
bir filmi vardı adını hatırlıyamadım şuan, yazardı kendisi filimde yolda karşılaştığı biri tecavüz ediliyordu orda da çok gzl oynamıştı...

hatırladım koca sürücüydü filimin adı...

Hmm anladım, bekliyelim biraz daha heyacanla :hppy:

Korku gerilim filimlerini çok seviyorum,abartacak kadar çok gzl değildi.
Maria Bello konuşturmuş burda da oyunculuğunu,Korku severler izlemeli bence,bazı sahneler bayağı bayağı gzldi,sonunu çok gzl bitirdiler...

Maria Bello'nun oyunculuğunu beğeniyorum kadın oynuyor harbiden yaa,
bir filmi vardı adını hatırlıyamadım şuan, yazardı kendisi filimde yolda karşılaştığı biri tecavüz ediliyordu orda da çok gzl oynamıştı...

hatırladım koca sürücüydü filimin adı...

evet konusu güzel zaten.devamının gelmesini bekliyorum.

Maria Bello yu bende çok beğenirim.filmlerinde hep tecrübeli görmüş geçirmiş iş bitiren bir karakterdir genelde.Coyote Ugly filmini daha çok beğenirim.

Anabelle'yı izliyemedim tatildeyim şuaralar sinemaya gitme zamanım yok, sen benden önce izlersin kesin artık,belkide izledin :hppy:
tatil dönüşü sinemalardan kalkmasa izlerim yoksa evde artık:(

Kendine iyi bak görüşürüz....

annebelle.jpg

Anabelle'yı izliyemedim tatildeyim şuaralar sinemaya gitme zamanım yok, sen benden önce izlersin kesin artık,belkide izledin :hppy:
tatil dönüşü sinemalardan kalkmasa izlerim yoksa evde artık:(

Kendine iyi bak görüşürüz....

annebelle.jpg

Türkiye'de Gösterime yarın ( cuma ) günü giriyor ama yarın izlemem.izleyince bende yorum yaparım.

hazır foruma girmişken daha ikincisi vizyona girmeyen The Conjuring 3 ve ( The Conjuring serisinde ki karakterler Anabelle'den sonra The Nun ve Crooked Man ) de gösterime giricek.James Wan ve korku evreni genişliyor.

Türkiye'de Gösterime yarın ( cuma ) günü giriyor ama yarın izlemem.izleyince bende yorum yaparım.

hazır foruma girmişken daha ikincisi vizyona girmeyen The Conjuring 3 ve ( The Conjuring serisinde ki karakterler Anabelle'den sonra The Nun ve Crooked Man ) de gösterime giricek.James Wan ve korku evreni genişliyor.

Evet doğruya,günleri kariştırmışım :D
Yorum yapda çok anlatma amaa bende izleyeyim tartışırız filim hakkında
Eve dönünce hepsini izlerim sevgili Divine Heart :hppy:

ismi üstünde korku filmi.korku iyidir insanı zinde tutar.

Bende genelde korku filmi izlerim ve sana psikolojik gerilim türünde bi film önermek istedim "içinde yaşadığım deri" anthony banderasın filmi bu filmi kesinlikle izlemelisin herkese tavsiye ediyorum bu filmi çok ben izleyeli kaç yıl oldu hatırlamıyorum hala etkisindeyimdir

Bende genelde korku filmi izlerim ve sana psikolojik gerilim türünde bi film önermek istedim "içinde yaşadığım deri" anthony banderasın filmi bu filmi kesinlikle izlemelisin herkese tavsiye ediyorum bu filmi çok ben izleyeli kaç yıl oldu hatırlamıyorum hala etkisindeyimdir

onu sevdiysen bende sana anestezi (awake) yi öneririm izleyin bence

Izledimmmm tabiki :p ama teşekkür ederim sen içinde yaşadığım deriyi izledinmi? Pek kimse bilmezde o filmi ondan soruyorum (:

izlemediğim korku konulu film yoktur zannediyorum .

antonio amca içinde ayrı parantez desperado falan değildir bu filmdedir asıl antonio :=)

Filmi biliyorum ama izlemedim çünkü anthony banderası hiç sevmem.ama tavsiye için teşekkürler orjinal dilde bulabilirsem izleyip film hakkındaki görüşlerimi iletirim.teşekkür ederim.

[YOUTUBE]1SaXP7I5H04[/YOUTUBE]​

Ben dün gece izledim, bence izlenmeli,korku sevmiyenlerinde ilgisini çekebilir korkunç değil,
korku demiyelimde daha çok duygusaldı bana göre :hppy:

[YOUTUBE]1SaXP7I5H04[/YOUTUBE]​

Ben dün gece izledim, bence izlenmeli,korku sevmiyenlerinde ilgisini çekebilir korkunç değil,
korku demiyelimde daha çok duygusaldı bana göre :hppy:

Bu filmi biliyorum,mistik gizemli bir fragmana sahip.izlemişte olabilirim ama emin değilim.çocuğun güçleri vardı sanırım.ama emin değilim.teşekkürler tavsiye için.

Geri